Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..no i dzis w końcu zobaczymy Agatkę w nowym kadrowaniu :tanczy:
..nowym..zbliżonym kadrowaniu :szalony:
A jednak nie ;( !!! Nie zobaczymy Agatki tak szaleńczo przybliżonej ;( !! ;(

Że 2 tyg. temu jej nie było , to jeszcze zrozumiałe ;) !! Ale , że dzisiaj jej nie ma , to już jest zastanawiające ;( !! :uhh:
..mówisz :lol2:
..zaraz łatwię lewe papiery :lol2:

..może syn 50 centa :roll: :mhm: :spiewa:
Bo ja wiem :roll: ?? A Puff Daddy (??) nie jest czasem bardziej kasiasty :mhm: ?? :lol2:

PS. Ładnie te 3 piąteczki się prezentują :lol2: !! "555" :tanczy: !! :lol2:
Ostatnio zmieniony sobota 27 wrz 2008, 18:42 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Widać , Agata stwierdziła, że pokazywanie się obcym osobom w takim zbliżeniu (kadrowaniu , żeby uniknąć dwuznaczności) godzi w jej powściągliwość :?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Heh :? !! :devil: Pewnie tak właśnie jest :devil: !! To by była zbyt wielka radość dla nas z powodu naszego zbliżenia do Agatki i Agatki zbliżenia do nas :devil: !!

I by mnie to cieszyło , gdyby nie fakt ,że trochę mnie ta cała sytuacja martwi :uhh: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Bo ja wiem :roll: ?? A Puff Daddy (??) nie jest czasem bardziej kasiasty :mhm: ?? :lol2:
..można to chyba gdzieś sprawdzić :?: :D
PS. Ładnie te 3 piąteczki się prezentują :lol2: !! "555" :tanczy: !! :lol2:
..mieliśmy już kilka takich 'trójeczek' :tanczy:
..m.in. '111'..'222'..'333'..'444' :lol2:

..ale fak że te '555' prezentują się tak najsoczyściej :tanczy: :P

marcinkowsky pisze:Heh :? !! :devil: Pewnie tak właśnie jest :devil: !! To by była zbyt wielka radość dla nas z powodu naszego zbliżenia do Agatki i Agatki zbliżenia do nas :devil: !!
..bo ją znienawidzimy za to :cicho:
..chłopaki przestańcie już to roztrząsać :rozglada:

..ja się już w kąciku wypłakałem :)
..więc mogę się wziąć za pocieszanie :)
I by mnie to cieszyło , gdyby nie fakt ,że trochę mnie ta cała sytuacja martwi :uhh: !!
..to tylko chwilowy zastój w warszawskich dyżurach :) :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Już nie tylko warszawskich :/ !!
Hehe :rozglada: ?? A czy ja o czymś nie wiem :rozglada: ?? Na przykład o tym ,że przykładamy się do bicia rekordu w niepisaniu w wątku Agatki :rozglada: ?? :lol2: :lol2: :lol2:

Fakt faktem nie ma jej od dobrego tygodnia :mhm: !!

U R L O P jak diabli :ech: !! :/

No i co zrobić w takiej sytuacji :roll: ?? :mhm: Jeśli to prawda , to pozostaje tylko życzyć udanego wypoczynku naszej Gwieździe :) !! :* Raczej nie w towarzystwie Pana Wolnego , bo ten w pracy :devil: !! A w pracy - T E J pracy , to chyba Agatka raczej niechętnie by mu towarzyszyła , skoro ma ją na co dzień :devil: !! :lol2: A może się mylę :roll: ?? :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie wiem czy to był sen :szalony:

..ale właśnie skończyłem jeść śniadanie w doborowym towarzystwie :szalony: :lol2: :tanczy: :lol:
..Agatka wpadła do mnie na śniadanko dzis :szalony:

..smakowało pysznie - jak jeszcze nigdy dotąd :szalony:

..budzę się jak co rano (od poniedziałku :devil: ) :lol2:
..włączam tv :szalony:

..a tam Agatka nadaje serwis w Poranku :jupi:
..pięknie znów ją tu zobaczyć po tej..niedługiej przerwie :szalony:

..dzis istniej duże prawdo podo że połączy sięze swoim lovelasem :lol2:

..czego zobaczenia Wam oczywiście życzę :)
..bo ja niestety muszę iść :(

..pozdrawiam :)
..zrozpaczony studencik ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..nie wiem czy to był sen :szalony:

..ale właśnie skończyłem jeść śniadanie w doborowym towarzystwie :szalony: :lol2: :tanczy: :lol:
..Agatka wpadła do mnie na śniadanko dzis :szalony:
A do mnie wpadnie w sobotę na kolację :lol2: !! :devil:
..smakowało pysznie - jak jeszcze nigdy dotąd :szalony:
Jaa nie nie zjem ani kęsa -bo zawsze tak mam , kiedy realizuje się na co bardzo długo czekałem :lol2: !! :tanczy: :lol2:
..budzę się jak co rano (od poniedziałku :devil: ) :lol2:
..włączam tv :szalony:
Po całym dniu włącze tv i zobaczę Agatkę w serwisie o 18. :lol2: !! :devil: To będzie widok , na który czekałem przez dwa kolejne weekendy :lol2: !!
..a tam Agatka nadaje serwis w Poranku :jupi:
..pięknie znów ją tu zobaczyć po tej..niedługiej przerwie :szalony:
Ale zaskoczenie co :o ?? :lol2: Tak ni stąd ni zowąd pojawiła się ona :P !! Cudowna niespodzianka :P !!!
..dzis istniej duże prawdo podo że połączy sięze swoim lovelasem :lol2:
No istnieje jakiś tam procent szansy :tanczy: !!! :D Ciekawe, czy ich nasza obecność n ie zestresuje :> ?? :devil:
..czego zobaczenia Wam oczywiście życzę :)
Czego im i sobie życzę :devil: !! Ale jestem niedobry :devil: !! Niedobry , bo zazdrosny :lol2: !! :evil:
..bo ja niestety muszę iść :(

..pozdrawiam :)
..zrozpaczony studencik ;(
Ja mam czas do 10. , więc mogę mówić o sporym szczęściu :) !! Za to jutro będzie gorzej :/ !!

Ale mamy przecież dopiero dzisiaj :D !! :tanczy:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..dzis istniej duże prawdo podo że połączy sięze swoim lovelasem :lol2:
No istnieje jakiś tam procent szansy :tanczy: !!! :D Ciekawe, czy ich nasza obecność n ie zestresuje :> ?? :devil:
No i stało się :D Byli razem na ekranie: Agata Tomaszewska w studio i Tomasz Wolny ze Szczecina :devil: Tylko, czy Wy jesteście pewni co do tego, że oni są parą :> Agata tak beznamiętnie zareagowała na jego pojawienie :D On to co innego :D Uśmiechnął się, że serce topniało :D No, ale to, że faceci uśmiechają się na widok i dźwięk Agaty, to żadna nowość :D

Mi się smutno zrobiło ;) Jak jeszcze usłyszałam przed chwilą w RMF-ie Zawsze tam gdzie Ty... ;( :twisted:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:tanczy: :devil: :jupi: Ajjjhhh się ucieszyłem , że znów nie musieliśmy długo czekać , żeby zobaczyć to , co chcieliśmy :lol2: !!
Ależ ten los jes czasami dla nas łaskawy :lol2: !! Zaskakująco łaskawy :lol2: !! :brawa:
}{ypnosea pisze:No i stało się :D Byli razem na ekranie: Agata Tomaszewska w studio i Tomasz Wolny ze Szczecina :devil:
Właśnie o tym piszę :lol2: !! Jakiś tydzień temu pisałem , że chciałbym ich tak zobaczyć i tak oto dzisiaj zobaczyłem :lol2: !! :lol:
Tylko, czy Wy jesteście pewni co do tego, że oni są parą :>

Kiedyś byli na pewno :lol2: !! A czy są teraz to nie wiem :devil: ?? :lol2: Ale raczej tak :lol2: !! Inaczej gość nie wszcząłby pracy w tej samej firmie co Agatka :devil: !!
Agata tak beznamiętnie zareagowała na jego pojawienie :D On to co innego :D Uśmiechnął się, że serce topniało :D
No, ale to, że faceci uśmiechają się na widok i dźwięk Agaty, to żadna nowość :D
Jednego jestem pewien w 100 % - Agatka potrafi być powściągliwa w okazywaniu emocji aż do bólu :devil: !! :lol2: Ale nie sądziłem , że też względem swojego faceta :devil: !! :hahaha: Jakie to pocieszające :racja: !! :lol2:

W sumie to był ich "pierwszy raz" wspólnie na wizji :lol2: !! I też nie możemy się spodziewać , że jak sie zobaczą następnym razem , to powiedzą sobie "buzi buzi" :* !! :lol2: Albo ,że będą sobie wyrzucać , czemu jedno z nich nie dokręciło tubki z pastą do zębów :devil: !! :szalony: !! W końcu są w pracy :lol2: !!
Mi się smutno zrobiło ;) Jak jeszcze usłyszałam przed chwilą w RMF-ie Zawsze tam gdzie Ty... ;( :twisted:

No tak :lol2: !! Przecież to ich wspólny song :P !! :lol2: A nas zazdrość zżera ;) !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ech :D Czepiacie się :lol2: Wcale nie było tak chłodno ze strony Agaty :lol2:

[Jako że nie mogę się tymczasowo (?) dostać na żaden sensowny serwer, wklejam na razie tylko te dzisiaj najważniejsze capsy ;) ] :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Słodko :D
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Czy nie wydaje się Wam , że dzisiaj nie takiego szalonego zbliżenia jak dotychczas :mhm: ?? :>
not that kind pisze:Ech :D Czepiacie się :lol2: Wcale nie było tak chłodno ze strony Agaty :lol2:
Może nie tak chłodno jak na nas :devil: !! Ale z większym entuzjazmem i radością reagowała na Maćka Knapika :devil: !! :lol2:
[Jako że nie mogę się tymczasowo (?) dostać na żaden sensowny serwer, wklejam na razie tylko te dzisiaj najważniejsze capsy ;) ] :arrow:
co mam nadzieję nam pokażesz , byśmy porównali jak już serwery zaczną działać :) ! :*
Słodko :D
Czuję się , jakbym się najadł tortu weselnego :devil: !! :P :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Czy nie wydaje się Wam , że dzisiaj nie takiego szalonego zbliżenia jak dotychczas
Wydaje :( Niestety , jak zdążyłem zauważyć, te największe zbliżenia są dawkowane całkowicie przypadkowo i wcale nie codziennie :stop:
Ale z większym entuzjazmem i radością reagowała na Maćka Knapika
Może AT i TW zawarli porozumienie "Dobrze wiesz , jak na nas będą patrzyli. Musimy w pracy zachowywać pozory" :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Czy nie wydaje się Wam , że dzisiaj nie takiego szalonego zbliżenia jak dotychczas
Wydaje :( Niestety , jak zdążyłem zauważyć, te największe zbliżenia są dawkowane całkowicie przypadkowo i wcale nie codziennie :stop:
No popatrz :D !! Nie zauważyłem tego :D !!

Ale ja już obczaiłem , czemu akurat dzisiaj przy Agatce nie ma takich mocnych zbliżeń :] !! Wydaje mi się , że może chodzić o to , że Agatka jest bardzo "ruchliwą" prezenterką i często wychylałaby się poza kadr , gdyby był zmniejszony , więc postanowili bardziej zdystansować , żeby widzowi nie tracili ani kawałka jej buzi z oczu :szalony: !!

I do kogo w takiej sytuacji mieć żal :mhm: ?? :> :lol2:
Może AT i TW zawarli porozumienie "Dobrze wiesz , jak na nas będą patrzyli. Musimy w pracy zachowywać pozory" :rozglada:
No tak :devil: !! Bo jak ja ich widziałem razem dzisiaj , to od razu przyszły mi na myśl te ich harce w USA :devil: !! :lol2: Nic nie pomogła posągowa mina Agatki :devil: !! Już ja wiem na co ją stać w towarzystwie niejakiego pana TW :devil: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ja tak tylko na momencik :lol2:

..dajecie słowo że to nie jest fotomontaż to co widzę wyżej :>

..żartowałem :lol2:

..nie no - facet widać że zdaje sobie sprawę z tego że jest największym szczęściarzem pod słońcem :tanczy: :brawa:

..a Agatka :lol2:
..no cóż :lol2:
..przyzwyczaiła nas do swojej powściągliwości przecież :lol2:
..oczywiście powściągliwości w życiu zawodowym :devil:

..na nasze nieszczęście :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ja tak tylko na momencik :lol2:
W odpowiednim momenciku :lol2: !! Mamy co świętować , nie :> ?? :lol2: :devil:
..dajecie słowo że to nie jest fotomontaż to co widzę wyżej :>

..żartowałem :lol2:
noteczka nie słynie z robienia fotomontaży :lol: !! :P To co widzisz , to czysta prawda i rzeczywistość :D !! 8)
..nie no - facet widać że zdaje sobie sprawę z tego że jest największym szczęściarzem pod słońcem :tanczy: :brawa:
To chyba powód do radości , iż wiemy , albo możemy domniemywać jaka szczęśliwa może być w życiu prywatnym Agatka ;) !! Ma to , czego pragnie każda kobieta (chyba :lol2: ) :lol2: !!
..a Agatka :lol2:
..no cóż :lol2:
..przyzwyczaiła nas do swojej powściągliwości przecież :lol2:
..oczywiście powściągliwości w życiu zawodowym :devil:

..na nasze nieszczęście :/
Ale coś nie coś zawsze tam do nas przecieknie spoza zawodowej karierki :lol2: !!
ODPOWIEDZ