Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: ~ »

Pewnie się wymiga. Ale niech widzi, że dużo osób go nie chce oglądać.
Ogólnie to nic do niego nie mam. Stworzył fajną formułę Poranka, jednak to się stało już nudne. Jego żarty stały się irytujące. Zamiast informacji mamy ciągłe "śmiechy i hihy". Do tego zamiast być skromnym i obiektywnym dziennikarzem, stał się karierowiczem (zresztą tak samo jak Kuligowska i Tadla).
Także ja bym mu proponował prowadzić Dzień na żywo. To jest dla niego idealne miejsce ;).
kogito9
Początkujący
Początkujący

Post autor: kogito9 »

Witam

Jesli wam nie psuje sposób prowadzienie poranka przez Jarka K. to niewidzę problemu możecie nie ogladać
Przełaczcie na Jedynke i obejrzyjcie "kawa czy herbata" jeszcze polsat istnieje
Robicie jakieś sztuczne problemy
Bywalec
Bywalec

Post autor: avatar »

kogito9 pisze:Witam

Jesli wam nie psuje sposób prowadzienie poranka przez Jarka K. to niewidzę problemu możecie nie ogladać
Myślałem już że jako jedyny zatęskniłbym za Jarkiem w poranku. :)
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Myślałem już że jako jedyny zatęskniłbym za Jarkiem w poranku. :)
Ja też bym zatęsknił. Ale rozumiem ludzi, którzy go nie trawią - ja np. nienawidzę Przybylskiego za stołem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

No jasne...
Najłatwiej się wypiąć i obrazić
kogito9 pisze:Robicie jakieś sztuczne problemy
Problem jest... bo kiedyś poranki w TVN24 i nawet w wykonaniu Jarka były fajne. Do czasu.
Ja kiedyś poranki nagrywałem wszystkie by przypadkiem coś mi nie umknęło. Teraz mam je gdzieś. Oczywiście mogę ich nie oglądać, co czynię już od wielu miesięcy (obecnie emocjonalnie związany jestem z inną stacją) ale człowiek czasem tęskni za tymi porankami i w ogóle za tym starym TVN24.
Ama18
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ama18 »

Tez przyznam, iż kiedyś Kuźniara oglądałem bez stresu. Coś się popsuło tak od zmiany w "Poranku" w styczniu 2009, od tego czasu mam na niego alergię. Nie wiem, czy to zmiana stylu prowadzenia tak "zepsuła" go, czy po prostu sodówka strzeliła po X-Factorze i ktoś poczuł "bycie gwiazdą". W każdym razie dla mnie Kuźniar jako prezenter jest skończony. Obecnie jest głównym hamulcowym porannego pasma w TVN24, osobą, która samą obecnością trochę niszczy ten (kiedyś) potrafiący trzymać poziom program.
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arrow2 »

No niestety Poranek z Kuźniarem nie jest już Porankiem. To jest one-man-show. A Kuźniar tekstami o smutnej prawicy i prowokowaniem widzów jeszcze się pogrąża. Dla mnie niestety stał się prezenterem dla ścisłego grona odbiorców. I trochę żałuję, że jeden z maili do niego nie był wysłany przez Pieczyńskiego. Chociaż kto wie ;)
:arrow: dwa
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Kuźniar już znakomicie opanował warsztat, ma fajną charyzmę, dobry kontakt z zespołem i wie o czym mówi. Co więcej, próbowała zastępować go większość prezenterów TVN24 i każdy na tym poległ. W mniejszym lub większym stopniu. Mało tego - w swoim zawodzie zbiera znakomite opinie, wielu stawia go za wzór naturalności i profesjonalizmu. Poza tym stał się chyba najbardziej dochodowym dziennikarzem TVN24, podniósł renomę, rozpoznawalność i oglądalność "Poranka", a konkurencja zaczęła szukać osobowości i formuły, które by mogły z nim godnie konkurować. To są niezaprzeczalne fakty. A z żartami to w ostatnim czasie i tak solidnie wyhamował.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Fakty są też takie, że coraz więcej widzów go nie lubi.
Jak myślisz dlaczego?
Zdaje się 1000 maili już dostał i co?
I nic... niezaprzeczalne fakty są też takie, że ten człek nie ma honoru.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re:

Post autor: matik »

Camilo pisze:Co więcej, próbowała zastępować go większość prezenterów TVN24 i każdy na tym poległ. W mniejszym lub większym stopniu.
Każdy? Może niektórzy i polegli, ale część osób po prostu była sobą w tym paśmie. Przecież jak ktoś przychodzi na zastępstwo, to nie będzie kopiował pod każdym względem Kuźniara, każdy ma swój pomysł na siebie i prowadzenie pasma. Zresztą sądzę, że przeniesienie Kuźniara do np. DNŻ mogłoby się skończyć tym, że Kuźniar będzie chciał odejść, bo duma nie pozwoli mu na taką zmianę. Chyba że dostał by jakiś program autorski...
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Osobom wysyłającym maile w sprawie odejścia J.Kuźniara - współczuję skrzywionego poczucia humoru. To już taka nasza narodowa specjalność. Mam nadzieje, że inicjatywa, która jest szykowana zmieni choć trochę polskie społeczeństwo.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie bardzo rozumiem na czym ma polegać to skrzywione poczucie humoru.
Kuźniar mi się nie podoba, a jak zauważyłem nie tylko mnie.
On sam wyszedł z inicjatywą aby widzowie, którym poranek z jego udziałem się nie podoba wysyłali maile.
Skoro tak to skorzystałem z tej okazji i wysłałem...
Teraz czekam na jego reakcje, bo na razie takowej nie widzę (określenie mnie jako "smutną prawicę" na razie pominę milczeniem).
Jeśli to miał być żart, to nie powie - to był tylko taki żart i temat zamknety.
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arrow2 »

piotrek888 pisze:Osobom wysyłającym maile w sprawie odejścia J.Kuźniara - współczuję skrzywionego poczucia humoru.
Ja natomiast poczucia humoru współczuję prowadzącemu, który poranne pasmo stacji informacyjnej potrafi skupić wyłącznie na własnej osobie, a nie na tym, co dzieje się w Polsce i na świecie.
:arrow: dwa
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

sybic pisze:Fakty są też takie, że coraz więcej widzów go nie lubi. Jak myślisz dlaczego?
Skąd wiesz? Po wynikach oglądalności tego nie widać, a fora internetowe nie są raczej obiektywnym kryterium.
Poza tym Kuźniar jest chyba zawsze w dni robocze, 5 razy w tygodniu. Może jest tak, że zwyczajnie się znudził. Albo ludzie zmęczeni rutyną codziennego wstawania do pracy po prostu mają dosyć i wszystko co jest rano szczególnie ich drażni. :D
Inna sprawa, że gdybym się miał katować codziennie od rana, to chyba wolałbym zmienić kanał. Albo w ogóle rzuciłbym telewizję, bo rzeczywiście coraz częściej ogłupia. Z tym, że to jest właśnie nasza narodowa specjalność. Narzekamy, narzekamy, a i tak brniemy w to dalej.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Re:

Camilo pisze:
sybic pisze:Fakty są też takie, że coraz więcej widzów go nie lubi. Jak myślisz dlaczego?
Skąd wiesz? Po wynikach oglądalności tego nie widać, a fora internetowe nie są raczej obiektywnym kryterium.
Są i to bardziej niż ta oglądalność. Wskaźnik do którego dane dostarczane są z sufitu.
Sam przeprowadź analizę. Krytycznych uwag na forach jest więcej, niż jeszcze rok temu.
Jakie wnioski?
Moim zdaniem coś jest na rzeczy.
Camilo pisze:Poza tym Kuźniar jest chyba zawsze w dni robocze, 5 razy w tygodniu. Może jest tak, że zwyczajnie się znudził. Albo ludzie zmęczeni rutyną codziennego wstawania do pracy po prostu mają dosyć i wszystko co jest rano szczególnie ich drażni. :D
Na jedno wychodzi. Mają gościa dosyć. Nie chcą go oglądać. Skoro pojawiła się możliwość protestu w formie mailu, skorzystali z okazji.
Camilo pisze:Z tym, że to jest właśnie nasza narodowa specjalność. Narzekamy, narzekamy, a i tak brniemy w to dalej.
To nie jest narzekanie tylko potrzeba zmian. Narzekać można na pogodę, bo na nią nie mamy wpływu. Jednak narzekając na prezentera w TV mamy nadzieje, że go zmienią.
ODPOWIEDZ