W ogóle trochę mnie niepokoi to "rozstrzelanie" ramówki, tzn., że część nowych audycji ma wystartować w listopadzie/grudniu !
Co by nie mówić i jakby nie krytykować "TVP" to przecież oni rozniosą według mnie "TVN" w pył pod względem oglądalności, jeśli ten z takim poślizgiem będzie wprowadzał nowości i to jeszcze może cięściowo "ściągnięte" z "TVP" (czytajcie "Doktor House") !
Ja już od dłuższego czasu uważam zresztą, że "TVN" nie ma za bardzo pomysłu na ciekawy kanał "ogólny", bo wyspecjalizował się w kanałach tematycznych, a "ogólny" istnieje trochę z "musu", "bo inni je mają więc my też musimy !"...
Ile można "jechać" na "Tańcu Z Gwiazdami", który miał być przecież "zdjęty" już kilka lat temu, ale jak okazało się, że "Gwiazdy Tańczą Na Lodzie" staje się popularny (i wyśmiewanie go nie pomaga) "TZG" musiał zostać, a teraz innego pomysłu na ciekawe zapełnienie (lepsze, niż w "TVP") niedzielnego wieczoru brak (według mnie w tym miejscu mogliby umieścić też jakiś serial, w stylu "Teraz Albo Nigdy", "Kryminalnych", albo nowe odcinki "Kobiety Na Krańcu Świata")...
"Zostań Modelką" według mnie będzie "hitem jednego sezonu", bo trudno będzie ten program promować, tak jak "TZG", czy "YCD", że on "promuje coś w Narodzie", bo wszyscy przecież wiemy, że polskie dziewczyny są THE BEST

Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało "w praniu"