Moderator: Łukasz
Sama rzeczona Katarzyna W. twierdzi, że "kobieta zmienną jest". Oto dowodzikijoana pisze:nie wiem jak Wam ale mi nowa fryzura Kasi absolutnie nie przypadła do gustu!!!!!
może to ranne wstawanie i brak czasu o brzasku
Fryzura nie jest zła, tylko inna niż zwyklejoana pisze:lubię jej słuchać ale z szaleństwem jej chyba raczej nie do twarzy :? :? :?
Jacek-t pisze:Kasia fanka Ukrainy
A dzisiaj...."Piękne kwadraty, pani Kasiu" :>queen ana pisze:Jarek: - Podobno poproszono trenera Wentę, aby skomentował zagranie ręką Henry`ego. Oto co powiedział: "Piękne grochy, pani Kasiu!". :tanczy:
Po przeczytaniu całości tekstu mistrza ortografii dochodzę do wniosku, że gość się jednak trochę czepia. Rozumiem, że na błędach osób znanych można w atrakcyjniejszy sposób prezentować zasady polskiej ortografii. Ale jaki związek z nauką poprawnej polszczyzny ma wytykanie komuś (red. Kulczyckiemu z TVP) zwykłego przejęzyczenia (wicemistrz olimpijski zamiast wicemistrza świata). Pewnie w następnym tekście dołoży Anicie Werner za Usaina Bolta, który przebiegł 100 metrów w 9 minut i pół sekundyqueen ana pisze:
Czytając ten materiał pomyślałam, że facet się czepia...ale po przeczytaniu całości sama muszę sięgnąć po książkę...do ortografii :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości