Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

BoÂże co za zepsute babsko. Ona chyba nie jest w stanie zrozumieĂŚ i prawidÂłowo oceniĂŚ sytuacjĂŞ(na pewno) Potworny i obrzydliwy babsztyl. :twisted: :twisted: :twisted: Ona byÂła, jest i bĂŞdzie jednÂą wielkÂą szujÂą :twisted: DopĂłki ona tam bĂŞdzie rzÂądziĂŚ(a to bĂŞdzie na wieki) Anitka nic nie osiÂągnie :cry: :cry: :cry:
Przypominam, ze red.naczelnÂą tego pisma jest Karolina Korwin Piotrowska ktĂłra robiÂła 2 wywiady z AnitkÂą(viva uroda i marie claire)
BoÂże jakbym jÂą kiedyÂś na ulicy spotkaÂł to bym jÂą tak zmymyslaÂł i powiedzaiaÂłbym pradĂŞ o niej. Chyba bez biciÂą by siĂŞ nie obeszÂło :twisted: :twisted: :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie wiem, czy juÂż o tym gdzieÂś pisaÂłem, ale moje negatywne doÂświadczenia z udziaÂłem p. pochanke majÂą juÂż kilkuletni staÂż :lol:
Kiedy pracowaÂła w zetce byÂłem ÂświĂŞcie przekonany, Âże to jej pierwsze nazwisko brzmi ,,Bochenke,, a i drugiego nie byÂłem w 100% pewien!
Do dziÂś mam w uszach przygotowywane przez niÂą serwisy! Tzn. ich fragmenty, bo caÂłoÂści nie byÂłem w stanie zdzierÂżyĂŚ! Co za krzykliwy babsztyl – mamrotaÂłem zmieniajÂąc stacjĂŞ radiowÂą!
ZaÂś dzisiaj moÂżna podziwiaĂŚ, jak p. pochanke raczy widowniĂŞ piontami, ktĂłre moim zdaniem sÂą wyrazem przewrotnoÂści a nie mÂądroÂści :!:
Owszem, sprawia wraÂżenie pewnej siebie, a czemu ma nie byĂŚ pewna siebie :?: W koĂącu jest ÂżonÂą szefa, dobrze ustawionego w tvn :!:
Jako prezenterka newsĂłw zapomina o najistotniejszych rzeczach: po pierwsze dykcja – zjada koĂącĂłwki wyrazĂłw; po drugie modulacja gÂłosowa – krzyczy jak przekupka na bazarze; po trzecie – rzuca caÂłym ciaÂłem, a zwÂłaszcza gÂłowÂą, jakby chciaÂła przenikn¹Ì do kaÂżdego widza z osobna, wyjœÌ z telewizora i doÂłoÂżyĂŚ :lol: :angry:
Ma tupet, nie ma wyrzutĂłw sumienia, obÂłudna i zakÂłamana mĂłwi, Âże nienawidzi kÂłamstwa i obÂłudy! Paranoja!
W gÂłowie siĂŞ to wszystko nie mieÂści!

A artykuÂły w prasie, zawsze bĂŞdÂą takie, jak bĂŞdÂą chcieli ci, ktĂłrzy za nie zapÂłacÂą! ÂŻadnych niewygodnych pytaĂą!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ZaÂś dzisiaj moÂżna podziwiaĂŚ, jak p. pochanke raczy widowniĂŞ piontami, ktĂłre moim zdaniem sÂą wyrazem przewrotnoÂści a nie mÂądroÂści
Owszem, sprawia wraÂżenie pewnej siebie, a czemu ma nie byĂŚ pewna siebie W koĂącu jest ÂżonÂą szefa, dobrze ustawionego w tvn
Jako prezenterka newsĂłw zapomina o najistotniejszych rzeczach: po pierwsze dykcja – zjada koĂącĂłwki wyrazĂłw; po drugie modulacja gÂłosowa – krzyczy jak przekupka na bazarze; po trzecie – rzuca caÂłym ciaÂłem, a zwÂłaszcza gÂłowÂą, jakby chciaÂła przenikn¹Ì do kaÂżdego widza z osobna, wyjœÌ z telewizora i doÂłoÂżyĂŚ :angry:
1. dla mnie jej pointy jednak czasem sÂą inteligĂŞtne ;)
2.No ale nie zawsze byÂła jego ÂżonÂą a pewnoÂści siebie nigdy jej nie brakowaÂło zasze byÂła zdziczaÂła ...
3.Co do dykcji nie mam wiĂŞkszych zastrzeÂżen ale nie lubiĂŞ jak krzyczy i zawsze w Âśrodku FucktĂłw tak Âśmiesznie pieje :) zamiast " a teraz oglÂądajÂą paĂąstwo Fuckty " to " a teraz oglÂądajÂą paĂąstwo Fucktyyyyyyyy" :) zawsze z mamÂą w tedy w poduszke lejemy ze Âśmiechu :)
4.Nie lubiĂŞ jak rzuca gÂłowÂą...
Android <3
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Z wszystkich paĂą prowadzÂących wieczorne programy informacyjne jest najlepsza. Panie Smoktunowicz i Wysocka muszÂą siĂŞ jeszcze sporo nauczyĂŚ. I pewnie siĂŞ nauczÂą.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Zgadzam siĂŞ z tobÂą mac w 100% :!:

ZwÂłaszcza, Âże wÂśrĂłd Âślepych, jednooki jest krĂłlem :!: :lol: :lol:

Tyle tylko, Âże w tym przypadku mamy do czynienia z krĂłlowÂą :!: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Black, wiem Âże dla Ciebie Anita jest niezastÂąpiona. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Z wszystkich paĂą prowadzÂących wieczorne programy informacyjne jest najlepsza. Panie Smoktunowicz i Wysocka muszÂą siĂŞ jeszcze sporo nauczyĂŚ. I pewnie siĂŞ nauczÂą.
w 100 % prawda... Justyna na pewno jest tam w wyniku koteryjnych i nepotycznych zagrywek,poza tym jaka Justyna jest ka¿dy widzi i s¹ lepsi od niej na to stanowisko (Anita) ale z prowadz¹cych g³ówne wydania jest najlepsza...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ZapomniaÂłem wymieniĂŚ jeszcze jednÂą zaobserwowanÂą rzecz, ktĂłrej nie akceptujĂŞ u prezenterki.
Mianowicie, kiedy s³ucham p. pochanke razi mnie jej dziwaczny akcent, jakaœ regionalna nalecia³oœÌ, czy coœ w tym rodzaju. W ka¿dym b¹dŸ razie efekt jest taki, jakby by³a po paru g³êbszych :lol:
To zaÂś ma wpÂływ takÂże na intonacjĂŞ zdaniowÂą. Ona chyba nie ma pojĂŞcia o tym, iÂż Âżeby byĂŚ zrozumianym, trzeba stosowaĂŚ interpunkcjĂŞ zdaniowÂą takÂże, kiedy siĂŞ mĂłwi.
Mimo iÂż uÂżywa prostych konstrukcji zdaniowych (rzadko stosuje zdania wielokrotnie zÂłoÂżone - a to uwielbiam u Anity :lol:), to czĂŞsto musiaÂłem siĂŞ zastanawiaĂŚ, o czym ona mĂłwi :?: Dopiero, kiedy poskÂładaÂłem fakty, wiedziaÂłem o co chodzi :!:
Reasumuj¹c, p. Justyno, przyda³by ma³y kursik u profesora S. M³ynarczyka, to koniecznoœÌ :!:
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

To jest moje zdanie ale mojej Mamy ktĂłra stwierdziÂła Âże .. Anita jej przypomina goryla!
Żartowałem.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Kwiatku nie pisz takich postĂłw :!: bo nie sÂą one przyjemne dla czytajÂącego. Jednak zachowajmy kulturĂŞ i nawet jak to opinia twojej mamy to nie musisz jej pisaĂŚ :!: Nie bĂŞde na takie posty odpowiadaĂŚ i polemizowaĂŚ bo sÂą one poniÂżej pewnego poziomu :!: :!: :!:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

kwiatek pisze:To jest moje zdanie ale mojej Mamy ktĂłra stwierdziÂła Âże .. Anita jej przypomina goryla!
A dlaczego wÂłaÂśnie goryla? :shock:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

SkoĂączmy takie gÂłupie posty pisaĂŚ bo sÂą one obrzydliwe i obraÂżajÂące druga osobĂŞ. :!: :!: :!: Nawet na tak gÂłupie stwierdzenia i wulgarne opinie nie warto odpowiadaĂŚ. :!: :!: :!:
ProponujĂŞ nie kontynuowaĂŚ tak gÂłupiej dyskusji. :!: :!: :!:
Poza tym nie rozumiem jak moÂżna w taki sposĂłb okreÂślaĂŚ drugiego czÂłowieka. Ja nawet jak kogoÂś nie lubiĂŞ to od gorylĂłw go nie wyzywam. :!: :!: :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kwiatku, tylko tyle ty i twoja mama macie do zarzucenia Anicie :?:
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

michos pisze: Ja nawet jak kogoÂś nie lubiĂŞ to od gorylĂłw go nie wyzywam. :!: :!: :!:
Ale masz znacznie wiêkszy zasób s³ów :D :D :D :D :D :D
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Black Jack '62 pisze:Kwiatku, tylko tyle ty i twoja mama macie do zarzucenia Anicie :?:
ja Anicie nie mam nic do zarzucenia, poprostu ja nie lubie ale SZANUJÊ! natomiast Mojej mamie sie to szkojarzylo z jej mimik± kiedys taka zrobila mine ze rezultaty byla jakie by³y !
Żartowałem.
ODPOWIEDZ