Przed chwilą obejrzałem w "Faktach" materiał Marka Nowickiego o bezradności jeśli chodzi o zatrzymania chuliganów z piątkowych demonstracji i ja w tym kontekście chciałbym poruszyć temat i zapytać czemu z jednej strony "TVN" nad tym "biadoli", a z drugiej na forum dyskusyjnym portalu "tvn24.pl" nie są publikowane wypowiedzi, które podsuwają rozwiązanie tej sytuacji
???
Oto wypowiedź, którą chciałem tam wczoraj zamieścić, ale niestety redaktorzy "tvn24.pl" uznali, że z jakichś powodów nie nadaje się ona do publikacji (ciekawy jestem dlaczego
???)...
Witam !
A ja uważam, że najlepszym sposobem na rozprawienie się z tymi chuliganami byłoby ujawnianie w ramach wyroków ich wizerunków i danych osobowych, wraz z podaniem za co dana osoba została skazana.
Według mnie gdyby każdy w okolicy i nie tylko wiedział, że ta i ta osoba np. podpaliła wóz "TVN", to sam stosunek negatywny stosunek otoczenia do niej byłby karą dużo bardziej dotkliwą, niż grzywna czy więzienie.
Pozdrawiam.
W ogóle to już nie pierwszy raz kiedy redaktorzy "tvn24.pl" cenzurują moje merytoryczne wypowiedzi, podczas gdy wypowiedzi będące personalnym atakiem na jakiegoś polityka są publikowane bez przeszkód.
Według mnie fora dyskusyjne są po to, aby ich użytkownicy mogli swobodnie wyrażać swoje poglądy, a tymczasem "tvn24.pl" nagminnie cenzuruje wypowiedzi, które z jakichś powodów (właśnie niekoniecznie przejrzystych) niekoniecznie im pasują...
Według mnie Pan Andrzej Brzuszkiewicz (chyba to on jest szefem "tvn24.pl"
???) powinien ostro "przeczołgać" swoich pracowników, bo chyba nie do końca wiedzą na czym powinna polegać "moderacja" forum dyskusyjnego
!
A jakie jest Wasze zdanie na ten temat
???