Teraz napiszę chyba dość kontrowersyjne hasło, ale po obserwacji tego jak Pan Marcin prowadzi "Poranki" dochodzę właśnie do tego wniosku: "ŻEBROWSKI ZA KUŹNIARA !!!"

Moderator: Łukasz
Ja pozwolę nie zgodzić się z powyższą tezą! :grozi: Żebrowski za Poradę!!!Frazes pisze:Mi się podobały dyskusje z "Wernerową" o plaży w Rzeszowie i z "Cegiełką" o lazurze nieba nad Warszawą.
Teraz napiszę chyba dość kontrowersyjne hasło, ale po obserwacji tego jak Pan Marcin prowadzi "Poranki" dochodzę właśnie do tego wniosku: "ŻEBROWSKI ZA KUŹNIARA !!!"
Też o tym myślałam, haha. Ale..on ma raz w miare proste te włosy (np. dzisiaj) a czasem jak ma dłuższe to takie..troszeczke kręcone [?]sylwiagfan pisze:Ciekawe jak Marcin uklada swoje wlosy. Strzelam ze uzywa karbownicy :devil:
hahaha, zmartwychwstałam.queen ana pisze:"Nie no..te dzisiejsze dialogi Marcina z Katarzyną o krokodylach i disneylandzie mnie zabijająhahaha"
pixie Jeśli zmartwychwstałeś/aś, to może podzielisz się tymi tekstami z żyjącymi? :rydzyk:
Rozwiniesz o co tu cho, bo nie bardzo jarzę?queen ana pisze:Masz racje, ale widzowie - pamiętajcie o obrożach!-Dlaczego?-a bo tak i palić też nie wolno.-a to szkoda
Marcin chce wybrać się na spacer z krokodylem, Kasia potwierdza, że to dobry pomysł i mamy pamiętać o obrożach..dla krokodyli. A o tym paleniu to nie za bardzo wiem o co jej chodziło.queen ana pisze:Rozwiniesz o co tu cho, bo nie bardzo jarzę?queen ana pisze:Masz racje, ale widzowie - pamiętajcie o obrożach!-Dlaczego?-a bo tak i palić też nie wolno.-a to szkoda:rozglada:
Jesteś pewien, że dzisiejszy program poprowadzi Marcin? Zapowiadał to w Poranku?filipek24 pisze:Czekam na "PiŚ", bo dzisiejszy Poranek po części przespałem![]()
Zazwyczaj w piątki prowadziFuxiasty pisze:Jesteś pewien, że dzisiejszy program poprowadzi Marcin? Zapowiadał to w Poranku?filipek24 pisze:Czekam na "PiŚ", bo dzisiejszy Poranek po części przespałem![]()
haha, dobre. Chciałabym go kiedyś zobaczyć jaki jest na codzieńLorie pisze:Zobaczcie ten filmik... nieźle się uśmiałamMyślałam, że rozwali go to na łopatki, ale Marcin zachował zimną krew
http://www.tvn24.pl/2314023,28378,0,29, ... wideo.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 10 gości