Katarzyna Kolenda-Zaleska
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
Re: Katarzyna Kolenda Zaleska
Po ostatniej aferze z PiS-em jestem pełna podziwu dla pani Kasi,że się nie poddała i tyle!!! :brawa: Jest jedna z najlepszych reporterek TVN i Fakty i pan Kamil byłby głupi gdyby ją wyrzucił-Fakty dużo by straciły!!
Najlepsza w polityce i najbardziej mobilna!! :tanczy: Tak dale pani Kasiu,podziwiam panią!!

-
- Początkujący
Pani Kasia jest w swoich relacjach z Sejmu po prostu niedościgniona! :brawa: Zawsze z humorem,konkretne i cięte-duże brawa!Chciałabym kiedyś w przyszłości tak jak Ona relacjonować z Sejmu,choć wiem,że to ciężka i długa droga!Dlatego pilnie obserwuję jej relacje w Faktach,może kiedyś zechciałaby udzielić mi kilku rad!Byłabym wdzięczna
,bo wybieram się na dziennikarstwo!A propo widać,że świetnie dogadują się z panem Kamilem Durczokiem!

-
- Początkujący
Super,że wróciła pani Kasia ponownie do Faktów! :tanczy: Uwielbiam pani konkretne relacje polityczne w sejmie,jest pani Kasia najlepsza w tej dziedzinie!Staram się uczyć obserwując jej relacje,gdyż zamierzam w przyszłości zostać dziennikarką-marzeniem jest moim uczyć się u niej,ale to tylko marzenie i pewnie tak pozostanie!Pozdrawiam wszystkich Jej zwolenników i Ją samą! 

-
- Początkujący
Pani Kasia to naprawdę najlepsza reporterka Faktów i chyba pan Kamil to docenia!Mam nadzieję!
Marzę o studiach na politologii,to może kiedyś pójdę w jej ślady,albo będę mogła się u Niej podszkolić w tym zawodzie!A na razie z okazji zbliżających się się Świąt życzę dalszych sukcesów w pracy oraz:Lawiny radości,potopu miłości,lampek migania,kolęd śpiewania.Prezentów bez liku,wielu kolędników oraz Sylwestra do rana z rodziną przy lampce szampana! 

-
- Zbanowany
Jestem pierwszy raz na tej stronie,ale uwielbiam materiały pani Kasi,więc na ten nadchodzący Nowy Rok,życzę jej:niech te życzenia maja moc spełnienia,te całkiem błache,te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne.Niech się wszystkie spełniają i czaru nocy dodają!
-
- Zbanowany
Pani
Kasia jak zwykle wczoraj zaczęła z wiadomą sobie werwą i skończyła tak samo!
Nie dziwota,że pan Kamil stwierdził tylko,jak się pewno Państwo domyślacie,Kasia Kolenda-Zaleska!Uwielbiam panią! 
Kasia jak zwykle wczoraj zaczęła z wiadomą sobie werwą i skończyła tak samo!

dla mnie to jest TA wlasnie NAJ w TVN....a jako kobieta szczegolnie
1 calus
1 calus
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
-
- Zbanowany
Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska
Z czego te zdjęcia??Z Telekamer??Pani Kasia boska!!Jak jej reportaże!! 

-
- Bywalec
Wydaje mi się, że z XIII charytatywnego balu dziennikarzy, a nie z Telekamer
Ale przyznaję Pani Kasia wygląda pięknie

Ale przyznaję Pani Kasia wygląda pięknie

-
- Zbanowany
Tak pani Kasia zawsze jest boska w swoich materiałach,jako kobieta też niczego sobie!!A dziennikarka to z niej na maksa!!! :brawa: