Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

nio ja tesh tak uwzam dlatgeo pwoiedzilem znajomym ze maja na nia glosowac hehehe ja to jush wogole nie mwoi o sobie bo ja dzien w dzien daje jej 8 glosoff
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

tylko powiedz znajomym zeby jej dawali plusy :) a nie minusy
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

najgorsze jest to ze jak neiktorym mowil zeby dawali plusy to mneiw ysmiewali i chciali minusy dawac, :? :? :? :?
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

musisz ich przekonac Âże Âźle robia :lol: :lol: :lol:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

wlasnie caly zcas to robie kilka klezanec przekonalem 2 byly zemna na nagraniu i jak zobczyly to z bliska to zmienily o niej zdanie na plus :D :D :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Mocne_ogniwo pisze:wlasnie caly zcas to robie kilka klezanec przekonalem 2 byly zemna na nagraniu i jak zobczyly to z bliska to zmienily o niej zdanie na plus
Zacznij pisaĂŚ coÂś sensownego i pisz w Wordzie swoje posty. Pisz do czasu, aÂż word Âżadnego wyrazu nie bĂŞdzie podkreÂślaÂł na czerwono. NaprawdĂŞ nie musisz siĂŞ wpieprzaĂŚ do kaÂżdej dyskusji i wychwalaĂŚ swojÂą idolkĂŞ! Naucz siĂŞ formuÂłowaĂŚ poprawne i co najwaÂżniejsze sensowne zdania, stawiaj jakiekolwiek znaki interpunkcyjne i staraj siĂŞ chociaÂż poÂłowĂŞ wyrazĂłw pisaĂŚ poprawnie! Chyba nie piszesz do nas z Afryki i moÂżesz czasami uÂżyĂŚ wielkich liter, polskich znakĂłw!
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

I w tym caly problem nie mam worda, jesli natomiast chodzi o styl moja polonistka na jakosc wypowiedzi raczej nienarzeka, znakow polskich nie moge uzywac, cos nie ciekawego bowiem stalo sie z funkcjami na moim komputerku. Akurat w tym poscie chyba mam mozliwosc wychwalania swojej idolki jak to powiedziles to akurta ten jest jej poswiecony...nie czynie tego jednak na kzdym kroku, a posty dotyczace ogniwa i kazii sa jedynymi w ktorych udziuelam sie nieprzerwanie...faktycznie moze ponizsza moja wypowiedz nie byla sczytem akrobacji i szafowania polska stylistyka, jednak czynie to w trosce rowniez o was, nie jestem bowiem pewien czy wszystcy zrozumieci jesli zaczne pisac jezykiem awangardy, i sczycic was kunsztem swojej polsczyzny...wole pisac prostym jezykiem zeby jak kzie docierac i do prostakow...i do nich nalezy wyciagac swoje dlonie, zupelnie jak w balladach miskiewicza zreginalizowanych...podobnie i ja bede czynil, ale jesli tak bardzo was to razi to moge tego zaprzstac :D :D :D :lol: :lol:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Pisz tak jak teraz napisaÂłeÂś i bĂŞdzie ok :)
:)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ale jakimÂś cudem w tym poÂście nie byÂło juÂż w poÂłowie wyrazĂłw literĂłwek. PojawiÂły siĂŞ nawet nieliczne przecinki. Postaraj siĂŞ jeszcze bardziej i bĂŞdzie okej. Przynajmniej bĂŞdziemy wiedzieli o czym piszesz i czasami coÂś odpiszemy. Jestem teÂż ciekawy tych Twoich "szczytĂłw akrobacji" i "szafowania polskÂą stylistykÂą". JeÂśli tak nisko mnie oceniasz i uwaÂżasz, Âże nie zrozumiem, to moÂże chociaÂż Faustus albo MichaÂł zrozumiejÂą?
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

a zcy ja powiedzialem ze to ciebie nisko oceniam, uogulnilem tylko pewna mysl, a nozyce same sie ozwaly, na temat faustusa nie bede sie wypowiadal,on rozumie wszytsko tak jak chce zrozumiec :D
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie wiem sk¹d ta k³ótnia? Przeciez ten temat jest poœwiêcony w³asnie naszej idolce :) Uwazam ze Mocne ogniwo pisze senownie, tylko robi jakies b³edy, ale da sie zrozumiec :) :) Ja rozumiem
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

nio ja tesh rzecz jasna heheheh zgadzam sie z bambi....zwazywszy ze ta klotnia dotyczyla moich wlanie bledow :lol: :lol: :lol:
aniab
Początkujący
Początkujący

Post autor: aniab »

Mam pytanko i chciaÂłabym aby ktos odpisaÂł :)
Kto jest mĂŞÂżem Kazi? SÂłyszaÂłam, ze jakis aktor, ale ktĂłry? :o
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

to ona ma mĂŞÂża?? :shock: :arrow:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

nic mi na ten temat nie wiadomo, a tak poza tym arrow pablo co maja znaczyc te duze oczy, czy jest w tym cos dziwnego :evil: :evil: :evil:
ODPOWIEDZ