Wyszczuplająca? No ładnie, teraz to sobie queen ana nagrabiłaś.
Młodzieżowo I ciekawe co powiecie na to:
Znajoma twarz czy mi się tylko tak wydaje? Kasia przed metamorfozą a może rodzina?
Znajoma twarz czy mi się tylko tak wydaje? Kasia przed metamorfozą a może rodzina?
Haskelku, gdzie ty to wygrzebałeś? Sam nie jesteś pewien?...hmmm...ale nas podpuszczasz Haskelku, ja tutaj widzę...tak, pi razy drzwi... Catherine Zeta - Jones :rozglada:
Kolejny szczęściarz na forum :brawa: Gratuluję :tanczy: Ile setek maili wysłałeś? Żebrzący mail już nie wystarcza
Jo tyż. I było to zupełne zaskoczenie, i wcale nie wysłałam maila tylko napisałam krótki koment na ich tablicy Facebookowej. Właśnie dziś do mnie kubek dotarł. Szykuję zbitkę zdjęć, żeby pokazać jak bardzo funkcjonalny może być Porankowy kubek. Z resztą za parę dni dam notkę na blogu, podrzucę linka na forum, to kto będzie chciał to sobie obluka.
A co do fryzury Kasiowej, to bardzo twarzowa i młodzieżowa. Jaro wygląda przy niej jak jej tata teraz.
Jesteś żywym przykładem na to, że na `fejsie`też można.... Umieść tam notkę... koniecznie :aniol: Tym samym podniesiesz morale fanów Poranka na Facebooku. Ludziska wszczynają już bunt twierdząc, że nie są doceniani przez prowadzących Co jest nieprawdą :grozi:
Z tego, co mi wiadomo, to w tym tygodniu Kuźniar nagrodził pięć osób z FB. I serio, dałam zupełnie zwyczajny komentarz, taki pod wpływem impulsu napisany, i byłam szczerze zdziwiona jak kilka dni potem sam pan redaktor podesłał do skrzynki na Fejsie wiadomość, żebym adres podała, to kubek wyślą. W środę wieczorem się dowiedziałam, a dziś już popijam herbatkę z kubka. Jutro wystawię fotkę z kubkiem na ich tablicy, może to podbuduje innym morale. Ale mój wniosek jest prosty, wyluzować, nic na siłę, i na litość boską - nie pisać nic o kubku.