peterq90 pisze:http://xfactor.plejada.pl/forum.html
Coś Maja zbiera niepochlebne komentarze wiem ze to tylko 2,ale jak mowią te osoby nie skupiała sie na muzyce.Ale może to i dobrze muzyką zajmie sie Czesław.Coś mi sie wydaje ze najłagodniejszy bedzie Czesław.
A ja czuję , że każdy coś tam kiedyś dowali Tak jak w Mam Talent ... To będzie super jury !
peterq90 pisze:Coś Maja zbiera niepochlebne komentarze wiem ze to tylko 2,ale jak mowią te osoby nie skupiała sie na muzyce.
Maja jest taką samą specjalistką od muzyki jak Mucha od tańca więc trudno, żeby skupiała się na muzyce, przecież Dodę wylansowała nie muzyką tylko skandalami, zresztą z Górniak też od tego zaczęła i zapewne w programie szuka gwiazd ze "skandalorodnym" potencjałem a nie wokalnym
peterq90 pisze:Coś Maja zbiera niepochlebne komentarze wiem ze to tylko 2,ale jak mowią te osoby nie skupiała sie na muzyce.
Maja jest taką samą specjalistką od muzyki jak Mucha od tańca więc trudno, żeby skupiała się na muzyce, przecież Dodę wylansowała nie muzyką tylko skandalami, zresztą z Górniak też od tego zaczęła i zapewne w programie szuka gwiazd ze "skandalorodnym" potencjałem a nie wokalnym
Eee tam... Jaka jest taka jest, ale je wypromowała. Teraz zresztą raczej innaczej w Polsce jak i za granicą się nie da.
Dla ciekawskich - filmik nagrany przez widza podczas castingu Póki co jakoś średnio jestem nastawiony do składu jury - porównując do You Can Dance i Mam Talent! jurorzy X Factora wydają mi się mało ze sobą zgrani.
Dla ciekawskich - filmik nagrany przez widza podczas castingu Póki co jakoś średnio jestem nastawiony do składu jury - porównując do You Can Dance i Mam Talent! jurorzy X Factora wydają mi się mało ze sobą zgrani.
To video jest super ! Jestem pewien , że będzie to hit jesieni !!!
To video jest super ! Jestem pewien , że będzie to hit jesieni !!!
W moim przekonaniu nawet hit roku. Format jest o wiele bardziej rozbudowany niż Mam Talent, no i scenografia lepsza. Publiczność z tego co widzę też żywsza. Ogólnie nie mogę się doczekać 6 marca, wciąż mając nadzieję, że program będzie emitowany w soboty
http://www.reality-tv.pl/2011/01/27/kas ... -x-factor/
Yes, yes, yes! Nie dziwie się ze zaproponowali jej udział w XF, skoro to tak znakomita dziewczyna. Wartość programu wzrośnie o kolejne 100%! Oby tylko to była prawda...
mojpierwszyraz pisze:http://www.reality-tv.pl/2011/01/27/kas ... -x-factor/
Yes, yes, yes! Nie dziwie się ze zaproponowali jej udział w XF, skoro to tak znakomita dziewczyna. Wartość programu wzrośnie o kolejne 100%! Oby tylko to była prawda...
Oby to NIE była prawda, bo w tej sytuacji TVN jest po prostu nie fair wobec innych. Ten program miał szukać talentów, nowych twarzy, a nie ludzi, którzy już nagrywają płytę i są znani.
mojpierwszyraz pisze:http://www.reality-tv.pl/2011/01/27/kas ... -x-factor/
Oby to NIE była prawda, bo w tej sytuacji TVN jest po prostu nie fair wobec innych. Ten program miał szukać talentów, nowych twarzy, a nie ludzi, którzy już nagrywają płytę i są znani.
Aaa tam. Oni chcą stowrzyć KOGOŚ kim mogliby się pochwalić. Mnie nie dziwi ten ruch. Może ten kto to powiedział by zazdrosny? Może Kasia normalnie przyszła na casting aby się wyprowmować na rynku? I to jest chyba bardziej prawdziwe. Pozatym Iwański kojarzy Kasie i przepraszał ją za werdykt jury w MT. Ja byłbym zadowolony z takiego stanu rzeczy...
Mam nadzieję, że to nie prawda, bo Kasia wydaje płytę, a w takiej sytuacji nie może brać udziału w programie. Chyba nawet mówi o tym regulamin.
W ogóle to przypomina mi sytuację z tegorocznego "Britain's Got Talent" gdzie podobno ludzie Simona sami wyszukują utalentowanych ludzi i zapraszają ich od razu na castingi z jury, w dodatku płacąc im za to :rozglada: Rozumiem, że dzięki temu program byłby ciekawszy, ale to trochę nie fair.