Zdecydowanie najlepszy !ziom pisze:Dorota i Marcin to najlepszy duet w telewizyjny w Polsce.
[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
Re: Dzień Dobry TVN
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
W całej redakcji "DDTVN" nie ma nikogo bardziej beznadziejnego, niż Kinga Burzyńska. Ratunku! :<
To może Magda Mołek sobie zażyczyła, by to Kinga ją zastępowała
Tak, by mieć pewny powrót.

Ona nie decyduje o tym kto ją zastąpi - pomyśl trochę chłopie.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
No nic, pożyjemy, zobaczymy. A może da radę?
A mnie się ten wybór bardzo podoba
Lubię Panią Kingę i powiem Wam, że dla mnie oprócz urody liczy się bardziej talent. Nie miałbym nic przeciwko gdyby była to Ania Wendzikowska, ale spośród np. Doroty Gardias, Katarzyny Olubińskiej i Kingi Burzyńskiej zdecydowanie wybieram Kingę. Dlatego, że dwie pierwsze panie oprócz urody nie mają nic do zaoferowania, są po prostu takie nijakie, rozlazłe, bez polotu 

Olubińska prowadziła Puls o Poranku. Ma pewne doświadczenie a ta Burzyńska jest naprawdę tak zwyczajnie beznadziejnie brzydka w dodatku ma wadę wymowy.
TVN - programowo najlepsza
Ania Wendzikowska jest niesamowicie seksowna - można się przy niej budzić. 

-
- Bywalec
"Lubię to" ;>Łukasz pisze:Ania Wendzikowska jest niesamowicie seksowna - można się przy niej budzić.
tvn - latem programowo najgorsza!
Kinga Burzyńska w ten weekend program poprowadzi z Robertem Kantereitem. To chyba najgorsze wydania będą.
Kantereita miało w DD Wakacje nie byc. Sama Pieńkowska tak mówiła w czerwcu, że z Roberetm spotkają się Państwo we wrześniu, a ja w najbliższy weekend będę z Bartkiem Węglarczykiem.
Ostatnio trudno nadązyc za tym TVN-em.
Ostatnio trudno nadązyc za tym TVN-em.
A może pomówimy na temat wystroju studia DDTVN? Wystrój z poprzedniego roku DDWakacje bardziej mi odpowiadał niż taki jaki jest teraz. Strasznie nie podoba mi się ta scena - zajmuje dużo miejsca, a równie dobrze "gwiazdy" mogłyby występowac tak jak kiedys na miejscu kanap. A zamiast tej sceny w tym miejscu zrobic jakieś miejsce do rozmów. Reszta mi się podoba. Szczególnie ta zmiana z kuchnią. Mam nadzieję, że od września wprowadzą jeszcze jakieś zmiany, chociaż na razie na ten temat cisza.
A tak z innej beczki: Co byście powiedzieli na nową parę prowadzących: Anna Wendzikowska i Olivier Janiak?
A tak z innej beczki: Co byście powiedzieli na nową parę prowadzących: Anna Wendzikowska i Olivier Janiak?
Jestem jak najbardziej na tak 

Olivier Janiak? Nie!