Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Joasia o tak późnej porze w pracy, czy to była jakaś powtórka?
-
- Fanatyk :)
To było w "Szkle" ( nagrałem sobie w nocy ). Ale podejrzewam, że "oryginał" miał miejsce w trakcie "DnŻ", przez nikogo nie zauważony 

-
- Nowicjusz
Dokładanie tak jak pisze epsztajnek
-
Aha, a możesz gdzieś udostępnić to nagranie?epsztajnek pisze:To było w "Szkle" ( nagrałem sobie w nocy ). Ale podejrzewam, że "oryginał" miał miejsce w trakcie "DnŻ", przez nikogo nie zauważony
-
- Nowicjusz
jeśli nie pogardzisz moim wideo - to proszę
25sek
http://rapidshare.com/files/239948497/asia.w.szkle.avi

25sek
Uprzejme dzięki.Copernikus pisze:jeśli nie pogardzisz moim wideo - to proszę![]()
25sek
-
- Czasem tu wpada
Czy mi się wydaje czy stół jest baz tej śmiesznej, niebieskiej nakładki?
Uwielbiam ten drewniany kolor. Szkoda że od tego odeszli
Uwielbiam ten drewniany kolor. Szkoda że od tego odeszli

Jak tutaj kolorowo i radośnie się zrobiło :tanczy: Ale nie ma się co dziwić skoro Joasia znów pokazała się z nieco innej roli. Chyba zaczne "Szkło kontaktowe" oglądać.Podobno Joasia zapisała sobie te dzięcięca liste życzeń-niezła ryzykantka
A jak ślicznie wyglądała z profilu :aniol:
Również dziękuje za filmik, jakby komuś nie udało się ściągnąć to jest też na stronie tvn24.pl, co prawda w gorszej jakości, ale:
Joanna przepytuje dzieciaki
Szkoda tylko, że np taki maxxx w większości trafia podczas serwisów na konferencje 

Również dziękuje za filmik, jakby komuś nie udało się ściągnąć to jest też na stronie tvn24.pl, co prawda w gorszej jakości, ale:

Tak zasłużyła sobie wczorajWidać ,Joasia zaklepała sobie wczoraj fotel prezenterski na dziś

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
No to faktycznie miałeś pecha, bo ja jak zerkałem w TV to trafiałem na Panią redaktor niezakłócaną przez czynniki zewnętrzne.maxxx pisze:Tak zasłużyła sobie wczorajSzkoda tylko, że np taki maxxx w większości trafia podczas serwisów na konferencje
A to debatującą o fuzji Dziennika z Gazetą Prawną:

A to o wspomnieniach z Czerwca 89:

No i jak to już ktoś zauważył na tym forum, jak tylko Joasia pojawi się w DnŻ to zaraz w świecie jakieś nieszczęście się wydarza. Teraz ten Airbus - niby katastrofa miała miejsce wczoraj, ale szczątki samolotu odkryli dopiero jak Pani redaktor przekazuje wiadomości. Kassandra jakaś czy co :mhm: :hmm:
Być może w przypadku tego capsa to trochę nadużycie, ale zauważyłem, że jak patrzy się w ten sposób na gościa swojego to prawie zawsze on wtedy nie patrzy Jej się prosto w oczy. Ciekawe dlaczegoJacek-t pisze:A to debatującą o fuzji Dziennika z Gazetą Prawną

Ale też "ma na koncie" sukcesy. Np informowała zdaje się o pierwszym medalu olimpijskim dla PolskiNo i jak to już ktoś zauważył na tym forum, jak tylko Joasia pojawi się w DnŻ to zaraz w świecie jakieś nieszczęście się wydarza. Teraz ten Airbus - niby katastrofa miała miejsce wczoraj, ale szczątki samolotu odkryli dopiero jak Pani redaktor przekazuje wiadomości. Kassandra jakaś czy co

Dziś to byłem święcie przekonany, że nici z programu. A tu niespodzianka.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Pierwszy medal olimpijski dla Polski zdobyła wioślarska czwórka ze sternikiem na Igrzyskach w Amsterdamie w 1928 roku. Mam pewne wątpliwości czy o tym fakcie informowała nasza Pani redaktormaxxx pisze: Ale też "ma na koncie" sukcesy. Np informowała zdaje się o pierwszym medalu olimpijskim dla PolskiNo tak, bawie się w adwokata
![]()

-
Podejrzewam ( ba , jestem prawie pewien ), że spojrzenie prosto w oczy Pani Redaktor skutkuje natychmiastowym zawieszeniem realistycznego rozumowania, a w związku z tym , kontynuowanie sensownej rozmowy staje się niemożliwe .Być może w przypadku tego capsa to trochę nadużycie, ale zauważyłem, że jak patrzy się w ten sposób na gościa swojego to prawie zawsze on wtedy nie patrzy Jej się prosto w oczy. Ciekawe dlaczego

( zauważyłem już dużo wcześniej, że podobne wzrokowe uniki stosują zaproszeni do studia panowie rozmawiający z Martą Kuligowską

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Jako prowadzaca DnZ ostatnio pojawia sie bardzo rzadko, dlatego wrzucam to wejscie 
LINK - http://www.mediafire.com/file/nz3rld0ze ... 150409.avi

.

LINK - http://www.mediafire.com/file/nz3rld0ze ... 150409.avi

.