Jesienna Rewolucja w Faktach
Moderator: Łukasz
Re: Jesienna Rewolucja w Faktach
Mnie się po prostu nie podoba. Obecna wersja jest ładniejsza, tylko, że się większości znudziła . Za oprawę odpowiada ten sam człowiek co za m.in. czołówkę "Szkła kontaktowego" więc ja się nie dziwie, że tak to wygląda.
Tylko, ze w czasie decyzji tez graficznie to ..... hmmm diobrze nie bylo.
Pewnie chodzi Ci o taką czołówkę:
http://www.youtube.com/watch?v=CTnVJkWr ... re=related
Mniej, więcej.a-j-p pisze:Tylko, ze w czasie decyzji tez graficznie to ..... hmmm diobrze nie bylo.
@rogi
Akurat czołówka SK jest fajna, tylko studio nie za bardzo...
No właśnie. No ale każdy ma inny gust.avatar pisze:@rogi
Akurat czołówka SK jest fajna, tylko studio nie za bardzo...
Czołówka ciekawa, świeża, aczkolwiek faktycznie wymaga dopracowania i odświeżenia oprawy muzycznej. Ciekawe czy kiedyś zobaczymy ją na antenie.
A ja mam nadzieję, że skoro umieścił ją w internecie, to na antenie jej nie zobaczymy.
Trzeba przyznać, że jest nowocześniejsza i zapewne w HD, ale jak dla mnie trochę zbyt statyczna. W obecnej czołówce mamy więcej dynamiki. I sam pomysł jest dosyć banalny, nie ma w niej niczego, co szczególnie przykuwałoby uwagę. Takie coś to może i nadawałoby się do "Faktów po południu" ale nie do głównego wydania. :grozi:
Trzeba przyznać, że jest nowocześniejsza i zapewne w HD, ale jak dla mnie trochę zbyt statyczna. W obecnej czołówce mamy więcej dynamiki. I sam pomysł jest dosyć banalny, nie ma w niej niczego, co szczególnie przykuwałoby uwagę. Takie coś to może i nadawałoby się do "Faktów po południu" ale nie do głównego wydania. :grozi:
Wg mnie czołówka lepsza od obecnej. Początek i koniec świetny, środek taki sobie. Nie każdy domyśli się, że z kropek powstaje Pałac Kultury i Warszawa i ta mapa Polski, tak ubogo troche, można to poprawić. Ogólnie zmiana na +, ale można to zrobić jeszcze lepiej i nie mam wątpliwości, że tak będzie 

Gdyby dopracować środek byłoby całkiem fajnie 

Marcin Grynkiewicz usunął czołówkę ze swojego konta na vimeo.
Falstart, czy przeciek kontrolowany?
-
- Czasem tu wpada
To A.C.T.A.matik pisze:Marcin Grynkiewicz usunął czołówkę ze swojego konta na vimeo.

TVN lepiej o oprawę niech się zwracają do profesjonalistów tak jak kiedyś do Velvet czy amerykańskich firm.
Wtedy oprawa będzie dobra i fajna.
Proponuję aby była to firma, która wykonała oprawę TVN24, która moim zdaniem jest genialna. :tanczy:a-j-p pisze:TVN lepiej o oprawę niech się zwracają do profesjonalistów tak jak kiedyś do Velvet czy amerykańskich firm.
To była amerykańska firma (nie pamiętam już nazwy). Ale mówimy oczywiście o tej pierwszej oprawie, a nie tej popsutej przez grafików tvnowców
Pierwszą oprawę wykonał amerykański Novocom (później Via Worldwide [?]).
Liczą się tylko Fakty.