Ona była już zapowiadana na jesieni 2008 roku i co ?
I nic.
Po za tym jak Fakty mają się przenieść do virtualnego studia, gdzie ciężko się takie badziewie ogląda to lepiej niech w ogóle nie będzie takich zmian.
Moderator: Łukasz
... 2015 rokuMa ruszyć zaraz po Nowym Roku.
No to ja Ciebie, Piotrku... trzymam za słowopiotrek888 pisze:Ma ruszyć zaraz po Nowym Roku.
Mam nadzieję że będzie to już 3 stycznia, w poniedziałekpiotrek888 pisze:Ma ruszyć zaraz po Nowym Roku.
Ja obstawiam luty, o ile w ogóle to się kiedykolwiek stanie... :/matik pisze:Mam nadzieję że będzie to już 3 stycznia, w poniedziałekpiotrek888 pisze:Ma ruszyć zaraz po Nowym Roku.
Jak Fakty się przeniosą to ma się rozpocząć remont newsroomu, podobno. Może Jarek Kuźniar, tak jak i inni nie mogą mówić o tym na wizji, może to ma być niespodzianka dla widzów.bartek09 pisze:Zastanawiam się, czy te zmiany nastąpią już w poniedziałek, ale na razie nic nie słychać. Kiedy "Fakty" się przeniosą rozpocznie się remont newsroomu, tak? Bo gdyby szykował się jakiś remont Jarek na pewno już by się wygadał. Więc może jednak luty? :mhm:
Kolejny zamęt usera @ziom. Zapowiadał już odejście Kuźniara z Poranka. Wszystko w tym temacie. A, że Durczoka nie ma? Chory jest.ziom pisze:W poniedziałek startuje nowa ramówka TVN24 I Fakty z wirtualnego studia w nowej oprawie muzycznej i graficznej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości