Najgorsze jest to, że w TVN24 co raz więcej jest "gadaniny" a co raz mniej wiadomości

Programów z rozmowami o polityce jest już za dużo:
18:30 - Skaner
19:26 - Fakty po Faktach
20:00 - Kropka nad i
21:30 - RR
Przesada.
Moderator: Łukasz
Źle mówisz.D00 pisze:Czytajcie. Program będzie ZAMIAST Skanera.
Yhy, na pewno chłodny. :rozglada: Przypomnij mi, który to publicysta ostatnio zapodał chłodny komentarz?! Bo ja mam ostatnimi czasy wrażenie, że wszelcy publicyści, tak zwani eksperci i komentatorzy są bardziej nagrzani w tej kampanii wyborczej niżeli sami politycy. No i zmontowali sobie kolejny program, żeby się nakręcać.piotrek888 pisze: Po południu przychodzi czas, aby na to wszystko spojrzeć z dystansem, na chłodny komentarz.
DOBRĄ publicystykę - właśnie. A niestety takiej ze świecą szukać. Zresztą nie widzę przeszkód, by publicystykę przeplatać z serwisami informacyjnymi.piotrek888 pisze:Lepiej oglądać dobrą publicystykę niż 3 minutowe serwisy informacyjne, jak to ma miejsce np. w weekend.
Tak dzień na żywo w czasie kiedy wszyscy są w pracy. Rewelacja - jak przychodzę do domu o 17 to wiadomości najświeższe mogę w Polsat News obejrzeć.piotrek888 pisze:Czas na newsa i informację jest w Dniu na żywo. To tam dziennikarze informują o aktualnościach, ważnych i pilnych informacjach. Od tego jest to pasmo. Po południu przychodzi czas, aby na to wszystko spojrzeć z dystansem, na chłodny komentarz. I po to są właśnie programy publicystyczne. Lepiej oglądać dobrą publicystykę niż 3 minutowe serwisy informacyjne, jak to ma miejsce np. w weekend.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości