Moim zdaniem to złudzenie optyczne spowodowane właśnie kolorem marynarki ( efekt pozornej zmiany koloru w zależności od koloru "tła" )Jacek-t pisze:Czy mi się zdaje, czy Pani redaktor prezentował dziś ciemniejszy odcień blond fryzury? Marynarka też zdaje się nowa, tak troszkę połyskująca:
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Jestem tego samego zdanie, jeśli mogę zabrać głosepsztajnek pisze:Moim zdaniem to złudzenie optyczne spowodowane właśnie kolorem marynarki ( efekt pozornej zmiany koloru w zależności od koloru "tła" )

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nieobecność, jak widać, jednodniowa. O 9:01 za plecami Kasi 

Joasia po prostu konsekwentnie nie lubi pracować w weekendy i święta. Może jako ta, która była nawet w Licheniu dzień święty święci :rydzyk: .
Jacek-t pisze:Joasia po prostu konsekwentnie nie lubi pracować

w weekendy i święta.

A tak poważnie, to faktycznie coś w tym jest, że w święta opuszcza często antene. Ale z drugiej strony jeszcze do dziś pamiętam dyżury w Święta Wielkanocne dwa lata temu :aniol: Najlepiej będzie jak wyjdziemy z założenia, że święto jest wtedy jak Joasia jest i wtedy naświętujemy się do woli

O, Joasia o pełnej godzinie! :tanczy: To dobry prognostyk na najbliższy tydzień :rydzyk:
Ale dobrze, że choć przez chwilę ma okazję do uśmiechu, bo ostatnio same smuty w kraju nad Wisłą :rozglada:
Zapewne nie należy :nie: Ale może marzy aby ową koneserka zostać-kto wieJacek-t pisze:Hmm, Joasia raczej nie należy do koneserów kuchni tego rodzaju

Ale dobrze, że choć przez chwilę ma okazję do uśmiechu, bo ostatnio same smuty w kraju nad Wisłą :rozglada:
-
Joanna w DnŻ w trybie awaryjnym - za niedysponowaną AJ.
Swoją drogą sytuacja nie do pozazdroszczenia - przygotowania od rana do PzP , a tu nagle w ciągu pół godziny trzeba przejąć prowadzenie innego programu. Ale , prawdę mówiąc, dzisiaj mowa wyłącznie o wyborach, a Joanna w tematach politycznych czuje się jak ryba w wodzie
Swoją drogą sytuacja nie do pozazdroszczenia - przygotowania od rana do PzP , a tu nagle w ciągu pół godziny trzeba przejąć prowadzenie innego programu. Ale , prawdę mówiąc, dzisiaj mowa wyłącznie o wyborach, a Joanna w tematach politycznych czuje się jak ryba w wodzie

Czyli, że ~wskoczyła~ o 12 ? :o To faktycznie nie do pozazdroszczenia, ale Joasia zapewne kocha wyzwanie i małą adrenalinkę :tanczy:
A tu jeszcze dokumenty z Rosji dotarły, żeby Joasi dołożyć pracy :grozi:
Mój plan jest taki, że może dam radę zaobserwować choć ostatni serwis, jak mi jakiś głupi polityk nie zrujnuje tych planów .. ;>
A tak przy okazji, nie na temat; też tak macie, że się włącza reklama i forum znika ?
A tu jeszcze dokumenty z Rosji dotarły, żeby Joasi dołożyć pracy :grozi:
Mój plan jest taki, że może dam radę zaobserwować choć ostatni serwis, jak mi jakiś głupi polityk nie zrujnuje tych planów .. ;>
A tak przy okazji, nie na temat; też tak macie, że się włącza reklama i forum znika ?

-
Tak, w ciągu pierwszego serwisu Ania J straciła głosmaxxx pisze:Czyli, że ~wskoczyła~ o 12 ?

No ,niestety, radości współczesnego internetuA tak przy okazji, nie na temat; też tak macie, że się włącza reklama i forum znika ?

Wygląda na to, że to niedyspozycja głosowa na kilka dni-życzymy powrotu do zdrowia! Ale na szczęście jest pewna sympatyczna koleżanka, która bez wahania postanowiła pomócepsztajnek pisze:Tak, w ciągu pierwszego serwisu Ania J straciła głos

Najbardziej mi się podobało, no może to złe słowo, bo mogło to być trochę stresujące dla Joanny, jak po zakończeniu rozmowy z panem dr Żukowskim zaczęła już standardowo podawać dalsze informację. I nagle jak prezentowała sondaże na drugą turę, gość, którego już nie było w kadrze Jej przerwał, że zostały wprowadzone korekty do wyników sondażowych podanych w wieczorze wyborczym

"A przepraszam, przepraszam, bo Pani mówi o drugiej turze" :hmm: :hmm: Joasia przeprosiny przyjęła, co wnosze po promiennym uśmiechu :aniol:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Proponuję: Wiktor w kategorii najwyżej ceniony publicysta Joanna Kryńska. Jest fenomenalna 

Dziś Asia w czerwieni.