Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
Zacznij pisaĂŚ coÂś sensownego i pisz w Wordzie swoje posty. Pisz do czasu, aÂż word Âżadnego wyrazu nie bĂŞdzie podkreÂślaÂł na czerwono. NaprawdĂŞ nie musisz siĂŞ wpieprzaĂŚ do kaÂżdej dyskusji i wychwalaĂŚ swojÂą idolkĂŞ! Naucz siĂŞ formuÂłowaĂŚ poprawne i co najwaÂżniejsze sensowne zdania, stawiaj jakiekolwiek znaki interpunkcyjne i staraj siĂŞ chociaÂż poÂłowĂŞ wyrazĂłw pisaĂŚ poprawnie! Chyba nie piszesz do nas z Afryki i moÂżesz czasami uÂżyĂŚ wielkich liter, polskich znakĂłw!Mocne_ogniwo pisze:wlasnie caly zcas to robie kilka klezanec przekonalem 2 byly zemna na nagraniu i jak zobczyly to z bliska to zmienily o niej zdanie na plus
-
- Bywalec
- Kontakt:
I w tym caly problem nie mam worda, jesli natomiast chodzi o styl moja polonistka na jakosc wypowiedzi raczej nienarzeka, znakow polskich nie moge uzywac, cos nie ciekawego bowiem stalo sie z funkcjami na moim komputerku. Akurat w tym poscie chyba mam mozliwosc wychwalania swojej idolki jak to powiedziles to akurta ten jest jej poswiecony...nie czynie tego jednak na kzdym kroku, a posty dotyczace ogniwa i kazii sa jedynymi w ktorych udziuelam sie nieprzerwanie...faktycznie moze ponizsza moja wypowiedz nie byla sczytem akrobacji i szafowania polska stylistyka, jednak czynie to w trosce rowniez o was, nie jestem bowiem pewien czy wszystcy zrozumieci jesli zaczne pisac jezykiem awangardy, i sczycic was kunsztem swojej polsczyzny...wole pisac prostym jezykiem zeby jak kzie docierac i do prostakow...i do nich nalezy wyciagac swoje dlonie, zupelnie jak w balladach miskiewicza zreginalizowanych...podobnie i ja bede czynil, ale jesli tak bardzo was to razi to moge tego zaprzstac

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Ale jakimÂś cudem w tym poÂście nie byÂło juÂż w poÂłowie wyrazĂłw literĂłwek. PojawiÂły siĂŞ nawet nieliczne przecinki. Postaraj siĂŞ jeszcze bardziej i bĂŞdzie okej. Przynajmniej bĂŞdziemy wiedzieli o czym piszesz i czasami coÂś odpiszemy. Jestem teÂż ciekawy tych Twoich "szczytĂłw akrobacji" i "szafowania polskÂą stylistykÂą". JeÂśli tak nisko mnie oceniasz i uwaÂżasz, Âże nie zrozumiem, to moÂże chociaÂż Faustus albo MichaÂł zrozumiejÂą?
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt: