[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kraœko by³ w korespondentem w Rzymie, kiedy Gawerska przebywa³a na urlopie macierzyùskim. We wrzeœniu wróci³a do pracy, a P. Kraœko do Warszawy. Teraz pojecha³ tam relacjonowaÌ wydarzenia, ale tylko dla TVP1, nie dla Wiadomoœci - podejrzewam, ¿e dzisiaj po³¹cz¹ sie z nim podczas koncertu, potem ma jechaÌ do USA.
(powy¿ej by³ post tobiego, ale nie wiem czemu go usun¹³) - t³umaczê sie, aby nikt nie zarzuci³ mi, ¿e piszê dwa posty pod rz¹d.
Ostatnio zmieniony niedziela 10 paź 2004, 19:03 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michal pisze: Wylatuje do Rzymu relacjonowaÌ tam 26. rocznicê pontyfikatu (mo¿e w dzieù papieski tez coœ nada). Zaraz potem jedzie do USA relacjonowaÌ kampaniê i wybory prezydenckie. Bêdzie odpowiedzialny za obóz republikanów i za samego Busha. Jest ca³y czas w trakcie pisania ksi¹¿ki i trochê boi siê porównaù do Lisa. Jej tematyk¹ bêd¹ w³aœnie wybory w USA i uka¿e siê w grudniu.
To KraÂśko ne jest na staÂłe w Rzymie. A przy okazji CZemu nie ma juÂż Agnieszki Gawerskiej-JabÂłonowskiej.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

no i Jolcia P. odzeszlÂła z wiadomoÂści niestety... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

AleÂż Agnieszka Gawerska jest - czĂŞÂściej oglÂądaj WiadomoÂści, a przekonasz isĂŞ, ze mĂłwiĂŞ prawdĂŞ.

No có¿ - kilka spraw siê potwierdzi³o, kilka nie.

Nowego studia nie by³o, za to Jola po¿egna³a siê z widzami :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Podziêkowa³a za wszytkie razem spêdzone lata i powiedzia³a, ¿e choÌ rozstaje siê z Wiadomoœciami, to nie ¿egna siê z widzami TVP - có¿ dadz¹ j¹ pewnie od forum, a szkoda, bo moim zdaniem zmarnuje siê w tym programie. Teraz bêdê regularnie ogl¹da³ ten program. Oj ju¿ na samym poczatku zorientowa³em siê, ze coœ jest nie tak - wprawdzie nie da³o tego po sobie poznaÌ - uœmiechniêta etc, ale tu¿ za jej plecami, na biurku le¿a³ bukiet kwiatów.

CĂłz, przyjdzie mi Forum oglÂądaĂŚ i regularnie sÂłuchaĂŚ radiowej TrĂłjki.
Ostatnio zmieniony niedziela 10 paź 2004, 20:13 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Tez to zauwaÂżyÂłem ale moÂże jutro zobaczymy nowÂą scenografiĂŞ i niestety (mam nadziejĂŞ Âże tylko chyba) DorotĂŞ WysockÂą!!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

No niestety ale wydaje mi siĂŞ, ze specjalnie nie dali je poÂżegnaĂŚ sie z widzami z nowego studia. A Âźle zrobili - bo jeÂżeli jutro pojawi siĂŞ nowy prezenter (Wysocka lub Ziemiec) to ludzie mogÂą odruchowo zmieniĂŚ kanaÂł - inna scenografia, inny prezenter - moÂże to inny program a nie TVP1?
A Warakomska Âświetnie kÂłamaÂła - nic do Joli nie mam - jasne! :cry:
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Jestem wstrz¹œniêty. To straszne. :( :( :(

ÂŻadnych bukietĂłw nie widziaÂłem, ale to przeczuwaÂłem. Zawiedziony jestem brakiem nowego studia. Pewnie bĂŞdzie od jutra wraz z nowymi prezenterami (i Durczokiem). Nie chcieli juÂż Joli pokazywaĂŚ w nowym studiu i nad obyciem siĂŞ w nim z niÂą pracowaĂŚ. Szkoda byÂło na to czasu.

14 lat, a w g³ównym tylko trochê mniej. Kawa³ czasu nas informowa³a o rozmaitych wa¿nych i mniej wa¿nych sprawach. :(

TeÂż bĂŞdĂŞ oglÂądaĂŚ Forum, (a przynajmniej siĂŞ postaram) mimo, Âże do tej pory tego nie czyniÂłem.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Z ty³u jeden z monitorów zas³oniêty by³ bukietem ró¿ w kilku kolorach. Oj szkoda, szkoda.
WÂłaÂśnie koĂączĂŞ pisaĂŚ do niej maila - mam nadziejĂŞ, Âże przeczyta. :cry:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Nareszcie. NajwyÂższa pora. Nowy zarzÂąd i tak dÂługo zwlekaÂł z usuniĂŞciem jej z WiadomoÂści. Szkoda tylko, Âże w TVP zostaÂła, powinna wracaĂŚ do tych swoich samolotĂłw. ChociaÂż z takimi zmarszczakami teÂż by jej juÂż nie przyjĂŞli. Jakby tak:
- wyrzucili wszystkich komuchĂłw,
- wszystkie panie robiÂące banalne materiaÂły o kulturze (zawsze wg tego samego schematu),
- i te panie z zagranicy (ktĂłre majÂą gÂłos jakby codziennie rano piÂły flaszke wĂłdki a potem 3 paczki fajek),
- wyrzucili KraÂśko, Maxa z Nowego Jorku, Rudnika i jego dzieciĂŞcy gÂłos...

- dali Ziemca od poniedziaÂłku do piÂątku,
- Adamczyka, Ociepe i innych mÂłodych
- nowe studio
- pania z BiaÂłegostoku i jego kartki

To bym ten program oglÂądaÂł. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

JesteÂś co najmniej Âśmieszny ÂŁukaszu. Nawet nie bĂŞdĂŞ z TobÂą rozmawiaÂł. Powiem tylko jedno - Âżaden dziennikarz FaktĂłw nie dorasta jej do piĂŞt.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ten powyÂższy post napisany w ten sam sposĂłb co te Twoje o Faktach i o Lisie. Po prostu zastosowaÂłem TwojÂą taktykĂŞ. I teraz sam widzisz jak to jest gdy siĂŞ nie ma siÂły juÂż z kimÂś dyskutowaĂŚ.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ÂŁukaszu, w odrĂłznieniu od Ciebie zawsze podajĂŞ argumenty. Ty najwyraÂźniej nie umiesz ich uÂżywaĂŚ. Jestem w 100% przekonany, Âże to co pisaÂłem o Faktach i Lisie nie byÂłowyssane z palca, czy podane bez jakiegokolwiek argumentu.
Przypomniam, Âże ani Rudnik, ani Kolonko, ani KraÂśko pracy nie stracili.
PS z caÂłego serca ÂżyczĂŞ, abyÂś w przyszÂłoÂści zdobyÂł takie wyksztaÂłcenie jakie ma KraÂśko i nauczyÂł siĂŞ tylu jĂŞzykĂłw.

Poza tym ÂŁukaszu ona nie zostaÂła zwolniona z TVP, ale cĂłz nie kaÂżdy potrafi analizowaĂŚ to co sÂłyszy w TV, czasami potrzeba stand up'a
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Szkoda, Âże stand up'a nie da siĂŞ dodaĂŚ do posta. Napisalem wyraÂźnie, Âże "Szkoda tylko, Âże w TVP zostaÂła...".

P.S. A fotki z dzisiejszych WiadomoÂści wykorzystaÂłem przed chwilÂą w newsie na stronie. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wed³ug onetu rzecznik TVP powiedzia³, ¿e Pieùkowska sama z³o¿y³a wymówienie. Nie potrafi³ jednak odpowiedzieÌ na pytanie, czy J.P. odejdzie z TVP, nie potwierdzi³ równie¿, ¿e bêdzie w Forum. Co to za rzecznik - on niczego nie wie. Zreszt¹ mnijesza z tym - po¿yjemy, zobaczymy. WidaÌ ktoœ mia³ doœÌ Dorotki.
Oto link:
Zamieszanie z JolÂą
PS gdybym wiedziaÂł, Âże D. Holecka jest dzisiaj w krakowie to dÂłuÂżej pokrĂŞciÂłbym isĂŞ przed PaÂłacem ArcybiskupĂłw. ByÂłem tam dzisiaj dwa razy, ale widaĂŚ za maÂło.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Bynajmniej nie zamierzam urzÂądzaĂŚ tutaj takiej szopki, jak niektĂłrzy po odsuniĂŞciu A. Werner.
ODPOWIEDZ