Wedlug mnie jej nieobecnosc spowodowana jest okresem wypowiedzenia. Na stronie glownej tvnfakty.pl mozemy przeczytac, ze szykuje sie nam transfer.skoczekurz pisze:Właśnie też mam to samo pytanie. Nie wiecie co się z Kasią dzieje ?
Katarzyna Zdanowicz
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Zdanowicz
-
- Nowicjusz
A kiedy będzie ją można zobaczyć ?
-
- Bywalec
Wirtualnemedia.pl pisze:Katarzyna Zdanowicz przeszła z Polsat News do stacji TVN24. Na antenie kanału informacyjnego Grupy TVN zadebiutuje dzisiaj o godz. 11.00.
Zdanowicz swoją decyzję motywuję chęcią rozwoju zawodowego. W TVN24 prowadzić będzie serwisy informacyjne w paśmie „Dzień na żywo”.
Z Polsat News Katarzyna Zdanowicz związana była do końca czerwca br. Pracowała tam od początku istnienia stacji, czyli ponad cztery lata. Prowadziła serwisy informacyjne w porannym bloku „Nowy dzień” i w ciągu dnia.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Życzę powodzenia, no ale przecież za kogoś w tym dniu na żywo jest... Niestety.
Sprawia wrażenie przyjemnej, dobrze przygotowanej, a to ważne, jak jest się prezenterem.
Co najwyżej drugą vice miss :spiewa:czerk pisze:No to mamy nową miss TVN24
Na początku debiut wyłącznie audio, pokazali ją dopiero po 9 minutach
jeszcze kilka moich shotów

-
- Bywalec
Kogo masz na myśli?piotrek888 pisze:Życzę powodzenia, no ale przecież za kogoś w tym dniu na żywo jest... Niestety.
-
- Nowicjusz
Dziwnego ma fryza :-)
Baaardzo udany debiut ! Oby tak dalej 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Kasia jest dobrą prezenterką i daje radę.Debiut udany. Była jedną z moich ulubionych prezenterek w Polsat News. Cóż niestety oni tną koszty, i wychodzi jak wychodzi. Fajnie, że teraz jest w tvn 24. Mam nadzieje, że w przyszłości zobaczymy ja w WiW, w Polsacie dobrze jej szło w porannym paśmie, czasami nawet prowadziła, albo w PIŚ, myślę, że też by dała radę. Swoją drogą, czy nie za dużo będzie tych prezenterów, chyba, że szykują się jakieś zmiany, ktoś odchodzi, albo go zwolnią? :hmm: W koncu jakoś na dniach powinny wrócić Asia i Dagmara, więc już naprawdę zrobi się ciasno.