Dziękuję za dziś! Jutro powtórzymy. Licytację nadgonimy. Już jest 55 tysięcy złotych. Jak będzie 50 tysięcy Euro odejdę na urlop:) A wieczorem mecz Polska-Czechy na żywo na WiW na FB! Zapraszam.
Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
This is not the end, this is not the beginning.
Na antenie powiedział, że jak dojdzie do 50 000 tysięcy (nie pamiętam czy powiedział złotych) to odejdzie z telewizji, a teraz na fb twierdzi, że 50 tys. euro i urlop.Amy pisze:Co dokładnie powiedział?
Stan na godzinę 20:07: 210 700 zł
http://allegro.pl/koszulka-roberta-lewa ... 71778.html
Oby długi był ten urlop
http://allegro.pl/koszulka-roberta-lewa ... 71778.html
Oby długi był ten urlop

Wymyśli coś nowego... albo powie o swoim wrześniowym urlopie, o ile to nadal aktualne.
Słowa jego warte tyle co Kaczyńskiego. Następnym razem niech lepiej nie rzuca słów na wiatr..
Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
Sam nie wiem czy on to robi celowo czy nieświadomie? :mhm: "
Tak jak kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara tak teraz tęsknię za Poradą czy chociaż Sokołowskim.
http://www.fakt.pl/Jaroslaw-Kuzniar-naw ... 447,1.html
Tak jak kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara tak teraz tęsknię za Poradą czy chociaż Sokołowskim.
http://www.fakt.pl/Jaroslaw-Kuzniar-naw ... 447,1.html
Również kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara, a teraz marzę, by ktoś go zabrał. Napiszę trochę bardziej "ostro". O ile Kuźniarowi nikt nie zamknie gęby na facebooku czy twitterze, o tyle, jeżeli w tvn24 miałby zostać, to powinien dostać coś do poprowadzenia, co praktycznie ogranicza się do czytania z promptera np. Teleserwisavatar pisze:Tak jak kiedyś nie wyobrażałem sobie poranków bez Kuźniara tak teraz tęsknię za Poradą czy chociaż Sokołowskim.

Nie całkiem się z nim zgodzę. Dziennikarz powinien przekazywać wszystko w neutralny sposób, chociaż własne zdanie ma prawo mieć, jak każdy.fragment wypowiedzi Kuźniara dla portalu wirtualnemedia.pl pisze:A co to dziś znaczy neutralność? Udawanie, że się nie ma swojego zdania, że się jest ślepym i głuchym pracownikiem mediów to głupota. Dziennikarz ma mieć swoje zdanie i ma umieć się nim dzielić. Ale dziennikarz musi też umieć szanować zdanie innych i umieć z nim polemizować. Nie wstydzę się krytycznego spojrzenia na Tuska i nie boję się złośliwości pod adresem Kaczyńskiego. I premierowi i prezesowi się to należy.
W telewizji może i szanuje. Na facebooku zdarza mu się być osobą bez szacunku do innych (autocenzura). Po co więc w telewizji udaje? A podobno ...fragment wypowiedzi Kuźniara dla portalu wirtualnemedia.pl pisze:Ale dziennikarz musi też umieć szanować zdanie innych i umieć z nim polemizować.
Chociaż tu jest inny rodzaj udawania, ale udawanie, to udawanie.fragment wypowiedzi Kuźniara dla portalu wirtualnemedia.pl pisze:Udawanie, że się nie ma swojego zdania, że się jest ślepym i głuchym pracownikiem mediów to głupota.
On cały czas chce być w centrum uwagi i tyle w tym temacie.
Ja przez niego przestałem oglądać i namiętnie nagrywać poranki TVN24…
Ale cóż… TVNowi na takich widzach jak ja pewnie nie zależy.
Moim zdaniem szkoda sobie strzępić języka na tego typa, bo jego poziom inteligencji nie jest dość wysoki i na próbę krytyki w jego kierunku odpowiada zwykle czymś typu : nam na takich widzach nie zależy. Jeśli im się nie podoba to niech oglądają TRWAM.
Ja przez niego przestałem oglądać i namiętnie nagrywać poranki TVN24…
Ale cóż… TVNowi na takich widzach jak ja pewnie nie zależy.
Moim zdaniem szkoda sobie strzępić języka na tego typa, bo jego poziom inteligencji nie jest dość wysoki i na próbę krytyki w jego kierunku odpowiada zwykle czymś typu : nam na takich widzach nie zależy. Jeśli im się nie podoba to niech oglądają TRWAM.
Jeżeli w danej firmie pracownik, nawet z dłuższym stażem, nie przynosi korzyści, a straty, to zostaje zwalniany. Widać (nie pierwszy już raz) TVN24 idzie w zaparte, a to może skończyć się czkawką. Co się tyczy dalej Kuźniara, mam podobne odczucia jak wy.
Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz".
1
Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz".

Szkoda gadać. Ja już od dawna nie oglądam "Poranka". Z przyjemnością przełączyłem się na Polsat News i to wszystkim polecam.
A TVN24 jak po remoncie nie zrobi "nowego otwarcia", będzie biedować przez niską oglądalność.
A TVN24 jak po remoncie nie zrobi "nowego otwarcia", będzie biedować przez niską oglądalność.
A co takiego powiedział?Amy pisze:Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz".1

Akurat wtedy przełączyłam i nie usłyszałam, o co chodziło. :?matik pisze:A co takiego powiedział?Amy pisze:Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz".1
Może kolega @nouze poratuje nas później nagraniem

videoAmy pisze:Przed serwisem o 10.30 Marta Kuligowska do Kuźniara: "Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz".
http://www.mediafire.com/?kzyb93wyg9ccfse
Musiał coś powiedzieć poza anteną, bo zapytał najpierw "foch po tym ostatnim?" (po serwisie o 10.00 normalnie rozmawiali)
Przydałby się Kuźniarowi kubeł zimnej wody, ten pomysł z teleserwisem jest bardzo dobry

Teleserwis ma aktualnie lepszego prowadzącego od Kuźniara. Kuźniar nie sprawdza się nawet w czytaniu newsów, dawniej pojawiał się sporadycznie w Dniu na Żywo i zupełnie nie dało się go słuchać bo mówił z tą swoją manierą, zupełnie nie płynnie. W rozmowach jak wiemy też się nie sprawdził bo mimo usilnych starań bo zdjęciu RBP nie dostał żadnego innego programu do prowadzenia.nouze pisze: Przydałby się Kuźniarowi kubeł zimnej wody, ten pomysł z teleserwisem jest bardzo dobry![]()
Szczęśliwie pracuję w takich godzinach, że Poranek mogę oglądać tylko w weekendy, kiedy Kuźniara nie ma. W ogóle szczęśliwie Kuźniara nie ma nigdy, kiedy mogę oglądać tvn24 i niech tak zostanie

Widzę na pasku, ten p. Kuźniar od 5:55 ... trudno to nazwać nagrodą. Może od tego nie-spania w głowie mu sie pomieszało
?