Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
Re: Justyna Pochanke
Życzenia Noworoczne przed Sylwestrem:niech te na Nowy Rok życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błache,te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne.Niech się wszystkie spełniają i czaru nocy dodają!tego życzę pani Justynie w 2011 Roku!Sukcesów w pracy!
-
- Zbanowany
Witam wspaniałą panią Justynkę!Ostatnio jest Ona super w Faktach,podnosi je na 100%,jest i uśmiech i prowadzenie,a ciuchy superowe,szczególnie ten kostium co miała w zeszłym tygodniu,bluzka też super!
Gdzie pani takie ciuchy kupuje????Boskie!Pozdrawiam! 

mistrzyni plastikowego usmiechu, wlasciwie nie wiem czym spwodowanego i co znaczacego czasem
rzucana ciagle na tzw ,,wielka wode,,...ale chyba bezpodstawnie, gdyz czasem tresc jej pytan zadawanych w wywiadach powala mnie na kolana....z fotela
sloneczniejszego usmiechu zycze
rzucana ciagle na tzw ,,wielka wode,,...ale chyba bezpodstawnie, gdyz czasem tresc jej pytan zadawanych w wywiadach powala mnie na kolana....z fotela
sloneczniejszego usmiechu zycze
-
- Zbanowany
Ja tam uważam,że pani Justynka jest rewelacyjna! :brawa: Ma boskie kostiumy,rewelacyjne makijaże i ten uśmiech i wisiorek-boskie połączenie! :tanczy: W prawdzie nie ubieram takich rzeczy,makijażu też nie robię,ale obiektywnie stwierdzam rewelka! 

-
- Zbanowany
Pani Justynko jest pani w tym tygodniu świetna w Faktach!
Proszę się nie przejmować kąśliwymi uwagami ludzi,którzy się nie znają! :aniol:

Dzięki wspomnieniom w programie Dekada Zmian, obok określenia gest Kozakiewicza mamy nowe: gest Pochanke. 

-
- Bywalec
A czy moglbym prosic o ten program w formie video? Bardzo prosze! 

-
- Bywalec

A może do października, by uczcić dekadę TVN 24. my również będziemy wspominać, najważniejsze, najciekawsze, najśmieszniejsze i inne momenty naj. Mile widziane video, capsy, artykuły, wywiady i wiele innych. Co Wy na to?
Gratulacje dla Zbigniewa Ziobry :brawa: który wręcz rozjechał :brawa: dzisaj wielką manipulantkę
Justyne Pochanke w Faktach po faktach.

W dodatku telewizyjnym dzisiejszej Gazety Wyborczej jest wywiad z Justyną. Poruszany jest między innymi temat kampanii wyborczej i rozmów z prof. Władysławem Bartoszewskim. 

This is not the end, this is not the beginning.
-
- Początkujący
Tak na marginesie,można było kiedykolwiek podziwiać nogi pani redaktor?Czy raczej ubiera się na wizję bardziej zachowawczo ?Spodnie długie spódnice itp.
-
- Fanatyk :)
Dotychczas to chyba tylko na kilku zdjęciach na plaży sprzed ...ho,ho... ładnych kilku lat ( krążyły po sieci )tomekpawlik pisze:Tak na marginesie,można było kiedykolwiek podziwiać nogi pani redaktor?
Natomiast w TV , rzeczywiście, nie zapamiętałem żadnych szczególnych ujęć

Może, jak zwykle, trzeba przejrzeć archiwum :rozglada:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
W te wakacje też Justynie zrobiono zdjęcia na plaży (jakaś tradycja?
) a poza tym w ostatnim wywiadzie dla plejady powiedziała, że sukienek już nie nosi, bo ich nie lubi. Tylko spodnie