Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
Tylko chyba z oświetleniem mają problemy bo Kuligowska bardzo fatalnie była oświetlona dzisiaj.

Tak na marginesie - to tymczasowe i zaimprowizowane studio Poranka jest po stokroć ładniejsze i ciekawsze niż studio TVP Info po odświeżeniu.

-
- Czasem tu wpada
Studio świetne, lepsze od dotychczasowego i mogłoby zostać na stałe.
I czy tylko ja mam skojarzenie z poprzednim studiem TVN 24?
I czy tylko ja mam skojarzenie z poprzednim studiem TVN 24?
Ale nie popadajmy w zachwyt, bo jeszcze z remontu zrezygnują i zostawią to co jest teraz. Wprawdzie nawet fajne, ale jednak coś lepszego się przyda.
Co do tego się zgadzam,miwaszkiewicz pisze:Studio świetne, lepsze od dotychczasowego
ale z tym już nie. Poczekajmy, zapewne we wrześniu będzie lepsze. Póki co cieszmy się, że jest realne, a nie wirtualne. Wg mnie powinni tam też nadawać "DnŻ'miwaszkiewicz pisze:mogłoby zostać na stałe.
-
- Czasem tu wpada
Studio bardzo, bardzo fajne. Troszkę tylko ten stół za mały
No i szkoda tylko, że wszystko z niego jest nadawane. DnŻ to podstawa, a np. DpD w takich "okolicznościach przyrody"... :rozglada:

Nie wiem od kiedy ale Jarek ma tablet na stole.
-
- Czasem tu wpada
Posiadacie nagranie z pierwszych minut WiW z nowego miejsca? Bardzo proszę 

viewtopic.php?p=159938#p159938JacanTVN24 pisze:Posiadacie nagranie z pierwszych minut WiW z nowego miejsca? Bardzo proszę
Uwaga! Wstajesz i Weekend od czerwca już od 6:00 rano!
Jakiś błąd na belce czy to prawda, że jutro Poranek od 5:55 i prowadzi go Kuźniar?
Rano pożegnał się i powiedział do poniedziałku, więc raczej pomyłka 

Błąd. Dali belkę z czwartkowego wieczora. Jutro od 6:00 Marcin Ż.rogi pisze:Jakiś błąd na belce czy to prawda, że jutro Poranek od 5:55 i prowadzi go Kuźniar?
Kuźniar jest jutro na próbach do finału 2 edycji "X Factora".