Radio Zet
Moderator: Łukasz
TVN CHCE KUPIC RADIO ZET
Jak siĂŞ nieoficjalnie dowiedzialem telewizja tvn ma zamiar odkupic od firmy EURO ZET 100% udzialow . Przypomne Âże tvn kupil portal onet.pl to teraz czas na radio zet. Choc nie kupujÂą najwiĂŞkszego radia , najwiĂŞksze to rmf fm
Pewnie Radio Maryja i TV Trwam. :devil:Marcin pisze:I co jeszcze?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Je¿eli to prawda - to wcale bym siê nie zdziwi³, bo TVN ponad rok temu wykupi³ Onet.pl. Teraz by sie bra³ za Radio Zet. Jak widaÌ wykupuje powoli wszystkich z kim kiedyœ przez wiele lat wspó³pracowa³
Za jakiÂś rok przyjdzie czas na GazetĂŞ WyborczÂą 

Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
A nie myœlisz, ¿e miêdzy Onet.pl, a Radiem ZET jest jakaœ ró¿nica?
TVN napewno miaÂł Âłatwiej kupiĂŚ Onet niÂż miaÂłby mieĂŚ (bo to informacja nieoficjalna, pewnie nieprawdziwa) z kupnem ZET'ki. PrzecieÂż Onet byÂł w grupie ITI, a ta sprzedaÂż pewnie byÂła jakimÂś ruchem taktycznym grupy.
WÂątpiĂŞ Âżeby Grupa TVN czy ITI wchodziÂła na rynek prasowy czy radiofonii, ale wszystko jest moÂżliwe...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Na rynku prasowym juÂż jest. :] PrzecieÂż do ITI naleÂży 'Parkiet'.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Radio Zet
Radio Zet - druga jeżeli chodzi o słuchalność stacja radiowa w Polsce. Popularna Zetka straciła w przeciągu roku aż 2 punkty procentowe. Obecnie lider rynku radiowego RMF FM jest po za zasięgiem warszawskiej rozgłośni. Trochę to dziwne bo niby ten sam zasięg ten sam format a jednak przepaść dzieli RMF od Zetki. Obecnie w komercyjnych rozgłośniach jest mało ''słowa'' w RMF FM 4 ''wejścia antenowe'' w Radiu Zet zaledwie 2 na godzinę. To też moim zdaniem odpycha słuchaczy od Zetki. Następna sprawa to to że RMF potrafi zaciekawić słuchacza wczoraj słuchaczka wygrała 120 tysięcy złotych. a W Radiu Zet mało konkursów antenowych mało zabawy a dużo ''kiczowatej'' muzyki. To tylko moja opinia a Wy co myślicie o Radiu Zet?
Re: Radio Zet
Pamiętam dawniej jak szukałam stacji radiowych to Radio Zet było dla mnie number one. A teraz to kompletnie inne radio, kiedykolwiek nie włączę tej stacji, zawsze leci jakiś total kicz w stylu umc umc umc i większości piosenek nadawanych na Vivie. Szkoda gadać, co oni z tym radiem zrobili... :ech:
Ja też się przyznam, że miałem taki moment "na Zetkę" :rozglada: No, ale to się nie ma czym chwalić
Jedyne, co jest jeszcze warte uwagi w tym radio to audycje Janusza Weissa. Ale słucham tylko jak trafie przypadkiem. Muzyka-dno. Jak by słuchac regularnie można odnieść wrażenie, że mają tam 20 kawałków puszczanych w kółko. Ale żeby nie było, że tak "jade" na Radio Zet :stop: RMF też się skomercjalizował :stop: .Choć w dzisiejszych czasach mowienie o komercjalizacji jest śmieszne-wiem. Wyrobili sobie markę, to teraz mogą czas wypełniać muzyką. Ale ichniejsze "Fakty" trzeba docenić.
Ale zawsze mam pewien sentyment do smoczej rozgłośni i kilkoro ludzi, którzy pracują obecnie bądź przewinęli się przez to radio.

Ale zawsze mam pewien sentyment do smoczej rozgłośni i kilkoro ludzi, którzy pracują obecnie bądź przewinęli się przez to radio.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
W moim odczuciu warty uwagi jest też program ''Powiedz tylko Marzenie'' w którym to znana z dawnej Zetki Marzena Chełminiak rozmawia ze znanymi osobami.
Ja słucham wyłącznie Radia Zet i tylko ze względu na Marzenę Chełminiak (ma uroczy głos) i audycje Janusza Weissa.
Piotr Sworakowski znany z Radia Zet od dzisiaj dołączył do grona DJ-ów Radia Złote Przeboje , które zyskało również nową oprawę antenową.
Marek Starybrat i Jarek Budnik duet z "Dzień dobry bardzo" byli wczoraj w Jak Oni śpiewają. Jarek - w roli 4 jurora, a Jarek - towarzyszył Joannie Liszowskiej w "pokoju gwizd".