Kamil Durczok

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Fan!
Zbanowany
Zbanowany

Re: Kamil Durczok

Post autor: Fan! »

Dla Pana Kamila za wczorajsze zachowanie Szacun i tyle.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Widzieliście jak przetarł stół przed Faktami (podczas napisów końcowych "Detektywów") :D . Pokazał, że korona mu z głowy nie spadnie :D
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Ptr15 pisze:Widzieliście jak przetarł stół przed Faktami (podczas napisów końcowych "Detektywów") :D . Pokazał, że korona mu z głowy nie spadnie :D
Hehe szkoda że nie widziałem. Szef daje przykład załodze :).
Trochę trudno mi sobie wyobrazić Durczoka ze szmatką w ręce :P.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Wyjął szybko jakąś chusteczkę z kieszeni i przetarł mały kawałek stołu. Ułamek sekundy :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Podobno w TVN trwa gorączkowe poszukanie zdrajcy. :> Gdzieś czytałem, że sprawdzają wszystkie wysyłane przez pracowników e-maile.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Chyba nikt nie jest na tyle głupi, żeby wysyłać takie rzeczy ze służbowego adresu.
anakin
Początkujący
Początkujący

Post autor: anakin »

Ptr15 pisze:Wyjął szybko jakąś chusteczkę z kieszeni i przetarł mały kawałek stołu. Ułamek sekundy :D
Może pozbywał się własnego DNA? :mhm:
lukasz2331
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: lukasz2331 »

mimo całego zamieszania i tak pan Kamil Durczok będzie najlepszym dziennikarzem faktów, kto z nas nie przeklina?
cmabb
Początkujący
Początkujący

Post autor: cmabb »

Całe szczęście, że powoli kończy się ten beznadziejny cyrk dotyczący Durczoka. Zupełnie nie rozumiem tego beznadziejnego ataku na jego osobę. To że powiedział kilka przekleństw? Także, zupełnie nie rozumiem głosów "dżentelmenów" piszących w Internecie , że jak takie słowa mogły paść w obecności makijażystki. Myślę sobie, że to nawet lepiej, że nie zwrócił na nią uwagi. Czy to oznacza, że jak jest kobietą to należy jej się jakieś specjalne traktowanie w pracy? Trzeba z nią obnosić się jak z jakimś niedorozwiniętym osobnikiem? Durczok potraktował ją tak jak tych kamerzystów z tyłu... I co z tego, że była najbliżej niego. W tym momencie jak Durczok mówił pracowała. Nigdy nie mamy pewności, czy Durczok jej nie przeprosił, więc nadal nie rozumiem tych beznadziejnych przytyków w jego stronę, które może są bardziej niegrzeczne niż kilka przekleństw wypowiedzianych z ust szefa 'Faktów".
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

To że powiedział kilka przekleństw?
Mnie osobiście nawet te wulgaryzmy by tak nie przeszkadzały, gdyby nie wypowiedziane z taką manierą wyższości w głosie. Strasznie tego nie lubię, bo człowiekiem się jest a szefem bywa. Jednocześnie uważam, że relacje partnerskie w tego typu pracy nie powinny mieć racji bytu. Każdy powinien znać swoje miejsce w szeregu. No tak a jak stół dalej upierd.... ? :lol2: Każdy kij ma dwa końce. Z jednej strony może gdyby wszyscy tak poważnie traktowali swoją prace jak pan Durczok to ta nasza Polska by inaczej wyglądała. A z drugiej... można pewne kwestie w inny sposób egzekwować.
Czy to oznacza, że jak jest kobietą to należy jej się jakieś specjalne traktowanie w pracy? Trzeba z nią obnosić się jak z jakimś niedorozwiniętym osobnikiem?
To nie jest też tak, że odrazu została naruszona godność tej pani. Może tak być, że Jej to nie przeszkadza. Ale ja odniosłem wrażenie, że zostala potraktowana jak powietrze. I mi się to nie spodobało. I tyle.

Tak samo nie można stresem wszystkiego tłumaczyć. Ostatnio pokazywali spory fragment rozmowy pilota z wieżą, który wodował samolot na rzece Hudson w USA. Poziom stresu musiał tam być nieporownywalnie większy niż nawet 5 minut przed wydaniem "Faktów" a mimo to, nie padło ani jedno wulgarne słowo.

Dobra juz nie filozofuje. Prawda jest taka, że nikt nie jest święty, ale każdy może świętym być. :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
pawell

Post autor: pawell »

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
maxxx

Post autor: maxxx »

Nika pisze:Przypomniało mi się teraz, jak z miesiąc temu zaprosił Durczok Palikota do "Faktów po Faktach", by tam na niego naskoczyć za to, że o Gęsickiej powiedział, że uprawia polityczną prostytucję.
Im też się przypomniało. :lol2:

:arrow: ping

:arrow: pong

The Neverending Story. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Jak miał powiedzieć Grzegorz Miecugow podczas wykładu na I Ogólnopolskich Warsztatach Dziennikarskich na WSPiA w Lublinie, nagranie pochodzi z kwietnia ubiegłego roku. Winny rozpowszechnieniu będzie ukarany - prawdopodobnie zostanie wyrzucony z pracy. Jeśli uda się go znaleźć.
Izabela
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Izabela »

Szacunek dla pana Kamila, że jest takim samym człowiekiem jak my, i potrafi rzucić mięsem , gdy ktoś mu 'nadepnie' na odcisk :brawa: :lol2: :jupi:
Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie.
ODPOWIEDZ