Przyłączam się do gratulacji i życzę kolejnych udanych lat na wizji. Może jakiś awans do wieczornych rozmów? Mogłoby być ciekawie.
Moderator: Łukasz
Albo raczej dlatego, że Joasia jako żarliwa katoliczka napewno pamięta, że 1 listopada to Święto Wszystkich Świętych, święto generalnie radosne, a dopiero 2 listopada to Dzień Zaduszny.nouze pisze:Dziś PzP poszło z taśmy, aż dziwne że strój nie na czarno. Pewnie ze względu na jubileusz właśnie.
Język polski chyba nie zna już wiele przymiotników określających Joasie, które by tu nie padły. :aniol:epsztajnek pisze:jak się robi podsumowania co 50 stron wątku to później nie wiadomo co napisać z takiej okazji jak 5lecie Joanny Kryńskiej na wizji
Nie przejmuj się, ja jeszcze większe "fo-pa" popełnilem- grudzień 2006przepraszam , że podobnie jak mój przedmówca , nie od razu dostrzegłem Jubilatkę w TVN24. Stało się to dopiero w okolicach marca/kwietnia 2006.
Tu lekka rehabilitacja-u mnie to odkrycie przyszło od pierwszego zobaczenia i usłyszeniaI to też musiałem zobaczyć 2-3 razy , aby stwierdzić, że ta dziewczyna ma w sobie to coś
Z Joasią już tak jest, kiedy myślisz, że jeszcze ładniej już nie można, Ona temu zaprzecza z każdym dniemnouze pisze:Nie wiem czemu ale dzisiaj Asia wyglądała jeszcze ładniej niż zwykle
Dzięki. Tak to jest z początkującymi. :rozglada:incognito pisze:Do moderatorów: proszę przestawić zegar na forum (poprzedniego posta wysłałem o 18:04 czasu rzeczywistego:)
Od moderatora: Czas każdy ustawia sobie indywidualnie w ustawieniach konta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot], valk i 23 gości