incognito pisze:Nie daje mi to spokoju :nie:
Oglądam od tamtej pory szczególnie uważnie Dni na żywo z Joanną i dalej upieram się, że poprawianie włosów podczas SERWISU INFO przy ujęciu głównej kamery to rzadkość (nie mam/miałem na myśli rozmówek o biznesie czy pogodzie, ani występy w PzP)
Masz rację, przy ujęciu głównej kamery nie można powiedzieć, że jest to nagminne. :nie: Ale incydentalne przypadki jak to powyżej występują w przyrodzie.
Chodzi nam o to-przynajmniej tak mi się wydaje-, że w ogóle to zjawisko w sensie powtarzalności nie jest niczym nowym na antenie. Właśnie najczęściej można zaobserwować na ekranikach z tyłu przy lotach kamery pomiędzy zapowiedziami w serwisach :tanczy:
incognito pisze:Joanna: "Od ilu godzin wie Pan o tym korku?"
-koleś z zarządu dróg: "Od wczorajszego wieczora..."
-Joanna: "No widzi Pan! I nic Pan w tej sprawie nie zrobił!"
Zje...ała go jak młodego
Tak trochę się człowiek zaciął jak zardzewialy scyzoryk

Ja tam nie wymagam od wszystkich jakiejś szczególnej erudycji, bo nie w tym rzecz, ale jak ktoś jest rzecznikiem, bo zdaje się taka funkcję pełnił ten Pan, to powinien mieć więcej do powiedzenia niż tylko, że nic nie da się zrobić. Zresztą policja nie lepsza. Rzecznik mowił, że będa eskortować piaskarki, co za głupstwa... :hmm: Pani Redaktor ma i tak święta anielską wręcz cierpliwość, ma albo mieć musi.