Hmmm ... jak zwykle zaskoczenie Muzyka do kitu , pomysł - jak w zeszłym spocie (podobny) , gwiazdy - dopisały Nawet Kożuchowska i Tatiana w nowym spocie Rodzinna atmosfera - to na pewno , ale Kuba najlepiej wypadł i tak
Szału nie ma, ale jest całkiem ok. http://www.tvn.pl/news/8260/view
Widać tutaj tablicę z rozkładem programów TVN. Może będzie użyta do dalszej promocji programów?
adik1148 pisze:Hmmm ... jak zwykle zaskoczenie Muzyka do kitu , pomysł - jak w zeszłym spocie (podobny) , gwiazdy - dopisały Nawet Kożuchowska i Tatiana w nowym spocie Rodzinna atmosfera - to na pewno , ale Kuba najlepiej wypadł i tak
Moja ocena - "skromnie", lekko, świeżo, bez zbędnych dupereli. nie wiem co to za muzyka, ale kolejna po Vampire Weekend ("Run") z wiosny 2011, która szalenie mi się podoba.
Tak jak wspomniałem - za dużo wszystkiego, aby dawać widzowi kolejną historię, od tego są programy
adik1148 pisze:Hmmm ... jak zwykle zaskoczenie Muzyka do kitu , pomysł - jak w zeszłym spocie (podobny) , gwiazdy - dopisały Nawet Kożuchowska i Tatiana w nowym spocie Rodzinna atmosfera - to na pewno , ale Kuba najlepiej wypadł i tak
Muszę się zgodzić, że muzyka nie do końca dobrze jest wybrana, choć pomysł wizualny całkiem fajny. Przez to - bardziej podobał mi się zeszłoroczny wiosenny spot.
PrzemekM18 pisze:czemu nie ma Na Wspólnej ramówce ??
W ramówce jest , ale w spocie nie ma , bo to tasiemiec , a nie serial ambitny , którego trzeba byłoby promować :/
Że niby Prawo Agaty czy Przepis są ambitne? Może bardziej profesjonalne, czy wymagające promocji, ale na pewno nie ambitne...
Nawiasem mówiąc - Na Wspólnej uwielbiam. Ostatnio odcinki są jeszcze ciekawsze i podejmują trudniejsze tematy niż by nam się wydawało. Szkoda, że takowych nie można rozwinąć w nowym - i tutaj powiem - "ambitnych" produkcjach. Nie mówię że nie lubię Przepisu, a i Agatę wydaje mi się że polubię, ale polskim The L Word, Californication (nie mówię o adaptacjach) bym nie pogardził