Jesienna Rewolucja w Faktach
Moderator: Łukasz
Re: Jesienna Rewolucja w Faktach
szajs.... virtualne studio ..... szajs totalny
Studio na zdjęciu wydaje się małe i niskie - nie wyobrażam sobie lotów kamerowych w czymś takim.
Ten nowy stół "Faktów" wygląda, jak mniejszy stół ze studia Polsat News
(ten boczny) trochę za skromnie to wygląda jak na mój gust... brakuje rozmachu... no ale zobaczymy... może jak dojdzie grafika, to będziemy zachwyceni?
A nie wiecie czy czołówka też się zmieni... Ta która jest teraz już trąci nudą... 

Zmieni się zarówno studio, oprawa graficzna oraz muzyczna.
nie studio tylko to cos co sie nazywa tlem graficznym ----- bo studiem to to raczej nie bedzie 

A kiedy ta zmiana ma nadejść?? Tak brzmieli o tym a tutaj nic 

Rewolucja w Faktach nabiera symptomu widmo 

za rok...A kiedy ta zmiana ma nadejść?? Tak brzmieli o tym a tutaj nic
Od końca sierpnia wiadomo, że zmiany w Faktach mają zostać wprowadzone w grudniu.
Od trzech lat też wiadomo, że mają być jesienią 
Zobaczę to uwierzę to raz a dwa jak ma być to sztuczne graficzne studio i ma się niedobrze robić jak się będzie to oglądać to wolę aby zostało tak jak jest.

Zobaczę to uwierzę to raz a dwa jak ma być to sztuczne graficzne studio i ma się niedobrze robić jak się będzie to oglądać to wolę aby zostało tak jak jest.
-
- Początkujący
Jestem zdania,że tym razem dojdzie do skutku to nowe studio,już widziałam prowizorycznie jego wygląd,reszta też się zmieni-efekt końcowy myślę będzie super!W końcu ktoś taki jak Kamil Durczok nie pozwoli sobie na fuszerkę,bo od lat jest rewelacyjny w tym co robi i chwała mu za to!Myślę,że drugiego takiego dziennikarz jak On nie prędko się pojawi i narodzi!Jest nie tylko znawcą,konkretnym,inteligencji i humoru też mu nie brak,co widać w prowadzonych przez niego Faktach-najlepsze z wszystkich wydań,wczorajsze np.Fakty po Faktach-totalny luz,a zarazem ważne informacje!Trzyma zespół Faktów jako szef krótko,ale dziś tak trzeba,inaczej wejdą ci na głowę i po robocie!Ludzie muszą wiedzieć,co im wolno,co nie i czego się od nich oczekuje!Luzy są na imprezach lub po skończonej pracy!Uważam,że Fakty w ostatnich czasach pokazały swoje i jeszcze pokażą! :tanczy:
-
- Czasem tu wpada
Małgorzata Prokopiuk w głównym wydaniu "Stolicy" łączyła się dziś z nowym studiem "Faktów", w którym znajdował się Krzysztof Skórzyński.
Krzysztof Skórzyński był w studio Faktów po Faktach, a to że obok jest nowe studio to już zupełnie inna bajka. Już nie pierwszy raz TVN Warszawa łączyło się z redakcją Faktów
Miała być w grudniu , a tu 6 grudnia , a nic nie mówią nawet o tym :/