niekoniecznie przecie¿ Holecka mówi³a w SE ¿e grafik bedzie dopiero w czwartek mo¿e przysz³a na kolegium zobaczy³a ¿e nie ma jej w grafiku i musia³a spakowaÌ rzeczy i nara do domu. A w œrode jeszcze siê nie mog³a po¿egnac bo nic nie wiedzia³a co do Goœki to ona przecie¿ siê w po³ódnie w czwatek po¿egna³a bo by³a przecie¿ Warakomskeij potzrebna do prowadzenia porannych serwisow ze starego studia dlatego dosta³a szanse pozegnania gdyby nie to pewnie tez by siê poprostu nie znalaz³a w grafiku i naraKamuii - ja wcale nie by³ bym taki pewien, ¿e Holecka wylecia³a. Na pewno by ju¿ wiedzia³a w œrodê wieczorem i wtedy siê z nami po¿egna³a. Prokopiuk ju¿ popo³udniu wszystko wiedzia³a. ByÌ moze Warakowska Goœce od razu powiedzia³a, ¿e nie ma szans na utrzymanie etatu, a Holeck¹ chocia¿ dla pozorów chcia³a jeszcze spróbowaÌ zostawiÌ.
Ale popatrzcie. Jaka to musi byĂŚ menda. Razem z HoleckÂą i PieĂąkowskÂą zaczynaÂła pracĂŞ i Âżeby tak siĂŞ mÂściĂŚ... MusiaÂła byĂŚ albo nielubiana, albo Jola i Danka majÂą swoje za uszami - np. siĂŞ z niej nabijaÂły i teraz z wÂładzÂą w rĂŞku mogÂła siĂŞ odegraĂŚ.
a z drugiej strony moÂże przyjeÂła oferte prowadzenia Kawy czy herbaty albo czegoÂś rĂłwnie poniÂżajacego albo moÂże fucktycznie jako korespondentka do usa pojedzie choĂŚ nie wiem co by w tedy z mĂŞÂżem i dziecmi zrobiÂła jak on jest Businessmenem to nie zwinie firmy tak o

jak dla mnie to ona najprawdopodobniej poprostu juÂż tam nie pracuje.zresztÂą Âżadne kombinacje maila do niej nie dziaÂłajÂą a jak napisaÂłam Âżeby mi podali to nie odpisali co moze oznaczaĂŚ ze juz nie ma po co...
co do wrednej mendy to 100 % racji