Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
Jarkowi się wyraźnie spodobała praca w terenie.
Albo Jarkowi albo jego szefom :devil: .Fabian pisze:Jarkowi się wyraźnie spodobała praca w terenie.
Zimowa prasówka Jarka:

http://rapidshare.com/files/322495301/z ... s__wka.mpg
Witam,
ma ktoś może film z końcówką niedzielnego Poranka(20.12), w którym Jarek Kuźniar składał życzenia i żegnał się świąteczmie?
Wiadomo kiedy powróci? po Nowym Roku dopiero?
Z góry dziękuje za odpowiedz
ma ktoś może film z końcówką niedzielnego Poranka(20.12), w którym Jarek Kuźniar składał życzenia i żegnał się świąteczmie?
Wiadomo kiedy powróci? po Nowym Roku dopiero?
Z góry dziękuje za odpowiedz
Wydaje mi się, że powiedział coś takiego:kakolka pisze:Wiadomo kiedy powróci? po Nowym Roku dopiero?
"Zobaczymy się w sobotę, a do tego czasu zajmą się państwem koledzy."
Dzięki, bo nie usłyszałam końcówki Poranka.
Wie ktoś może czy Jarek poprowadzi Sylwestra w tvn24?
Jak nie on to kto spędzi od 20 do 2 z widzami tvn24 Sylwester?
Wie ktoś może czy Jarek poprowadzi Sylwestra w tvn24?
Jak nie on to kto spędzi od 20 do 2 z widzami tvn24 Sylwester?
Szczegółów dot. Sylwestra TVN24 jeszcze nie ujawniła. Nawet oficjalnego komunikatu o ramówce na Boże Narodzenie nie było, a w zeszłym roku wszystko wiedzieliśmy już na początku grudnia. Czytałem tylko kiedyś, że TVN24 w noc sylwestrową planuje pokazać m.in. ''Rozmowy w tłoku'' z programu Majewskiego.
czy ma ktoś jakieś filmiki z dzisiejszego poranka bo niestety nie oglądałam???
A z dzisiejszego poranka ma ktoś jakieś filmiki
np. rozmowa Jarka Kuźniara z Kamilem Durczokiem
np. rozmowa Jarka Kuźniara z Kamilem Durczokiem
To jeżeli ktoś ma to bardzo proszę, a jeżeli ma ktoś jakieś fajne filmiki z wczorajszego lub dzisiejszego poranka to bardzo proszę o wrzucenie, bo niestety nie widziałam. Z góry bardzo, bardzo dziękuję.
Czy jest szansa na filmik z tą niewyróbką ze śmiechu po akcji pana Mieczysława odśnieżającego chodnik?