Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

aaaa no to smutno bo miaÂłam nadzieje Âże Anitka ale z drugiej strony cieszmy sie ze to Ryman :) a nie A*tomatka czy A*tomat a swojÂą droga skoro bedzie w weekend a z tego co mĂłwicie teraz miaÂła dyÂżur Justyna to moÂże w PoniedziaÂłek Marcin :) a moÂże Anitka ;)
To jest wogĂłle zawiÂła sprawa z jednej strony widac Âże jÂą gnojÂą bo to juz jest chamstwo Âże nie prowadzi tego zastĂŞpstwa a z drugiej strony bedzie prowadziĂŚ coÂś tam podczas wyborĂłw ??? :) ciekawe... moze nikt nie chciaÂł... ja tam siĂŞ ciesze Âże AnitkĂŞ zobacze ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

a moÂże Anitka
To sÂą tylko nasze marzenia :cry: :cry: :cry:
ciekawe... moze nikt nie chciaÂł... ja tam siĂŞ ciesze Âże AnitkĂŞ zobacze
Ja teÂż siĂŞ ciesz ale ona musi byĂŚ w faktach :!: :!: :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

michos pisze: To sÂą tylko nasze marzenia :cry: :cry: :cry:
niestety :(:(

Ja teÂż siĂŞ ciesz ale ona musi byĂŚ w faktach :!: :!: :!:
widac wed³óg pieczyùskiego i Waltera D¿uniora nie musi... niestety...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

DokÂładnie 2 listopad fajna data nie ?
A AnitkĂŞ bĂŞdziesz mogÂła oglÂądaĂŚ :?: Ogladaj to bo teÂż ciekawi mnie jakÂą rolĂŞ dadzÂą Anitce w prowadzeniu. :?: :?: :?:
Chyba wytrzeÂźwiejesz do tej pory(Âśroda od 6 rano) :?: :?: :?:
Poza tym nie Âładnie jak kobieta chodzi pijana. :!: :!: :!: Nawet jak sÂą to jej urodziny a w szczegĂłlnoÂści wĂłdka nie przystoi :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

ObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A spĂłjrzcie jeszcze na to :cry: :cry: :cry:
Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A AnitkĂŞ bĂŞdziesz mogÂła oglÂądaĂŚ Ogladaj to bo teÂż ciekawi mnie jakÂą rolĂŞ dadzÂą Anitce w prowadzeniu.
Chyba wytrzeÂźwiejesz do tej pory(Âśroda od 6 rano)
to siĂŞ wÂłasnie lipa nazywa... nie bo 1. bĂŞde juÂż wtedy w pozaniu a tu tivi nie mam... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nie no aÂż tak pijana Âżeby nie trzeÂźwieĂŚ to nie bede ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Oj kamuii postaraj siĂŞ. :lol: Jak nie bĂŞdziesz mogÂła to wyczerpujÂąco opiszĂŞ ci to w PW ale nie od razu bo wtedy bĂŞde spaÂł :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A wiĂŞc to juÂż pewne, Âże Anita ,,coÂś'' poprowadzi w tym waÂżnym dla ludzkoÂści dniu :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

czyli ANitka dzisiaj od 6:00 ? a do ktĂłrej ? co do roli w prowadzeniu to sÂądze ze Miecugow z racji swojego wieku i ogĂłlnego zpowolnienia raczej nie bĂŞdzie przeszkadzaÂł Anitce w prowadzeniu ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

NIe dzisaij tylko jutro :!: :!: :!: Dzisiaj byÂła od 6.30 i miaÂła normalny dyÂżur za to jutro ma prowadziĂŚ specjalny program "WybĂłr Ameryki" :!: :!: :!: od 6.00 rano :!: :!: :!:
Ja mam jutro kilkunastogodzinny maraton z wyborami(od 00.00) :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ojj coÂś nam wÂątek podupada :? niefajnie trza coÂś o Anitce napisac ale ja jÂą raczej rzadko widujĂŞ... wiĂŞc lipa ale z tego co piszecie to cholerny tvn pojechaÂł z niÂą dzisaij po caÂłoÂści...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Masz racjĂŞ ten wÂątek podupadÂł, ale przecieÂż w ostatnim czasie byliÂśmy zajĂŞci rozpisywaniem siĂŞ w innych wÂątkach!
Ta biografia i e-mail caÂłkowicie nami zawÂładnĂŞÂły!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dzisiaj Anitka byÂła w poranku bo przecieÂż nie mogÂła byĂŚ w dniu na Âżywo i w magazynie 24h o 11 bo tam jest miejsce tylko dla jĂŞdrzejowskiej. :twisted: :twisted: :twisted: W faktach jej oczywiÂście dzisiaj nie bĂŞdzie i poprowadzi je moÂże raz w tygodniu :?: :?: :?:
A koniec dzisiaejszego poranka by³ dla mnie tragiczny. Jest konferencja prasowa oleksego i przez to nie ma serwisu o 10.30 Koùczy siê konferencja, Anitka w kilku s³owach mówi co by³o na niej i zaraz mówi ¿e wiêcej o tym w magazynie 24h który poprowadzi A.Jêdrzejowska :twisted: :twisted: :twisted: Dok³adnie 5min przed tym magazynem musia³a szybko siê usun¹Ì aby dla królowej jêdrzejowskiej zrobi³o siê miejsce. :twisted: :twisted: :twisted: Czasami siê zastanawiam co Anitka robi pomiêdzy serwisami miêdzy 9.30 a 10.30 Przeciez w tych serwisach ca³y czas mówi o tym samym i tych samych s³ów u¿ywa czyli wnioskuje ze du¿o pracy to tam nie ma. Wywiadu ¿dnego nie przeprowadza ani zadnego po³¹czenia na ¿ywo. Miêdzy koùcem serwisu o 10(skoùczy³ siê o 10.04) mia³a a¿ 26min wolnego czasu a w serwisie o 10.30 by³a wczeœniej zapowoiadana konferencja prasowa i ¿adnego serwisu nie by³o. Ca³y czas jest tylko czytaj¹ca serwisy w poranku i w ka¿dym odczytuje to samo. :cry: W poranku mia³a kilka po³aczeù na zywo i czyta³a wczesniej przygotowane informacje ale ¿adnych(jak zwykle)które dziej¹ siê w tej chwili i szybko trzeba coœ skomentowaÌ, coœ dodaÌ od siebie.

Anitka jest jedynÂą osobÂą ktĂłra prowadzi tylko poranki i nigdy jeszcze nie prowadziÂła dnia na Âżywo. Wszyscy juÂż prowadzili magazyn 24h o 11 i serwisy w ciÂągu dnia tylko ona jako jedyna nie dostÂąpiÂła tego zaszczytu :cry: :cry: :cry: i juÂż nie dostÂąpi :cry: Po wczorajszym widzimy, Âże nawet porankĂłw nie moÂże byc pewna a na pewno wtedy kiedy dzieje siĂŞ coÂś waÂżnego i trzeba przeprowadziĂŚ jakiÂś wywiad czy coÂś na gorÂąco przedstawiĂŚ. :cry: Porada pewnie jeszcze odpoczywa po nocy amerykaĂąskiej lub bĂŞdzie prowadziÂł dzieĂą na Âżywo(dzisiaj KalczyĂąska) a Anitka przecieÂż w dzieĂą nie moÂże niczego prowadziĂŚ :cry:

TakÂą odpowiedÂź na mĂłj post uzyskaÂłem od pana "m"(chyba wszyscy wiemy o co chodzi)
michos, z informacji, które uzyska³em jasno wynika³o, ¿e A. Werner bêdzie wspó³prowadzi³a poranny program. A Ÿród³o tej informacji by³o bardzo wiarygodne.
Dotyczy to oczywiœcie programu o wyborach prezydenckich w USA. Oni z niej kpi¹. Jeszcze k³ami¹, ¿e ona jest wspó³prowadz¹c¹. Normalna kpina :!: :!: :!: Jaja sobie robi¹ a idiotów z nas wszystkich :twisted: :twisted: :twisted:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze: Wszyscy juÂż prowadzili magazyn 24h o 11 i serwisy w ciÂągu dnia tylko ona jako jedyna nie dostÂąpiÂła tego zaszczytu
Nie wszyscy. Magazynu o 11h i serwisĂłw o peÂłnej nie prowadziÂła jeszcze Danuta Kondratowicz i Marta Kuligowska.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak ale one nie sÂą na staÂłe i regularnie prezenterkami tvn24. :!: :!: :!:
One majÂą tam zupeÂłnie innÂą rolĂŞ i ty o tym dobrze wiesz.
A Kondratowicz raz byyÂła w dniu na Âżywo :!:
Nie schodŸmy z g³ównego nurtu i nie bierzmy pod uwagê osób które to nie dotyczy :!:
Ps:Kondratowicz dzisiaj byÂła w magazynie 24h i prowadziÂła serwisy o peÂłnej godzinie.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To juÂż nawet AnitkĂŞ wyrzucili z FaktĂłw popoÂłudniowych :cry: :cry: :cry:
Chyba juÂż albo bĂŞdzie zwolniona. Tylko niech mi nikt nie mĂłwi, Âże to przypadek bo w przypadki to ja nie wierzĂŞ. :cry: :cry: :cry:
Obawiam siĂŞ Âże juÂż nadeszÂła albo nadchodzi ta najgorsza chwila. :cry: :cry: :cry:
Wczoraj w jej gÂłosie usÂłyszzaÂłem coÂś dziwnego. :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?: OdsÂłuchiwaÂłem to wielokrotnie i coÂś byÂło nie tak. :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:
No tak pewnie jak zobaczyli, ze nawet jak prowadzi te fakty to dalej jest na tym forum popularna to postanowili jÂą jeszcze bardziej zgnoiĂŚ :cry: :cry: :cry:

A dzisiaj mijaja dokÂładnie 2 miesiÂące odkÂąd nie ma Anitki w Faktach :cry: :cry: :cry: Tak to juÂż aÂż tyle czasu minĂŞÂło od kiedy jej tam nie ma i od kiedy zaczĂŞÂła siĂŞ jej degradacja i stopniowe pozbywanie siĂŞ jej z pozycji programowych tvn-u.
Poza tym przypomnĂŞ, Âże Anitka w zeszÂłym tygodniu pracowaÂła aÂż 5 razy wiĂŞc moÂże uznali Âże 3 razy w tym tygodniu wystarczy. :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ