No więc co to jest :devil: ?? :> Moim zdaniem kamienna kłódka :devil: !!epsztajnek pisze:No to jeszcze w większym wymiarze

Moderator: Łukasz
No więc co to jest :devil: ?? :> Moim zdaniem kamienna kłódka :devil: !!epsztajnek pisze:No to jeszcze w większym wymiarze
..piszesz coś co ktoś inny będzie oceniałmarcinkowsky pisze:Nic nie jest do końca prawdą![]()
To , że mnie nie ma , to wynik tego , że wprawdzie mam włączony komp non stop i poglądzik na tvn24 , ale na przyjemności pisania tutaj już mniej czasu i zaglądać mogę tylko w nagłych przypadkach!! Ot na przykład , kiedy wydarzy się cuś takiego
!!
..z przykrością stwierdzam że nie widziałemAgatka w Gorzowie Wlkp. a więc na pewno nie na urlopie :tanczy: !! Ha ha!! Pracujemy
!!
..no i pytanie czy zagości w weekend wieczoremTylko czemu wobec tego Agatka nie zagościła w porankach :mhm: ??
Jejku :o !!epsztajnek pisze:Znajdź szczegóły różniące obrazki, czyli co robi Agata pomiędzy transmisjami![]()
..hehe - ale odkryciemarcinkowsky pisze:Jejku :o !!epsztajnek pisze:Znajdź szczegóły różniące obrazki, czyli co robi Agata pomiędzy transmisjami![]()
Tak mnie zajęło wpartrywanie się w obrazeczki , że dopiero dzisiaj odpisuję
!!
![]()
![]()
Na wstępie - wielkie dzięks epszt!! Jak widać mnie przewiało spod kompa i mało którą relację widziałem
!!! :/ No , ale i tak przecież Twoje capsy są nieporównywalnie lepszejsze
!!
..ja widziałem wszystkie oprócz tej którą Ty widziałeś :devil:Więc nie ma czym się smucić , że nie ma moich :devil: !! Żal tylko , że widziałem tylko jeszcze później tę relację sprzed 17.!!
Ale dobre i to -jak mawiają
!! Więc głowa do góry i do przodu
!!
..robi to o czym napisałeś - ewidentnieCo Agatka robi między wejściami :mhm: ??!! No na pewno moim zdaniem bawi się włosami i kołnierzem u prochowca
!!
![]()
Ale może coś jeszcze??
![]()
Zatem bądźmy sobie oczyma i uszyma :devil: !!obieżyświat pisze:..ja widziałem wszystkie oprócz tej którą Ty widziałeś :devil:
Ale z Ciebie wierszokleta..niestety póki co noszę się z zamiarem zakupienia laptopa a nie noszeniem laptopa więc pisać o relacjach nie mogłem :/
Woooohhhoooo..bo cóż takiego by mogła robić reporterka między wejściami
..dziennikarki - a reporterki zwłaszcza to odważne dziewczętamarcinkowsky pisze:Woooohhhoooo..bo cóż takiego by mogła robić reporterka między wejściami!! Aż strach się domyślać
!!
.urlop :>Tak samo jak tego , dlaczego dzisiaj w serwusach nie ma Agatki :mhm: ??![]()
W tygodniu miała lajfiki , więc czybży jednak , to czego obawialiśmy się najbardziej się spełniło :rozglada: ??
Bardzo mozliwe, szczegolnie, ze o ile mi wiadomo w tamtym rejonie odeszlo dwóch reporterow.zoha8 pisze:Może tak jak Agata jest rzucany do pracy po całej Polsce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości