Nie wiem, czy juÂż o tym gdzieÂś pisaÂłem, ale moje negatywne doÂświadczenia z udziaÂłem p. pochanke majÂą juÂż kilkuletni staÂż

Kiedy pracowaÂła w zetce byÂłem ÂświĂŞcie przekonany, Âże to jej pierwsze nazwisko brzmi ,,Bochenke,, a i drugiego nie byÂłem w 100% pewien!
Do dziÂś mam w uszach przygotowywane przez niÂą serwisy! Tzn. ich fragmenty, bo caÂłoÂści nie byÂłem w stanie zdzierÂżyĂŚ! Co za krzykliwy babsztyl – mamrotaÂłem zmieniajÂąc stacjĂŞ radiowÂą!
ZaÂś dzisiaj moÂżna podziwiaĂŚ, jak p. pochanke raczy widowniĂŞ piontami, ktĂłre moim zdaniem sÂą
wyrazem przewrotnoÂści a nie mÂądroÂści
Owszem, sprawia wraÂżenie pewnej siebie, a czemu ma nie byĂŚ pewna siebie

W koĂącu jest ÂżonÂą szefa, dobrze ustawionego w tvn

Jako prezenterka newsĂłw zapomina o najistotniejszych rzeczach: po pierwsze dykcja – zjada koĂącĂłwki wyrazĂłw; po drugie modulacja gÂłosowa – krzyczy jak przekupka na bazarze; po trzecie – rzuca caÂłym ciaÂłem, a zwÂłaszcza gÂłowÂą, jakby chciaÂła przenikn¹Ì do kaÂżdego widza z osobna, wyjœÌ z telewizora i doÂłoÂżyĂŚ

Ma tupet, nie ma wyrzutĂłw sumienia, obÂłudna i zakÂłamana mĂłwi, Âże nienawidzi kÂłamstwa i obÂłudy! Paranoja!
W gÂłowie siĂŞ to wszystko nie mieÂści!
A artykuÂły w prasie, zawsze bĂŞdÂą takie, jak bĂŞdÂą chcieli ci, ktĂłrzy za nie zapÂłacÂą! ÂŻadnych niewygodnych pytaĂą!