Tylko po co było zakładać dwie bluzki pod marynarkę? Ten skromny topik w zupełności by wystarczył. Zwłaszcza przy jednej z postaw pod koniec serwisu o 14 :ech:

Moderator: Łukasz
Chodziło ci o to wymowne wysunięcie do przodu hmmm....nouze pisze:Ten skromny topik w zupełności by wystarczył. Zwłaszcza przy jednej z postaw pod koniec serwisu o 14
Akurat :klamca: całe szczęście, że nie zamieściliście tu "myszki" w wersji ruchomej :grozi:nouze pisze:... Bo oczywiście to z myszką mi się z niczym nie skojarzyło ...
...i Kamila, choć kolor już nie ten.epsztajnek pisze:Rano Joanna, teraz Anna
Fakt, symbolicznie zaznaczyłaswoją obecnością powagę dzisiejszego wydania. Bo raczej się nie napracowała :devil:nouze pisze: A tak w ogóle to spodziewałem się że Ania dzisiaj się pojawi. Tak pewnie będzie w przypadku wszystkich wydań specjalnych w porze około-dnż.
...a na samym ekranie jeszcze bardziej symbolicznieepsztajnek pisze:symbolicznie zaznaczyła swoją obecnością powagę dzisiejszego wydania
Te to drugie ujęcie rzeczywiście musiało być mocno symboliczne , bo pozostało w ogóle nie zauważone przez mój sprzęt przy szybkim przewijaniunouze pisze:...a na samym ekranie jeszcze bardziej symbolicznie
A do tego w hi-res byłoby lepiej się przyjrzeć temu drugiemu zwłaszcza, ale kolega @winek zagląda tu niestety tylko od Święta.
Widzisz Kolego, ( piszę Kolego, bo znowu odruchowo chciałem nazwać ciebie szumem :devil: ) nie tylko we mnie w tamtym czasie Anna wzbudzała złośliwe skojarzenia :>Anna Jędrzejowska - [...]ogólnie beznadziejna i brzydka. Pewnie gdyby miała miotłę, to niestety odleciałaby ze studia[...]
Uuuu, to pewnie seniorskie ucho również Ani w ostatnim "Ciąg dalszy nastąpił" nie dosłyszało. :devil:epsztajnek pisze:A kiedy były ujęcia z Rzymu, a ze studia sam dźwięk , myślałem , że to cały czas Katarzyna się produkuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 15 gości