Nie :nie: mój rozum (?) już sobie to dokładnie ułożył - to muszą być kajdany :tanczy:epsztajnek pisze:a to przypadkiem nie zegarek ?

Moderator: Łukasz
Nie :nie: mój rozum (?) już sobie to dokładnie ułożył - to muszą być kajdany :tanczy:epsztajnek pisze:a to przypadkiem nie zegarek ?
Kolega zapeszył przewidując wizytę u fryzjera ( jak wiadomo zmiana fryzury u Pani Anny dokonuje się podczas urlopu :devil: )nouze pisze: W 15 na żywo dziś chyba Górlicki
Bywała i na pewno jeszcze będzie lepsza, ale różnicę widać, pantofelki już letnie i ogólnie kreacja na plus (może poza zakrytymi ramionamiepsztajnek pisze:opalenizna - bywała lepsza
Właśnie teraz Anna siedzi tam u siebie w tle w okularach :oepsztajnek pisze:Ciekawe , czy Pani Redaktor nosi szkła kontaktowe ? ( to niesamowite spojrzenie )
- dawno temu czasami zakładała okulary .
A nie mówiłem? Nie mówiłem że powoli zaczynamy 15 na gorąconouze pisze:Noooo, powoli rozpoczynamy sezon 15 na gorąco
No jak, 15.00 to 15.00 :rozglada: Chyba że będzie serwisowaćmatik pisze:Ciekawe, czy Anna będzie dziś dłużej, skoro nie ma FpP.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości