Chyba nie, zresztą Krzysiek jest w studiu, to pewnie zastępuje dziś Michała. A Michał mówił ostatniomaxxx pisze:No chyba, że Michal Cholewiński będzie tak uprzejmy :spiewa:
Ja na urlop się na razie nie wybieram
A strój wczorajszy :spiewa:
Moderator: Łukasz
Chyba nie, zresztą Krzysiek jest w studiu, to pewnie zastępuje dziś Michała. A Michał mówił ostatniomaxxx pisze:No chyba, że Michal Cholewiński będzie tak uprzejmy :spiewa:
To byl najmocniejszy punkt programuHa, jednak na koniec program Cholewiński zapowiedział że jutro wraca Joasia :jupi: .
Jacek-t pisze:Dzisiaj o 17.10 Joasia przegrała z silną ekipą prokuratorów ale nie dała za wygraną i pojawiła się o 20.00 :tanczy: .
Kolega się obudził ?piotrek888 pisze:Koszula, czy co to to jest, te białe, cudowne :spiewa:
Już wróciłaJacek-t pisze:Joasia w tym tygodniu pojawia się w kratkę. Jeśli to nie urlop to może sama przygotowuje jakiś materiał do PzP. Czyżby zbliżało się jakieś święto? - 15 sierpnia?
Jak tak na szybkości to czytałem, to myslałem, że mówicie o Joasipiotrek888 pisze:Ależ ja nie mówię, że widzę, ją pierwszy raz. Mówię tylko, że bardzo, ale to bardzo ładna
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 25 gości