Jesień 2012 w TVN
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Re: Jesień 2012 w TVN!
Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Bywalec
Mam nadzieję, że Tańca nie będzie. Jeżeli to ostatni sezon Przepisu to Agata jesienią pojawi się pewnie we wtorek o 21:30 (tak było z Przepisem - premierowy sezon w niedziele - następne we wtorek, czy też z Usta Usta - z soboty na wtorek). Wtedy Szpital Alicji pewnie pojawi się w niedziele. Mam nadzieję że TVN jesienią bardziej się postara niż wiosną choć na tle Polsatu z nowościami cały czas jest dobrze, a ja jednak czuje niedosyt. Chciałbym żeby zagospodarowana była cała ramówka. Teraz po DDTVN są same powtórki do Rozmów w toku. Fajnie jakby powrócił popołudniowy show oczywiście w nowej formule i z nowymi prowadzącymi. No i sobotnie pasmo po 22 też dobrze by było coś fajnego polskiego tam dać. Wierzę że Szpital to nie jedyny nowy polski serial który na jesień szykuje TVN - w końcu 3 października stacja skończy 15 lat, więc powinna się postarać. Ramówkę poznamy pewnie w połowie sierpnia na konferencji mam nadzieję, że transmitowanej na tvn.pl.
-
- Bywalec
Na pewno jesienią TVN nie da więcej niż jednego nowego serialu w ramówce po 20-tej. Uczą się na błędach. I wg moich informacji TVN coś szykuje na 14.55, ale to nic potwierdzonego.
Niedziela 18.00 to jest atrakcyjna godzina, Ugotowani mieli tam prawie 3 mln, milionerzy 3,5-4 mln. po powrocie w 2008 roku więc... to jest atrakcyjna godzina. Poza tym jest jeszcze pn 21.30, jeśli Szymon na żywo się nie sprawdzi to może tam dadzą Szpital.
Poza tym jakiś czas temu E.Miszczak mówił, że jest pomysł na powrót Agenta. Było to rok temu i ciągle cisza, więc może jesienią?
Poza tym jakiś czas temu E.Miszczak mówił, że jest pomysł na powrót Agenta. Było to rok temu i ciągle cisza, więc może jesienią?
-
- Bywalec
Agent wg mnie powróci nie wcześniej, niż do momentu, gdy TzG zniknie z anteny...felek pisze:Niedziela 18.00 to jest atrakcyjna godzina, Ugotowani mieli tam prawie 3 mln, milionerzy 3,5-4 mln. po powrocie w 2008 roku więc... to jest atrakcyjna godzina. Poza tym jest jeszcze pn 21.30, jeśli Szymon na żywo się nie sprawdzi to może tam dadzą Szpital.
Serial ma już założony oficjalny fanpage, a nazwę serialu można zmienić zawsze.mojpierwszyraz pisze:Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
-
- Bywalec
Są jakieś informacje, że fan page jest oficjalny? Nie.matik pisze:Serial ma już założony oficjalny fanpage, a nazwę serialu można zmienić zawsze.mojpierwszyraz pisze:Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
Tak. Fanpage jest powiązany z innymi oficjalnymi produkcjami TVN. Widać to m.in. w menu po lewej stronie. Widoczne są tam m.in. zakladki serwisy oraz profile TVN, co świadczy o autentyczności profilu. Ponadto w galerii są zdjęcia zza kulis.mojpierwszyraz pisze:Są jakieś informacje, że fan page jest oficjalny? Nie.matik pisze:Serial ma już założony oficjalny fanpage, a nazwę serialu można zmienić zawsze.mojpierwszyraz pisze:Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
http://www.facebook.com/SzpitalAlicjiTVN?ref=ts
Wszystko wskazuje na to, że jest to oficjalny profil. "Szpital Alicji", "Prawo Agaty" - straszne tytuły.
Niedługo czeka nas "Samochód Krystyny" oraz "Kibel Józka"...
Te tytuły fakt... strasznie kiczowate. Jest Prawo Agaty to po co Szpital ALICJI. Nie można dac innego tytułu? Tytuł powinien być chwytliwy... ten póki co tylko odstrasza.
Swoją drogą to ciekawe czy TVN wprowadzi do jesiennej ramówki jeszcze jakis serial no i co z powrotem Agenta, o którym się mówiło. Ja jestem na Tak.
Swoją drogą to ciekawe czy TVN wprowadzi do jesiennej ramówki jeszcze jakis serial no i co z powrotem Agenta, o którym się mówiło. Ja jestem na Tak.
O proszę. "Szpital Alicji" zmienił nazwę na "Lekarze". Już nie wiem, co gorsze. 

Liczą się tylko Fakty.
Już jesienią na antenie TVN zagości polska wersja reality show „Hell’s Kitchen”
http://www.reality-tv.pl/2012/04/01/bed ... do-polski/
Chyba, że to prima aprilis
http://www.reality-tv.pl/2012/04/01/bed ... do-polski/
Chyba, że to prima aprilis

Nawet jeżeli to żart, to TVN mógłby się zastanowić nad tym formatem. Ja czekam na jego polską wersję już od jakiegoś czasu. Kuchennym rewolucjom przydałby się sezon przerwy, podczas którego Magda Gessler mogłaby poprowadzić nowy program kulinarny.