Moderator: Łukasz
Słabiutkie było, fakt :ech: , szkoda, że odpadł Sambor, wolałabym, żeby odpadł Steeve, "Diablo" a nawet Oleg, podobały mi się 2 PARY, Alan z Blanką i Agata ze Stefano, Lesz z Czarneckim tańczą niby razem ale dla mnie jakoś osobno, w pozostałych parach też nie zauważyłam takiej bliskości potrzebnej w tańcu, nawet u pary Żmuda i Król jakoś słabo dziś było, no i co się stało z zestawieniem SMSów :?Ptr15 pisze:Mogli sobie darować dzisiaj ten występ Danny'ego, bo lipa straszna.
Allen ma spore poparcie w SMSach a i jurorzy są dla niego łaskawsi, więc chyba prędzej Włodarczyk, który się stara, ale ten taniec raczej Go męczy niż cieszy :ech: , finał Kulesza-Lesz jakoś nie do końca mi pasuje :nie: , chociaż pewnie obydwie zajdą wysoko, ostatnio zdecydowanie bardziej podoba mi się w tańcu Lesz niż Żmuda, ale to Żmuda czaruje uśmiechem publiczność, no i mam nadzieję, że jurorzy wreszcie "zejdą" z Andersza, no bo ile można, gdyby wcześniej było głośniej o przeszłości tanecznej innych uczestników, nie byłoby teraz tyle niepotrzebnego gadania, mnie tam Andersz w programie nie przeszkadza wprost przeciwnie :brawa:Adrian ;P pisze:Teraz odpadnie Allen i Włodarczyk w najbliższych 2 odcinkach... To jest chyba pewne... Później wszystko może się zdarzyćJa liczę na finał Kulesza - Lesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości