Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: Amy »

Dziękuję za dziś! Jutro powtórzymy. Licytację nadgonimy. Już jest 55 tysięcy złotych. Jak będzie 50 tysięcy Euro odejdę na urlop:) A wieczorem mecz Polska-Czechy na żywo na WiW na FB! Zapraszam.
This is not the end, this is not the beginning.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Amy pisze:Co dokładnie powiedział?
Na antenie powiedział, że jak dojdzie do 50 000 tysięcy (nie pamiętam czy powiedział złotych) to odejdzie z telewizji, a teraz na fb twierdzi, że 50 tys. euro i urlop.
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Stan na godzinę 20:07: 210 700 zł
http://allegro.pl/koszulka-roberta-lewa ... 71778.html

Oby długi był ten urlop :)
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Wymyśli coś nowego... albo powie o swoim wrześniowym urlopie, o ile to nadal aktualne.
grero89
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: grero89 »

Słowa jego warte tyle co Kaczyńskiego. Następnym razem niech lepiej nie rzuca słów na wiatr..
Fan Omeny ;)
"Wstajesz i łżesz" ;-)
Bywalec
Bywalec

Post autor: avatar »

Sam nie wiem czy on to robi celowo czy nieświadomie? :mhm: "
Tak jak kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara tak teraz tęsknię za Poradą czy chociaż Sokołowskim.
http://www.fakt.pl/Jaroslaw-Kuzniar-naw ... 447,1.html
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

avatar pisze:Tak jak kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara tak teraz tęsknię za Poradą czy chociaż Sokołowskim.
Również kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara, a teraz marzę, by ktoś go zabrał. Napiszę trochę bardziej "ostro". O ile Kuźniarowi nikt nie zamknie gęby na facebooku czy twitterze, o tyle, jeżeli w tvn24 miałby zostać, to powinien dostać coś do poprowadzenia, co praktycznie ogranicza się do czytania z promptera np. Teleserwis :lol: Oglądając poranek prowadzony przez J.K. praktycznie co parę minut można poznać jego opinie o rządzących i opozycji. Oczywiście do jednych pała miłością, a do drugich nienawiścią czego nie ukrywa na wizji. Abstrahując od poglądów politycznych, nie ważne czy się z nim zgadzam, czy nie, nie podoba mi się w jaki sposób on to robi. Również na oficjalnym profilu WIW na facebooku Kuźniar nie ukrywa poglądów i do niektórych osób nie zawsze wyraża się z szacunkiem, co tym bardziej zniechęca mnie do jego osoby.
fragment wypowiedzi Kuźniara dla portalu wirtualnemedia.pl pisze:A co to dziś znaczy neutralność? Udawanie, że się nie ma swojego zdania, że się jest ślepym i głuchym pracownikiem mediów to głupota. Dziennikarz ma mieć swoje zdanie i ma umieć się nim dzielić. Ale dziennikarz musi też umieć szanować zdanie innych i umieć z nim polemizować. Nie wstydzę się krytycznego spojrzenia na Tuska i nie boję się złośliwości pod adresem Kaczyńskiego. I premierowi i prezesowi się to należy.
Nie całkiem się z nim zgodzę. Dziennikarz powinien przekazywać wszystko w neutralny sposób, chociaż własne zdanie ma prawo mieć, jak każdy.
fragment wypowiedzi Kuźniara dla portalu wirtualnemedia.pl pisze:Ale dziennikarz musi też umieć szanować zdanie innych i umieć z nim polemizować.
W telewizji może i szanuje. Na facebooku zdarza mu się być osobą bez szacunku do innych (autocenzura). Po co więc w telewizji udaje? A podobno ...
fragment wypowiedzi Kuźniara dla portalu wirtualnemedia.pl pisze:Udawanie, że się nie ma swojego zdania, że się jest ślepym i głuchym pracownikiem mediów to głupota.
Chociaż tu jest inny rodzaj udawania, ale udawanie, to udawanie.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

On cały czas chce być w centrum uwagi i tyle w tym temacie.
Ja przez niego przestałem oglądać i namiętnie nagrywać poranki TVN24…
Ale cóż… TVNowi na takich widzach jak ja pewnie nie zależy.
Moim zdaniem szkoda sobie strzępić języka na tego typa, bo jego poziom inteligencji nie jest dość wysoki i na próbę krytyki w jego kierunku odpowiada zwykle czymś typu : nam na takich widzach nie zależy. Jeśli im się nie podoba to niech oglądają TRWAM.
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Jeżeli w danej firmie pracownik, nawet z dłuższym stażem, nie przynosi korzyści, a straty, to zostaje zwalniany. Widać (nie pierwszy już raz) TVN24 idzie w zaparte, a to może skończyć się czkawką. Co się tyczy dalej Kuźniara, mam podobne odczucia jak wy.

Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz". :D11
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Szkoda gadać. Ja już od dawna nie oglądam "Poranka". Z przyjemnością przełączyłem się na Polsat News i to wszystkim polecam.
A TVN24 jak po remoncie nie zrobi "nowego otwarcia", będzie biedować przez niską oglądalność.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Amy pisze:Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz". :D11
A co takiego powiedział? :)
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

matik pisze:
Amy pisze:Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz". :D11
A co takiego powiedział? :)
Akurat wtedy przełączyłam i nie usłyszałam, o co chodziło. :?
Może kolega @nouze poratuje nas później nagraniem :)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Amy pisze:Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz".
video
http://www.mediafire.com/?kzyb93wyg9ccfse

Musiał coś powiedzieć poza anteną, bo zapytał najpierw "foch po tym ostatnim?" (po serwisie o 10.00 normalnie rozmawiali)
Przydałby się Kuźniarowi kubeł zimnej wody, ten pomysł z teleserwisem jest bardzo dobry :) Nawet jak reporterzy mają gości w trakcie swoich relacji, to Kuźniar potrafi w połowie przerwać wywiad, żeby przez słuchawkę podyktować własne pytania do przekazania - bo co się takie reporterzyny jak P.Łukasik czy B.Grysiak na dziennikarskim fachu znają :>
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arrow2 »

nouze pisze: Przydałby się Kuźniarowi kubeł zimnej wody, ten pomysł z teleserwisem jest bardzo dobry :)
Teleserwis ma aktualnie lepszego prowadzącego od Kuźniara. Kuźniar nie sprawdza się nawet w czytaniu newsów, dawniej pojawiał się sporadycznie w Dniu na Żywo i zupełnie nie dało się go słuchać bo mówił z tą swoją manierą, zupełnie nie płynnie. W rozmowach jak wiemy też się nie sprawdził bo mimo usilnych starań bo zdjęciu RBP nie dostał żadnego innego programu do prowadzenia.
Szczęśliwie pracuję w takich godzinach, że Poranek mogę oglądać tylko w weekendy, kiedy Kuźniara nie ma. W ogóle szczęśliwie Kuźniara nie ma nigdy, kiedy mogę oglądać tvn24 i niech tak zostanie :)
:arrow: dwa
szarotek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: szarotek »

Widzę na pasku, ten p. Kuźniar od 5:55 ... trudno to nazwać nagrodą. Może od tego nie-spania w głowie mu sie pomieszało ;) ?
ODPOWIEDZ