Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Jarosław Kuźniar
Co to za pani jest na tym zdjęciu?
Jarosław Kuźnar ma żonę? Czy może to jego kandydatka na żonę?
Jarosław Kuźnar ma żonę? Czy może to jego kandydatka na żonę?

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Skoro trzyma ją za brzuch to raczej na poważnie. Kurcze, kto to jest? Wie ktoś? 

Ta pani prowadziła kiedyś "Krzyżówkę szczęścia" w TVP2.
Nie wiem czy żartujecie czy naprawdę nie poznajecie, że ta dziewczyna z Kuźniarem to Magda Mołek (która faktycznie prowadziła kiedyś Krzyżówkę Szczęścia).
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Na tak inteligentnie zadane pytanie, można było tylko zażartować 

Mnie też dziwi, że część z Was nie rozpoznała Magdy Mołek, ale zdjęcie bardzo fajne. Nie zdziwiłabym się, gdyby Pudelki i Fakty zaczęły się rozpisywać o wspólnym dziecku 

-
- Nowicjusz
http://zyciegwiazd.onet.pl/187685,4,zna ... etail.html PAN JAREK W TAŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jarosław Kuźniar wraca do poranka 13 września. I teraz budzić Polaków będzie od poniedziałku do czwartku.
-
- Nowicjusz
łeeeeeeee... już myślałam, że w Tańcu z gwiazdamianula1980sz pisze:http://zyciegwiazd.onet.pl/187685,4,zna ... etail.html PAN JAREK W TAŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tanczy:
I tak już będzie przez cały czas?piotrek888 pisze:Jarosław Kuźniar wraca do poranka 13 września. I teraz budzić Polaków będzie od poniedziałku do czwartku.

Czyli że Porada w weekendy? Przecież to będzie jakaś masakrapiotrek888 pisze:Jarosław Kuźniar wraca do poranka 13 września. I teraz budzić Polaków będzie od poniedziałku do czwartku.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie sądzę, aby było aż tak źle. Wydaje mi się, że Kasia Werner może być weekendowo, albo Marcin Żebrowski, wtedy Porada przeszedłby do Polski i Świata, co by takie głupie nie było.
Kuźniar będzie miał gorzej niż dotychczas, bo nie przez 2, ale przez 4 dni będzie zaczynał pracę skoro świt. :>
Teraz trzeba poczekać na decyzję, kto wejdzie w weekendy. Wygląda to tak, jakby było ustawiane pod Żebrowskiego, ewentualnie kogoś zupełnie nowego. :cicho: Tylko nie chcę zapeszać, bo znając życie, to skończy się na Poradzie.
Teraz trzeba poczekać na decyzję, kto wejdzie w weekendy. Wygląda to tak, jakby było ustawiane pod Żebrowskiego, ewentualnie kogoś zupełnie nowego. :cicho: Tylko nie chcę zapeszać, bo znając życie, to skończy się na Poradzie.
Nie może być tak, żeby Kuźniar był w dni robocze! Oglądam wtedy tylko od 6 do 7 rano
Później wychodzę! To jest świństwo! Jak w weekendy będzie Porada to przełączam na inny program :nie:

A mi ta zmiana pasuje i to bardzo.Tylko ciekawe kto będzie w weekendy??Oczywiście najlepszy rozwiązaniem byłaby Kasia Werner(ale obawiam się ,że to tylko marzenie) lub Marcin Żebrowski.Ale ostatnio mam wrażenie,że będzie to albo Porada albo Jacoń,bo już drugi weekend z rzędu prowadzi.