15 na żywo spada z anteny.rogi pisze:Nie jestem z "15-stą " na bieżąco więc nie wiem o co chodzi. Anna już nie prowadzi tego programu?nouze pisze:To co, wkrótce wracamy do występów Anny w Dniu na żywo, czy kończy swoją karierę w tej stacji? :>
Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Tak jak mówiłem, wszystko składa się na logiczną całość
Biedna Anna Jędrzejowska. Jak jej przypadnie poprowadzenie Faktów o 19, to zanim skończy po programie oglądać powtórkę aby ocenić, czy dobrze wypadła to do nocy z pracy nie wyjdzie 

Nie dopiszesz nic o tym że zawdzięcza wszystko mężowi, jak ostatnio?
22
To jest w pełni zasłużone miejsce dla Pani Redaktor :plus:
Po latach niedoceniania jej w TVN24 :ban:

To jest w pełni zasłużone miejsce dla Pani Redaktor :plus:
Po latach niedoceniania jej w TVN24 :ban:
To ja się już powstrzymam od dalszego komentowania w kwestii niedoceniania, wdzięczności i bycia w towarzyskich układach :]

To ja za ciebie dodam, że powinna w pracy nikogo nie poznawać, broń Panie Boże nie wychodzić za mąż, a jeśli już, to się nie przyznawać :devil:
Uściślając :stop:
Anna z powodzeniem prowadziła najbardziej prestiżowy magazyn publicystyczny w TVN24.
Z biegiem czasu stacji przestało zależeć na dobrym prowadzeniu i wyciąganiu od gości informacji, a utrwaliło się przekonanie że najlepsze są zadymy a'la Bogdan.
W łaskę wracała w momentach krytycznych, jak było wydanie specjalne i trzeba było kogoś kompetentnego, kto potrafi się dobrze przygotować i przeprowadzić rozmowę na poziomie z profesorami i ekspertami różnej maści, nie robiąc wstydu i nie doprowadzając ich do stanu wywracania oczami z powodu ignorancji dziennikarza. To był pewniak. Ale niestety tylko do czasu. Chieliście Panie Pieczyński? to macie - Ania wypięła na pana swój zgrabny kuperek i poszła sobie
Anna z powodzeniem prowadziła najbardziej prestiżowy magazyn publicystyczny w TVN24.
Z biegiem czasu stacji przestało zależeć na dobrym prowadzeniu i wyciąganiu od gości informacji, a utrwaliło się przekonanie że najlepsze są zadymy a'la Bogdan.
W łaskę wracała w momentach krytycznych, jak było wydanie specjalne i trzeba było kogoś kompetentnego, kto potrafi się dobrze przygotować i przeprowadzić rozmowę na poziomie z profesorami i ekspertami różnej maści, nie robiąc wstydu i nie doprowadzając ich do stanu wywracania oczami z powodu ignorancji dziennikarza. To był pewniak. Ale niestety tylko do czasu. Chieliście Panie Pieczyński? to macie - Ania wypięła na pana swój zgrabny kuperek i poszła sobie

A widzisz, zupełnie nie trafiłeś. To nie jedyne małżeństwo w tvn24. Tylko co najmniej zastanawiający jest ten nagły rozwój kariery od momentu odejścia Lisa i związanych z tym prób zatrzymania w tvn pana Jędrzejowskiego. Inni z dłuższym stażem i lepiej wypadający na wizji nie mieli tyle szczęścia i musieli zadowalać się weekendami lub skakać po różnych pasmach i programach, żeby w ogóle utrzymać miejsce pracy. Każdy chyba wie o co chodzinouze pisze:To ja za ciebie dodam, że powinna w pracy nikogo nie poznawać, broń Panie Boże nie wychodzić za mąż, a jeśli już, to się nie przyznawać :devil:

Średnio się chyba rozumiemy :hmm:arrow2 pisze:A widzisz, zupełnie nie trafiłeś. To nie jedyne małżeństwo w tvn24.
Co najmniej, bo przecież wiesz na pewno z własnych źródeł (zbliżonych pewnie, do tych lepiej wtedy wypadających na wizjiarrow2 pisze:Tylko co najmniej zastanawiający jest ten nagły rozwój kariery od momentu odejścia Lisa i związanych z tym prób zatrzymania w tvn pana Jędrzejowskiego

Zresztą, jakie by te ustalenia z Grzegorzem Jot nie były, Anna to dziennikarka telewizyjna z krwi i kości, nie znudzony stojak na mikrofon (wieszak na mikroport?) trzymany dzięki układom. Dlatego na ten powrót zasługuje.
-
- Bywalec
Na razie żaden portal oprócz tvnfakty.pl nie podał informacji o powrocie Jędrzejowskiej do Faktów. Ja jednak cieszyłbym się gdyby poprowadziła Fakty. Do dzisiaj nie rozumiem czemu w październiku 2007 to Tadla dołączyła do zespołu Faktów. To było nieporozumienie. Beata Tadla to raczej celebrytka, a nie dziennikarka. Cały czas na jakiś imprezach, bankietach, a to z synem w DDTVN gotowała. Dobrze, że już jej nie ma w TVN.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A czy Ty myśllisz, że Anna Jędrzejowska nie bywa na imprezach? To, że jej nie robią jej zdjęć, to tylko wynik tego, że nie jest rozpoznawalna. Beata Tadla nie chodzi na imprezy żeby się lansować, tylko po to, aby komuś pomóc. Im bardziej rozpoznawalna twarz, tym więcej można zdziałać. Po coś tę obecność w przestrzeni publicznej trzeba wykorzystać, ale , co Ty możesz o tym wiedzieć... Prześledź, co Beata Tadla robi, kiedy nie pojawia się na wizji. Jakie miejsca odwiedza, komu i jak pomaga. Bez zbędnego szumu. A grzebiąc w cudzym życiu polecam Ci pogrzebanie w swoim. Może znajdziesz trochę rozumu.
"Ten u góry dobrze gada ! Polać mu !", "Lubię to!"piotrek888 pisze:A czy Ty myśllisz, że Anna Jędrzejowska nie bywa na imprezach? To, że jej nie robią jej zdjęć, to tylko wynik tego, że nie jest rozpoznawalna. Beata Tadla nie chodzi na imprezy żeby się lansować, tylko po to, aby komuś pomóc. Im bardziej rozpoznawalna twarz, tym więcej można zdziałać. Po coś tę obecność w przestrzeni publicznej trzeba wykorzystać, ale , co Ty możesz o tym wiedzieć... Prześledź, co Beata Tadla robi, kiedy nie pojawia się na wizji. Jakie miejsca odwiedza, komu i jak pomaga. Bez zbędnego szumu. A grzebiąc w cudzym życiu polecam Ci pogrzebanie w swoim. Może znajdziesz trochę rozumu.
Przepraszam, ale nie mogłem się opanować

A tak na serio to zdecydowanie się z Tobą zgadzam, ludzie krytykują tylko innych, swoich wad nie widzą.
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Beata Tadla ma swój wątek na forum 

no i "15 na żywo" dzisiaj już nie ma...