TTV
Moderator: Łukasz
Re: TTV
To przez cały ten okres nie będzie premier Blisko ludzi i przez te 3 miesiące dzień w dzień tylko Mańka będzie w pp? Aż trudno w to uwierzyć. To prawie cała wakacyjna ramówka oparta będzie na powtórkach. Żeby tylko tego interesu nie zwinęli.
Ciekawy jestem co mieliby prowadzić? Pogodę jako setni prezenterzy ? Chociaż Patrycję to widziałbym w serwisach ale Dolegę to może do mycia stołu dla Durczoka?arrow2 pisze:Sorry za post pod postem.
Wróble ćwierkają, że żegnający się z ttv na czas wakacji Patrycja Drozd i Maciek Dolega przechodzą już próby kamerowe w tvn24.
Czyli to prawda, że Marcin Mańka będzie sam prowadził "PP" przez trzy miesiące?
Tak, to prawda.rogi pisze:Ciekawy jestem co mieliby prowadzić? Pogodę jako setni prezenterzy ? Chociaż Patrycję to widziałbym w serwisach ale Dolegę to może do mycia stołu dla Durczoka?arrow2 pisze:Sorry za post pod postem.
Wróble ćwierkają, że żegnający się z ttv na czas wakacji Patrycja Drozd i Maciek Dolega przechodzą już próby kamerowe w tvn24.
Te same wróble ćwierkają, że jednemu z prezenterów kończy się kontrakt i nie będzie już się pojawiał w tej roli na antenie.

A co z Olą Majcherek?arrow2 pisze:Tak, to prawda.rogi pisze:Ciekawy jestem co mieliby prowadzić? Pogodę jako setni prezenterzy ? Chociaż Patrycję to widziałbym w serwisach ale Dolegę to może do mycia stołu dla Durczoka?arrow2 pisze:Sorry za post pod postem.
Te same wróble ćwierkają, że jednemu z prezenterów kończy się kontrakt i nie będzie już się pojawiał w tej roli na antenie.
O ile jestem w stanie zrozumieć, że w wakacje trzeba zmienić ramówkę, bo widzów jest mniej i wpływy z reklam topnieją, to jednak to co zaserwuje TTV, to jakaś kpina. W taki sposób widzów zniechęcą do swojej stacji. Co do tego komunikatu, to mam chociaż nadzieję, że w nim jest błąd i ma dotyczyć tylko wydań weekendowych.
Szkoda mi Pogodnego Poranka, bo go oglądałem.
Ja jakoś miejsca rano znaleźć sobie nie mogę…
Kiedy oglądałem Poranek w TVN24, ale Kuźniar i ogólne pranie mózgów w tym programie mnie zezłościły tak, ze uciekłem do Radio Eska do programu porannego 6 na 9. Niestety i ten program został zdjęty, a zastąpiony przez program prowadzony przez tego cymbała Majewskiego. Uciekłem więc do Pogodnego Poranka TTV. Teraz program zdjęli…
Powróciłem więc do Radia ZET.
Ja jakoś miejsca rano znaleźć sobie nie mogę…
Kiedy oglądałem Poranek w TVN24, ale Kuźniar i ogólne pranie mózgów w tym programie mnie zezłościły tak, ze uciekłem do Radio Eska do programu porannego 6 na 9. Niestety i ten program został zdjęty, a zastąpiony przez program prowadzony przez tego cymbała Majewskiego. Uciekłem więc do Pogodnego Poranka TTV. Teraz program zdjęli…
Powróciłem więc do Radia ZET.