[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Marcin »

A ja nie rozumiem.
Jeśli ktoś nie ma ochoty oglądać "Tańca z gwiazdami", to niech go nie ogląda. Ale nie można zdejmować z anteny programu który jest niezmiennie na topie (ostatnio miał większą widownię niż "Mam talent") tylko dlatego, że zdaniem niektórych było już za dużo edycji.
To zabierzmy też "Familiadę", "Jaką to melodię", "Szymona Majewskiego Show"... Co to za argument?
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: kamilkomentuje »

Chciałbym zobaczyć kolejną edycje TzG, nie mniej jednak bardziej emocjonującą :)
tvn - wiosną programowo najlepszy.
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

TZG był ciekawy w 1,2,3,4 i 6 edycji. Miał już swój najlepszy okres. TVN musi się nauczyć kiedy powiedzieć stop. Mam nadzieję, że czeka nas ostatni rok z tańczącymi "gwiazdami".
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Ja lubię ten program i oglądałam wszystkie edycje, ale jubileuszowy finał jest dla mnie najbardziej irytującym finałem ze wszystkich :x , żadna z finalistek nie zmotywowała mnie do wysyłania SMSów :nie: ,
na szczęście Urbańska i Mucha już były :lol2:można było odnieść wrażenie , że ta edycja powstała specjalnie dla podlansowania wyłącznie tych dwóch gwiazd :ech: , na szczęście w tą niedzielę już koniec :D
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Fakt, pamiętam poprzednie edycje, gdzie na finał czekało się z zapartym tchem. Teraz - może być i niemusi. Nie mniej jednak bardzo lubię ten program, a o zmiany aż się prosi... ;/
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wszystkie poprzednie finały były do bólu przewidywalne.
Teraz tak naprawdę nie wiadomo czy wygra Mucha czy Urbańska.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Ostatnie 3 finały były bardzo przewidywalne. Jedyny trzymający w napięciu finał był ostatnio podczas 6 edycji. Myślę, że jutrzejszy będzie podobny.
Pawlous
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pawlous »

No i wygrała Mucha. W sumie można się było tego spodziewać. Szczerze mówiąc, mam gdzieś co się stanie z Anią po TzG. Pewnie zagra w jakimś marnym serialiku TVN i to wszystko... Szkoda mi Nataszy - to mega utalentowana osoba i obawiam się, że jej talent nie zostanie należycie doceniony. Nataszo, byłaś najlepsza!
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Nie podobała mi się atmosfera tej edycji i tyle :evil:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Widzę, że w ''Tańcu z gwiazdami'' jest dokładnie to samo, co w ''Jak Oni śpiewają''. Ostatecznie o wszystkim nie decyduje talent, tylko to, kto gra w popularniejszym serialu i jest bardziej naturalny. Mam mieszane uczucia, co do wczorajszego finału. Z jednej strony fajnie, że wygrała osoba, która w tym programie poczyniła największe postępy, z drugiej jednak strony - nie była najlepsza. I mimo wszystko, szkoda Nataszy, bo to jej kolejne drugie miejsce, a po tym zostaje największy niedosyt. Zwłaszcza, jeśli o wszystkim rzeczywiście przeważyły zaledwie 0,03 głosów. A myślałem, że po tylu lekcjach pokory, jest już gotowa na zwycięstwo.

Dodam jeszcze tylko, że wczorajsze ''Szkło kontaktowe'' było genialnym środkiem przeczyszczającym po tym finale. Markowa i Dąbrowski są po prostu GENIALNI.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Dla mnie śmeiszne było mówienie widzom, że jest 50% na 50% kiedy na stronie tzg Mucha miała 60%, a Natasza 40%. Nie jestem jakimś fanem żadnej z tych dwóch pań, ale chyba bardziej kibicowałem w finale Ani. Oglądając tańce pozostałej 10 szkoda mi było, że musieli odpadać na korzyść Nataszy... A wynik końcowy? Rzeczywiście dosyć wyrównane glosy widzów: 49,99 i 50,01. Teraz tylko czekać, która z nich pojawi się w jury YCD...
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Finał baardzo emocjonujący, naprawdę. Szkoda jednak z Natasza nie wygrała. Zasłużyła na to :) ale grastulacje dla Ani :)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Gdyby wygrała Nataszka, to byłoby nie sprawiedliwe dla pozostałych uczestników. Udział Urbańskiej w programie dla osób, które nie tańczą na codzień jest pomyłką!
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Największą oglądalnością cieszył się finałowy odcinek 10. edycji "Tańca z Gwiazdami", który zainteresował średnio 6,25 mln osób, stanowiących 36,27 proc. widowni zasiadającej w tym czasie przed odbiornikami.
http://www.medialink.pl/artykul/6075,Ta ... zow,group4

Dobry wynik :D
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:D dobra edycja to i dobry wynik. Mimo, iż mnie już lekko nudzi ten program, chyba jak po części każdego to będzie XI edycja. Edward Miszczak zapowiedział kolejną edycję na afterparty finału TZG. Podobno wg nieoficjalnych informacji Joanna Krupa ma tańczyć z Rafałem Maserakiem.
ODPOWIEDZ