Bardzo go lubię i szanuję, ale szkoda, że dopiero we wrześniu. Miałem nadzieję, że w wakacje ponownie zobaczymy innych prowadzących Poranek.
Ja go nie lubię. Jest arogancki, chamski i żałosny, a wydaje mu się że jest kimś wyjątkowym. Od ponad 5 lat robi w TVN24 to samo. Jak dostał szansę na wieczorny program (Rozmowa bardzo polityczna - piątki 2010 roku) to pokazał, że do publicystyki się nie nadaje i zastąpił go Knapik zresztą nie lepiej i program spadł z anteny. Uważam, że dużo lepiej w roli prowadzącego Wstajesz i Wiesz sprawdziłby się Marcin Leśkiewicz, który wydaje Poranki również te prowadzone przez Kuźniara.
Pan Jarosław już taki jest - albo się go lubi, albo nie. Nie powiesz mi chyba, że lepszy w poranku jest mydło-powidło Żebrowski?
Co do Rozmowy bardzo politycznej - mi tam podobało się jak prowadził Kuźniar. I nie mam zdania, że się nie nadawał.
Specjalne wydania, pewnie ze względu na mecz Polska-Czechy, a dlaczego Jarosław można się tylko domyślać...
Wyjątkowi goście dziś wieczorem w TVN24, zapraszam. We własnym imieniu polecam specjalne wydania WiW w piątek oraz wyjątkowo w sobotę i niedzielę. jkuźniar