Warto wspomnieć, że przy drugiej (w poranku) się poprawił

Moderator: Łukasz
W Porankach w pierwszej dekadzie lipca sprawiał dokładnie to samo wrażenie. Fuck, nie sądziłem, że mi przyjdzie kiedyś wspominać z największym sentymentem Poranki z Marcinem właśnie i z Poradą.agas pisze: czasem nie wiedzial co mowi
Dom ma - tylko w Gdyni, więc jak od czwartku do niedzieli jest w W-wie, to może sam zgłasza się na ochotnika po nadgodziny. Lepiej sobie dorobić niż siedzieć w wynajętej przez stację kawalerce. :hyh:czy to Pan Marcin to pracoholik i nie ma domu a stacja na to przystaje
Ja również zwróciłam na to uwagę..agas pisze:Ja nie mam nic przeciwko Panu Zebrowskiemu, ale uwazam, ze prowadzenie przez 2 dni z rzedu Programow:
- Wstajesz i wiesz od 6 - 11.00
- Polska i Swiat
- Dzien po Dniu 23-00.00
to juz przesada... Czy tvn24 w sezonie urlopowym ma tylko 1 pracownika? W miedzyczasie pojawil sie serwis informacyjny rowniez w wydaniu Pana Marcina. Stacja sobie robi kpiny z widzow... Sluchanie sobotniego wydania Polski i Swiata (przedluzonego na 2 h zamiast szka - powodz) graniczylo z cudem. Pan Marcin ze zmeczenia robil bledy, czasem nie wiedzial co mowi.
Nie wiem czyja to wina, ze jedna osoba prowadzi w zastepstwach tyle programow na raz: czy to Pan Marcin to pracoholik i nie ma domu a stacja na to przystaje. Czy tez tvn24 mu nakazuje?!
W kazdym razie jesli tak dalej to bedzie wygladalo to tvn24 straci swoja range a co za tym idzie widzow...
Dom ma - tylko w Gdyni, więc jak od czwartku do niedzieli jest w W-wie, to może sam zgłasza się na ochotnika po nadgodziny. Lepiej sobie dorobić niż siedzieć w wynajętej przez stację kawalerce. :hyh:[/quote]czy to Pan Marcin to pracoholik i nie ma domu a stacja na to przystaje
Tutaj sie wszystko wyjasnia... Zal Pana Zebrowskiego w takim ukladzie tym bardziej. Urzadzic taki maraton to sztuka sama w sobie. Nie mam pojecia co mysla szefowie, ale moim zdaniem (jako widza) jest to pojscie po najmniejszej linii oporu, najmniejszym kosztem a maksymalnym wykorzystaniem. Jestem w glebokim szoku, ze taka stacja jak tvn24 oszczedza na zatrudnieniu dodatkowych osob. W ten sposob straca widzow, co za tym idzie reklamy i bedzie jeszcze gorzej. No ale jak sie ma palec to chce sie reke - osiagneli gorny pulap i sadza, ze sie nie ma po co wiecej starac...piotrek888 pisze:Marcina było mi szkoda, ale nie oszukujmy się jak szef każe, to pracownik musi, nie podoba się, to na twoje miejsce jest wiele innych. A co do D.Kondratowicz - zrozumcie, ona ma swoją posadę w stacji - sekretarz programowy i tym się zajmuje.
A ile razy na dobe jestes w stanie ogladac tego samego czlowieka tylko w innych programach? Bo dla mnie jest to jednolite, poza czolowka kolejnego programu nie zmienia sie nic. No z czasem dziennikarz jest bardziej "zjechany".Efcia pisze:Jasne żal Pana Marcina, ale nie rozumiem dlaczego z tego powodu stacja ma tracić widzów?Bez przesady. Nawet jak się przejęzyczy czy pomyli, to z tego powodu mam nie oglądać mojego ulubionego programu? Czegoś tu nie rozumiem :hmm:
Z tym, że nie wiedział co mówił to się nie zgodzę, choć zmęczenie było widać.agas pisze:Ja nie mam nic przeciwko Panu Zebrowskiemu, ale uwazam, ze prowadzenie przez 2 dni z rzedu Programow:
- Wstajesz i wiesz od 6 - 11.00
- Polska i Swiat
- Dzien po Dniu 23-00.00
to juz przesada... Czy tvn24 w sezonie urlopowym ma tylko 1 pracownika? W miedzyczasie pojawil sie serwis informacyjny rowniez w wydaniu Pana Marcina. Stacja sobie robi kpiny z widzow... Sluchanie sobotniego wydania Polski i Swiata (przedluzonego na 2 h zamiast szka - powodz) graniczylo z cudem. Pan Marcin ze zmeczenia robil bledy, czasem nie wiedzial co mowi.
Nie wiem czyja to wina, ze jedna osoba prowadzi w zastepstwach tyle programow na raz: czy to Pan Marcin to pracoholik i nie ma domu a stacja na to przystaje. Czy tez tvn24 mu nakazuje?!
W kazdym razie jesli tak dalej to bedzie wygladalo to tvn24 straci swoja range a co za tym idzie widzow...
Haha, faktycznie nieco zaspany, ale nie przesadzaj - nieźle sobie radził.RBB pisze:Teraz pan Marcin (18:00) wygląda jak by prowadził poranek o 2.40
Taki niewyspany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości