[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kamuii - ja wcale nie byÂł bym taki pewien, Âże Holecka wyleciaÂła. Na pewno by juÂż wiedziaÂła w ÂśrodĂŞ wieczorem i wtedy siĂŞ z nami poÂżegnaÂła. Prokopiuk juÂż popoÂłudniu wszystko wiedziaÂła. ByĂŚ moze Warakowska GoÂśce od razu powiedziaÂła, Âże nie ma szans na utrzymanie etatu, a HoleckÂą chociaÂż dla pozorĂłw chciaÂła jeszcze sprĂłbowaĂŚ zostawiĂŚ.

Ale popatrzcie. Jaka to musi byĂŚ menda. Razem z HoleckÂą i PieĂąkowskÂą zaczynaÂła pracĂŞ i Âżeby tak siĂŞ mÂściĂŚ... MusiaÂła byĂŚ albo nielubiana, albo Jola i Danka majÂą swoje za uszami - np. siĂŞ z niej nabijaÂły i teraz z wÂładzÂą w rĂŞku mogÂła siĂŞ odegraĂŚ.
niekoniecznie przecie¿ Holecka mówi³a w SE ¿e grafik bedzie dopiero w czwartek mo¿e przysz³a na kolegium zobaczy³a ¿e nie ma jej w grafiku i musia³a spakowaÌ rzeczy i nara do domu. A w œrode jeszcze siê nie mog³a po¿egnac bo nic nie wiedzia³a co do Goœki to ona przecie¿ siê w po³ódnie w czwatek po¿egna³a bo by³a przecie¿ Warakomskeij potzrebna do prowadzenia porannych serwisow ze starego studia dlatego dosta³a szanse pozegnania gdyby nie to pewnie tez by siê poprostu nie znalaz³a w grafiku i nara :cry:

a z drugiej strony moÂże przyjeÂła oferte prowadzenia Kawy czy herbaty albo czegoÂś rĂłwnie poniÂżajacego albo moÂże fucktycznie jako korespondentka do usa pojedzie choĂŚ nie wiem co by w tedy z mĂŞÂżem i dziecmi zrobiÂła jak on jest Businessmenem to nie zwinie firmy tak o :):)

jak dla mnie to ona najprawdopodobniej poprostu juÂż tam nie pracuje.zresztÂą Âżadne kombinacje maila do niej nie dziaÂłajÂą a jak napisaÂłam Âżeby mi podali to nie odpisali co moze oznaczaĂŚ ze juz nie ma po co...
co do wrednej mendy to 100 % racji :) Ona pewnie nie lubi kobiet a juÂż w szczegĂłlnoÂści Âładniejszych od siebie wiĂŞc poleciaÂły laski z 2 giej strony Wysocka nie jest brzydka ale moÂże 1 wystarczy ... :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Michos pisze: Dla mnie jest i to bardzo. Siedz¹ tam tylko gadaj¹ce g³owy i siê k³óc¹, biadol¹ g³upoty i nie dochodz¹ do ¿adnych wniosków. Poza tym jest to program w którym bardzo czêsto bywa Lepper a tej mordy na swoim ekranie znieœÌ nie mogê.
Tak to jest wymĂłg krajowej rady, Âże kaÂżda partia musi mieĂŚ w tym programie swojego przdstawiciela. Sam Durczok mĂłwiÂł kiedyÂś, Âże jest to idiotyczne rozporzÂądzenie i w normalnej telewziji nie powinno to mieĂŚ miejsca
Tutaj oczywiÂście masz racje. Ale TVP musi emitowaĂŚ taki program, w ktĂłrym bez przeszkĂłd bĂŞdÂą mogli wypowiedzieĂŚ siĂŞ przedstawiciele kaÂżdej parti - nawet Lepper - w koĂącu on teÂż pÂłaci abonament. Ale to nie telwzizja ponosi winĂŞ za wyglÂąd programu - to sami politycy fundujÂą nam takie igrzyska. Durczok chciaÂł kiedyÂś zmieniĂŚ formuÂłe programu, ale od razu posypaÂł siĂŞ na nich gromy.
Michos pisze:Agnieszka Kublik. Czasami robiÂą razem wywiady dla "GW" i sÂą najlepszymi przyjaciĂłlkami. Jak nie zaÂłatwiÂła to napewno mogÂła Olejnik rzuciĂŚ taki pomysÂł lub byÂła temu przychylna. Nepotyzm rzÂądzi
ProszĂŞ - to wszytko wyjaÂśnia. W piÂątek Kublikowa kwiczaÂła z podniecenia nad WysockÂą, mĂłwiÂąc, Âże na tle Pochanke i Smoktunowicz wypadÂła idealnie. W rzeczywistoÂści prezenterkÂą jest kiepskÂą. O wiele lepiej szÂło jej w sejmie - ona naprawdĂŞ potrafi powiedzieĂŚ coÂś ciekawego o polityce. W dodatku jest wĂłwczas naturalna.

Kamuii Je¿eli Holecka zostanie w TVP to bêdzie albo we wczeœniejszcyh wydaniach, albo w jakimœ programie spo³eczno - politycznym. Nie s¹dzê, aby zaproponowali jej posadê korespondenta. Zreszt¹ chyba nie zdecydowa³aby siê - wszak m¹¿, dzieci etc. Sama rozumiesz.
Kwiatek - gratulujĂŞ - doskonaÂłe zestawienie

Dzisiaj w g³ównych by³ Ziemiec - moim zdaniem zaprezentowa³ siê bardzo dobrze. Jeszcze trochê i naprawdê przekszta³ci siê w telewziyjn¹ bestiê. Do tej pory by³ œwietnym rzemieœlnikiem, mam nadziejê, ze ju¿ nied³ugo zostanie artyst¹. Oj TVN24 ponióœ³ powa¿n¹ stratê.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

kamuii pisze: jak dla mnie to ona najprawdopodobniej poprostu juÂż tam nie pracuje.zresztÂą Âżadne kombinacje maila do niej nie dziaÂłajÂą a jak napisaÂłam Âżeby mi podali to nie odpisali co moze oznaczaĂŚ ze juz nie ma po co...

RzeczywiÂście nie pasuje Âżadna z trzech kombinacji, ktĂłre podajÂą na www, ale moÂże ona tego maila po prostu nie miaÂła. TeÂż chciaÂłem wÂłasnie dziÂś do niej napisaĂŚ. PisaÂł ktos kiedyÂś wczeÂśniej? Nie kaÂżdy potrafi obsÂługiwaĂŚ, a teÂż aÂż takÂą gwiazdÂą wg mnie nie byÂła, Âżeby miliony listĂłw i propozycji dostawaĂŚ. WÂątpiĂŞ, Âżeby zaraz po rzekomym wywaleniu skasowali jej skrzynkĂŞ...
kamuii pisze: co do wrednej mendy to 100 % racji :) Ona pewnie nie lubi kobiet a juÂż w szczegĂłlnoÂści Âładniejszych od siebie wiĂŞc poleciaÂły laski z 2 giej strony Wysocka nie jest brzydka ale moÂże 1 wystarczy ... :)
Ja w Wysockiej nie widzĂŞ nic ciekawego. I to nie dlatego, Âże siedzi w fotelu zamiast Joli. Wizualnie jest okropna, a i warsztatowo blisko zera.

Ciekawe dlaczego przedstawia siĂŞ tylko panieĂąskim nazwiskiem. Prokopiuk w czwartek jÂą tak zapowiedziaÂła, podobnie mĂłwiÂą w nowych WiadomoÂściach. Jednak w Telexpressie lektor powiedziaÂł oba nazwiska. Nie jest ono tak trudne do wymĂłwienia, ale moÂże celowo unika, bo Polacy by pewnie gadali, Âże ÂŻydĂłwa czy coÂś.

A co do dwojga nazwisk to dziœ Romaszewska u¿y³a drugiej formy z Guzy po mê¿u, a w Kurierze Joanna Osiùska ju¿ od kilku miesiêcy nie przedstawia siê nazwiskiem Falkiewicz. Tu podejrzewam rozwód. Nie wytrzyma³o pewnie ma³¿eùstwo na odleg³oœÌ, bo ostatnio wiêcej bywa w Warszawie ni¿ w Szczecinie. Po Zwiefce prowadzi niedzielny "Telekurier noc¹" i coraz czêœciej jest lektork¹ Wiadomoœci, a dy¿ury w Kurierze zajmuj¹ przecie¿ ca³y dzieù, a po dy¿urach popo³udniowo-wieczornych prezenterzy raczej zostaj¹ na noc...
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

OFIARY WARAKOMSKIEJ:
1. MÂłagorzta Prokopiuk -KĂŞpkaObrazek

2.Jolanta PieĂąkowska
Obrazek

3. Danuta Holecka [
Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela 17 paź 2004, 12:52 przez Przemek, łącznie zmieniany 2 razy.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Kwiatek, ten ostatni post mĂłgÂłby posiadaĂŚ nazwĂŞ:OFIARY WARAKOMSKIEJ .
Te¿ próbowa³em wys³aÌ maila do Danusi, (ju¿ 14 paŸdziernika) ale jak zauwa¿y³ Micha³ ¿anda kombinacja nie dzia³a. Raczej nie s¹dzê, ¿e nie mia³a skrzynki. Mo¿e po prostu u¿ywa³a skrzynki starszego typu, lub wogóle mia³a j¹ na innym serwerze. Kamuii mówi³a, ¿e napisa³a do redakcji, ale on zazwyczaj nie odpowiadaj¹ - wys³a³em im kiedyœ dwa maile (ostatni we wrzêsniu z protestem przeciwko ograniczeniu programu do 20 minut, stara³em siê mówiÌ ³agodnie, licz¹Ì, ¿e wiêksza iloœÌ takich maili sk³oni ich do zmiany z³ej formu³y) ale nawet nie odpisali z has³em typu dziêujemy etc...

Wysocka jest rzeczywiœcie fatalna. Z ca³ej ekipy prezenterów wypada najgorzej. W jakiœ sposób radzi sobie w sejmie, ale jako prezenterka jest fatalna -s ztuczna, nadêta z okropnym g³osem, wogóle nie potrafi czytaÌ informacji - robi to z jak¹œ dziwna manier¹, która od razu widaÌ.
Co do Joanny OsiĂąskiej - ona chyba nigdy nie przedstawiaÂła siĂŞ w Kurierze dwoma nazwiskami. PamiĂŞtam tylko, Âże w jednym materiale promocyjnym podpisaÂła siĂŞ dwoma nazwiskami. MoÂżna sprawdziĂŚ na stronach oÂśrodka w Szczecinie - jeÂżeli siĂŞ rozwiodÂła to tam na pewno zmienili nazwisko.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie odpisujÂą z WiadomoÂści? To ja faktycznie dostÂąpiÂłem zaszczytu, bo z faktĂłw mi odpisali, i pochanke mi odpisaÂła ....
kwiatek pisze:ktĂłs widziaÂł K.Werner w WIADOMOSCIACH porannych, a wy stwierdziliscie ze mu sie cos popier.... a tu nie prawada Werner byÂła dziÂż w WIADOMOÂŚCIACH o 8:00!
Ja widziaÂłem KatrzynĂŞ Werner w WiadomoÂściach o 8.00 juÂż 29 wrzeÂśnia, zapamiĂŞtaÂłem jÂą przez nazwisko (ale daleko jej do Anity!)

Kamuii prosiÂła, bym zamieÂściÂł w tym wÂątku opiniĂŞ mojego wujka, na temat ,,nowych wiadomoÂści’’, a wÂłaÂściwie to nowych prowadzÂących. Otó¿ powiedziaÂł on: ,, ,,w tvp, to juÂż tak oszczĂŞdzajÂą, Âże na prezenterĂłw g³ównych wiadomoÂści dajÂą praktykantĂłw, czy jak kto woli staÂżystĂłw”!
StwierdziÂł, podobnie i ja, Âże prawdziwych fachowcĂłw zastĂŞpuje siĂŞ ,,przestraszonymi mÂłodziakami”!
Co wcale nie oznacza, Âże mÂłodzi nie sÂą zdolni i profesjonalni (patrz: Anita), ale nie kaÂżdy od razu powinien lÂądowaĂŚ na tak zaszczytnym fotelu!
Pani Dorota W. kompletnie nie potrafi czytaĂŚ, Adamczyk teÂż ma problemy i z dykcjÂą i z interpretacjÂą tekstu!
ChociaÂż, moim zdaniem, Ziemiec wczoraj obroniÂł troszkĂŞ honor tych nowych prowadzÂących. No moÂże dykcja pozostawia wiele do Âżyczenia, ale ogĂłlnie sprawia dobre wraÂżenie.

MuszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże po tej ogĂłlnej rewolucji w dziennikach czujĂŞ niesmak, rozgoryczenie! Nie Âżebym nie lubiÂł zmian, owszem lubiĂŞ zmiany, ale na lepsze!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

SÂądzĂŞ, Âże nowym trzeba daĂŚ czas. Na pewno byli bardzo stremowani. Wszak widownia ogromna, a zadanie niezbyt przyjemne - siedzÂą na cudzych miejscach i musza pilnowaĂŚ siĂŞ jak saper. Nie mam wiĂŞkszych zastrzeÂżeĂą do Ziemca i Admaczyka - poszÂło im nawet przyzwoicie, bez wpadek etc. Natomisat o Dorocie Wysockiej pisaĂŚ nie bĂŞdĂŞ - szkoda czasu.
Wraz z nowymi prezenterami nastÂąpiÂły maÂłe zmiany w grupie redaktĂłrĂłw - pojawiÂły siĂŞ dwie redaktori (niestety nazwiska wyleciaÂły mi z gÂłowy) - jedna przeszÂła z Kuriera i przygotowuje wczeÂśniejsze wydania, druga - caÂłkowicie nowa ciÂągle siedzi w wyadaniach wieczornych.
I mamy chyba kolejnÂą ofiarĂŞ Doroty Warakomskiej - od tygodnia nie widziaÂłem Âżadnego materiaÂłu RafaÂła Kurowskiego. MoÂże jest na urlopie, moÂże szuka juÂż sobie nowej pracy. Reszta pozostaÂła bez zmian.

Wracj¹c do prezenterów - cieszê siê, ¿e dali szanse m³odym, i ¿e nie dosz³o do jakiœ wielkich transferów. Mimo szcunku dla D. Gawryluk nie znióœ³ bym tej pani w Wiadomosciach.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

ktĂłre studio W wedÂług was byÂło najlepsze (oprĂłcz obecnego)???
Żartowałem.
michal
Bywalec
Bywalec

doktorfaustus1 pisze: Kamuii mówi³a, ¿e napisa³a do redakcji, ale on zazwyczaj nie odpowiadaj¹ - wys³a³em im kiedyœ dwa maile (ostatni we wrzêsniu z protestem przeciwko ograniczeniu programu do 20 minut, stara³em siê mówiÌ ³agodnie, licz¹Ì, ¿e wiêksza iloœÌ takich maili sk³oni ich do zmiany z³ej formu³y) ale nawet nie odpisali z has³em typu dziêujemy etc...
Ja mam taki charakter Âże jak mi siĂŞ coÂś nie podoba albo chcĂŞ na coÂś zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, podziĂŞkowaĂŚ, to piszĂŞ maila albo ogĂłlnie, albo personalnie. W koĂącu wydaje mi siĂŞ, Âże majÂą te maile takÂże do kontaktu z widzami. Na koncie mam co najmniej kilkadziesiÂąt kontaktĂłw z pracownikami TVP, TVN, Polsatu i niektĂłrych gazet. NiektĂłrzy odpisujÂą, niektĂłrzy nie, ale stosujÂą siĂŞ do uwag czy propozycji, a niektĂłrzy jakby w ogĂłle nie przeczytali. :twisted:

W czwartek wys³a³em na adres ogólny Wiadomoœci i równie¿ dosta³em zwrot jak od kont Danutowych. Bardzo dziwne, po przecie¿ to podstawowy adres podawany na koùcu. Mo¿e mnie maj¹ doœÌ? Ostatnio chyba w zesz³ym roku coœ tam wys³a³em.

doktorfaustus1 pisze: Co do Joanny OsiĂąskiej - ona chyba nigdy nie przedstawiaÂła siĂŞ w Kurierze dwoma nazwiskami.
Zawsze przedstawia³a siê dwoma nazwiskami i nie by³o wyj¹tku. Po prostu od kilku miesiêcy zaczê³a u¿ywaÌ wy³¹cznie panieùskiego.

http://szczecin.tvp.pl/kronika.asp
Nie wiem o jaki materiaÂł promocyjny chodzi. Jest za to jakaÂś kronika.
Black Jack '62 pisze:Nie odpisujÂą z WiadomoÂści? To ja faktycznie dostÂąpiÂłem zaszczytu, bo z faktĂłw mi odpisali, i pochanke mi odpisaÂła ....
Z ogólnego adresu nigdy chyba nie odpisuj¹ i wydaje mi siê, ¿e ten adres nie jest podpiêty do ogó³u pracowników. Co innego Fakty. Tu napiszesz na ogólny, a odpisy zdarzaj¹ siê z prywatnych adresów. (w³¹sciwie to z g³ownego nie dosta³em). A moim zdaniem bardzo Ÿle siê sta³o, ¿e upubliczni³eœ list Pochanke... Teraz ju¿ nikomu mo¿e nie odpowiedzieÌ, a ona raczej zawsze to robi³a.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Gratuluje korespondencji prowadzonej z pracownikami stacji telewizyjnych. Mi odpisywa³y tylko stare "Wydarzenia" emitowane w TV PULs (jeszcze za czasów Magdy Mo³ek) - strasznie isê wówczas z nimi k³óci³em. A dyskusja by³a tak gor¹ca, ¿e pewna pani wysy³a³a mi nawet odpowiedzi z ca³kowicie prywatnej skrzynki. Zaczê³o siê doœÌ niepozornie - zbluzga³em ich, za porównanie osób o orienatcji homoseksualnej do kozy. Tego samego dnia ktoœ odpisa³ w niezbyt kulturalny sposób, wiêc ja te¿ nie mog³em byÌ d³u¿ny i tak dalej, i tak dalej. Pamiêtam, ¿e póŸniej (ju¿ w dobie upadku TV PUlS) poprosi³em, aby byli humanitarni i od³aczyli tego trupa od respiratrora, bo to nie po katolicku - nawet koœció³ zezwala na zaprzestanie ratowania ¿ycia, je¿eli wci¹¿ nie ma œladów nadzieji.
Oj, trochĂŞ mi wstyd za tĂŞ korespondencjĂŞ z TV PULS - dzisiaj juÂż bym z nimi nie dyskutowaÂł. Ale z drugiej strony to ciekawe - nie wiedziaÂłem, Âże Pochanke jest tak sympatyczna i odpisuje na listy. Ale niech sie nie martwi - nie bĂŞdĂŞ do niej pisaÂł. Niech mĂŞczÂą jÂą inni maniacy :P
KiedyÂś udaÂło mi siĂŞ dodzowniĂŚ do Polsatu - zawsze po programieprezenter miaÂł jakiÂś dyÂżur - rozmawiaÂłem wĂłwczas z Urszula Rzepczak - bardzo sympatyczna, miÂła, kulturalna, bardzo ciepÂły gÂłos - naprawdĂŞ wĂłczas przekonaÂłem siĂŞ do Urszuli i dzisiaj bardzo jÂą lubiĂŞ - jest w pierwszej piÂątce moich ulubionych prezenterek telewziyjnych. NaprawdĂŞ bardzo dobrze wpsominam tĂŞ ropzmowĂŞ.

WracajÂąc do Joanny OsiĂąskiej - widocznie mi siĂŞ pomyliÂło, lub zwracaÂłem uwagĂŞ tylko na pierwsze nazwisko. Mniejsza z tym. Ale nie sÂądzĂŞ, Âże od razu siĂŞ rozwiodÂła, bo przecieÂż nie podaje drugiego nazwiska - czasami warto pracowaĂŚ pod jednym, krĂłtkim - wtedy an pewno ktoÂś CiĂŞ zapamiĂŞta. Nawet Wysocka podaje tylko pierwsze. A Warakomska teÂż posÂługiwaÂła siĂŞ jednym, nawet kiedy byÂła mĂŞÂżatka. (Teraz po rozwodzie).

Kwiatek
Bardzo podobaÂło mi siĂŞ stuido realizowane w blue boxie - oczywiÂście miaÂło swoje ogranizenia techniczne, ale sÂądzĂŞ, Âże dobrze musiaÂło siĂŞ w nim pracowaĂŚ. Fajna byÂła ostatnia scenografia - ta pomaraĂączowa. SÂądzĂŞ hjednak, ze nie wykorzytywali jej mozliwoÂści - np warto byÂło wypracowaĂŚ inne kadry (np pokazujÂące literĂŞ W, ktĂłra jak siĂŞ okazuje byÂła wypukÂła), zmieniĂŚ oÂśiwetlenie bawiÂąc siĂŞ gra ÂświateÂł na szkalnych rurkach (robili to tylko czasami), moÂżna byÂło takÂże wykorzytaĂŚ jakoÂś ten ekran z boku prezentera. Z wszytkich dotychczasowych scenografii obecna jest najlepsza.
Ostatnio zmieniony niedziela 17 paź 2004, 14:07 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

POST NR 1000

Chyba siĂŞ nie obrazicie, Âże pisze drugi post pod rzÂąd? BĂŞdĂŞ samolubny i zatrzymam go wyÂłacznie dla siebie. ChociaÂż moÂże powinien naleÂżeĂŚ do Kwiatka - to On zaÂłoÂżyÂł ten temat. RĂłwniez zastanawiaÂłem siĂŞ nad takÂą dyskusjÂą, ale baÂłem siĂŞ, Âże:
1 nikt nie bĂŞdzie zainteresowany rozmowÂą o TVP - w koĂącu to forum sympatykĂłw TVN
2 myœla³em, ¿e wiêkszoœÌ postów, bêdzie przypomina³a sw¹ z³oœliwoœÌi¹ wypowiedzi £ukasza.
Myli³em siê - owszem rozmawiamy tutaj o róznych sprawach, kr¹c bli¿ej lub dalej od TVP i Wiadomoœci, ale sama dyskusja jest bardzo ciekawa. naprawdê odœwie¿y³em swoj¹ pamiêÌ o Wiadomoœciach (dyskusj. o prezneterach, czo³ówkach etc)

DZIÊKUJÊ WSZYSTKIM ZA UDZIA£!!!!! :P

Ciekawe co na to ÂŁukasz - moÂże czas zmieniĂŚ nazwĂŞ forum? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony niedziela 17 paź 2004, 14:04 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

WiadomoÂści juz zostawiajÂą w tyle wÂątek o Anicie, nieÂźle 8) :arrow:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

I jak tu podsumowaÌ dzia³alnoœÌ forum kiedy okazuje siê, ¿e na stronie o TVN najpopularniejszym w¹tkiem jest ten o... Wiadomoœciach TVP :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
michal
Bywalec
Bywalec

doktorfaustus1 pisze: WracajÂąc do Joanny OsiĂąskiej - widocznie mi siĂŞ pomyliÂło, lub zwracaÂłem uwagĂŞ tylko na pierwsze nazwisko. Mniejsza z tym. Ale nie sÂądzĂŞ, Âże od razu siĂŞ rozwiodÂła, bo przecieÂż nie podaje drugiego nazwiska - czasami warto pracowaĂŚ pod jednym, krĂłtkim - wtedy an pewno ktoÂś CiĂŞ zapamiĂŞta. Nawet Wysocka podaje tylko pierwsze. A Warakomska teÂż posÂługiwaÂła siĂŞ jednym, nawet kiedy byÂła mĂŞÂżatka. (Teraz po rozwodzie).
Warakomska po prostu nigdy nie uÂżywaÂła naziwska po mĂŞÂżu. Jest to jeden z dopuszczelnych wariantĂłw.

1- kobieta przy swoim i facet teÂż przy swoim
2- kobieta dwa nazwiska i facet przy swoim
3- kobieta bierze po mĂŞÂżu i facet przy swoim

4- kobieta przy swoim, facet bierze Âżony
5- kobieta przy swoim, facet dwa nazwiska
6- kobieta dwa nazwiska, facet dwa nazwiska, lecz w odwrotnej kolejnoÂści

Warianty 4-6 sÂą bardzo rzadkie, ale znam jeden przypadek w mediach gdzie zostaÂł zastosowany wariant 5 lub 6. Kto zgadnie? :D

Mnie bardzo podoba³o siê pomaraùczowe studio, w³aœciwie to bardziej muzyczka i czo³ówka ni¿ sama dekoracja, która te¿ by³a dobra. Obecne studio a¿ tak mi siê nie podoba - zimne strasznie - jak u Królowej Œniegu :D Ten granatowy i ten odbijaj¹cy siê stó³...

A jeœli chodzi o czo³ówkê i oprawê muzyczn¹ to powoli siê do niej przekonujê, ju¿ mi dŸwiêczy w uszach, ale w czo³ówce a¿ siê prosi o jeszcze jeden sygna³. Jest jakby wstêp i do razu "famfary" fina³owe. Powinno byÌ miêdzy nimi jeszcze jedno d³u¿sze o kilka sekund podreœlenie pocz¹tkowego fragmentu. Mam nadziejê, ¿e wiecie o co chodzi.

I jeszcze niespodzianka. Potwierdzenie s³ów doktorfaustus1, ¿e Kozak prowadzi³ Wiadomoœci.

Obrazek

GratulujĂŞ 1000 postĂłw.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Oficjalny protest przeciwko nakazowi zabrania mojego loga TVP z podpisu
To £ukasz od ciebie tego za¿¹da³ :?: WstydŸ siê :twisted:
ODPOWIEDZ