Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
można też się do tego odnieść tak, że skoro 15 na żywo idzie na wakacje to powinna/musi z tych wakacji wrócić
Zostaje pytanie, czy 15 na żywo to był autorski program Anny, czy występowała tylko jako stała prowadząca :rozglada:
Chociaż patrząc na "Czarno na białym", problemu z oddaniem programu w inne ręce też by nie było
Chociaż patrząc na "Czarno na białym", problemu z oddaniem programu w inne ręce też by nie było
Pani Redaktor póki co nie ma, więc można się pokusić na małe podsumowanie.
Poniżej moje subiektywne TOP 5 kreacji Anny w 15 na żywo
Miejsce 5. - Safari

Sukienka z debiutu programu, która obok jego wirtualnego wystroju i kamerowych ujęć, była równie nieoczekiwanym, wizerunkowym szokiem. Pojawiła się kilka razy przez następne miesiące.
Miejsce 4. - Szlafroczek

No bo gdyby pozbyć się tych guzików, to co by ta marynarka przypominała? Ja nic na swoje skojarzenia nie poradzę, mam swoje skrzywienia - wiem to. Przywdziewana jest wyjątkowo nieczęsto, co tylko potęguje jej moc :tanczy:
Miejsce 3. - ex aequo - Pielęgniareczka + Świąteczny róż

Wiem, oszukałem :stop: Jak ex aequo to nie powinno być czwartego miejsca.
Maj był miesiącem nowości w temacie sukienek - ta różowa pojawiła się w święto flagi a fragmenty z tego programu zostały potem wykorzystane w reklamie 15 na żywo. Jedynie bez tej biało-czerwonej rozetki. Powody są raczej jasne, ale jakby któryś uprzejmy, mocno prawicowy redaktor podłapał temat "w TVN-ie usuwają komputerowo narodowe, patriotyczne akcenty!" mogłoby być ciekawie. No, ja nic nie mówiłem.
Miejsce 2. - Elegancja

Ja to widzę tak - Ponętna żona milionera, na snobistycznym balu sylwestrowym, z diamentami wokół szyi i kryształowym kieliszkiem szampana w dłoni. Nieco znudzona, wertuje wzrokiem towarzystwo. W końcu wychodzi na balkon i zauważa w dole @nołzego, który wymiata miotłą szczury z ogrodu do piwnicy i wyzywa pod nosem szefa dusigrosza. Pani Anna zawsze miała słabość do szarych pracowników i niedotrzymywania przysięgi małżeńskiej, więc kiedy ich wzrok się spotkał... :spiewa:
Miejsce 1. - *autocenzura*
x:

Wszystko, łącznie z tym co nie wypada, zostało o tej prezencji powiedziane. Choć moje osobiste preferencje estetyczne nie mogą się pogodzić z tym, że pazurki nie były czerwone :/
No, tyle
Poniżej moje subiektywne TOP 5 kreacji Anny w 15 na żywo

Miejsce 5. - Safari

Sukienka z debiutu programu, która obok jego wirtualnego wystroju i kamerowych ujęć, była równie nieoczekiwanym, wizerunkowym szokiem. Pojawiła się kilka razy przez następne miesiące.
Miejsce 4. - Szlafroczek

No bo gdyby pozbyć się tych guzików, to co by ta marynarka przypominała? Ja nic na swoje skojarzenia nie poradzę, mam swoje skrzywienia - wiem to. Przywdziewana jest wyjątkowo nieczęsto, co tylko potęguje jej moc :tanczy:
Miejsce 3. - ex aequo - Pielęgniareczka + Świąteczny róż

Wiem, oszukałem :stop: Jak ex aequo to nie powinno być czwartego miejsca.
Maj był miesiącem nowości w temacie sukienek - ta różowa pojawiła się w święto flagi a fragmenty z tego programu zostały potem wykorzystane w reklamie 15 na żywo. Jedynie bez tej biało-czerwonej rozetki. Powody są raczej jasne, ale jakby któryś uprzejmy, mocno prawicowy redaktor podłapał temat "w TVN-ie usuwają komputerowo narodowe, patriotyczne akcenty!" mogłoby być ciekawie. No, ja nic nie mówiłem.
Miejsce 2. - Elegancja

Ja to widzę tak - Ponętna żona milionera, na snobistycznym balu sylwestrowym, z diamentami wokół szyi i kryształowym kieliszkiem szampana w dłoni. Nieco znudzona, wertuje wzrokiem towarzystwo. W końcu wychodzi na balkon i zauważa w dole @nołzego, który wymiata miotłą szczury z ogrodu do piwnicy i wyzywa pod nosem szefa dusigrosza. Pani Anna zawsze miała słabość do szarych pracowników i niedotrzymywania przysięgi małżeńskiej, więc kiedy ich wzrok się spotkał... :spiewa:
Miejsce 1. - *autocenzura*

Wszystko, łącznie z tym co nie wypada, zostało o tej prezencji powiedziane. Choć moje osobiste preferencje estetyczne nie mogą się pogodzić z tym, że pazurki nie były czerwone :/
No, tyle

-
- Fanatyk :)
Odnośnie miejsca 1 - mógłby kolega przypomnieć datę emisji tego wydania
muszę odszukać w swoim archiwum
Odnośnie miejsca 2 - owszem, wielka elegancja, ale jednak nie na poziomie snobistycznego balu sylwestrowego :nie:
Ja bym to widział tak:
Ponętna prezenterka dostaje wyjątkowo do poprowadzenia w zastępstwie ( obiektywne trudności kadrowe ) wieczorne podsumowanie dnia.
Program się kończy, obsługa techniczna zaczyna wygaszać reflektory i monitory, a naszej bohaterce jakoś niespieszno do domu.
Tymczasem zmęczone nóżki dają o sobie znać , pantofelki lądują pod biurkiem a dalej to już niech wyobraźnia pracuje :devil:

Odnośnie miejsca 2 - owszem, wielka elegancja, ale jednak nie na poziomie snobistycznego balu sylwestrowego :nie:
Ja bym to widział tak:
Ponętna prezenterka dostaje wyjątkowo do poprowadzenia w zastępstwie ( obiektywne trudności kadrowe ) wieczorne podsumowanie dnia.
Program się kończy, obsługa techniczna zaczyna wygaszać reflektory i monitory, a naszej bohaterce jakoś niespieszno do domu.
Tymczasem zmęczone nóżki dają o sobie znać , pantofelki lądują pod biurkiem a dalej to już niech wyobraźnia pracuje :devil:
25 lipca - przydałoby się video w porządnej jakości :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:epsztajnek pisze:Odnośnie miejsca 1 - mógłby kolega przypomnieć datę emisji tego wydania muszę odszukać w swoim archiwum
Jestem absolutnie pewien dalszego ciągu wydarzeńepsztajnek pisze:Tymczasem zmęczone nóżki dają o sobie znać , pantofelki lądują pod biurkiem a dalej to już niech wyobraźnia pracuje

-
- Czasem tu wpada
Jeszcze niedawno pisaliśmy o powrocie Anny Jędrzejowskiej do "Faktów". Teraz sprawa ucichła. Orientuje się ktoś, czy i ewentualnie kiedy Jędrzejowska wróci do "Faktów"?
no właśnie czy ktoś słyszał kiedy AJ ma wrócić, i czy dalej będzie prowadzić "15 na żywo" czy "Fakty"?
-
Na razie dajcie dziewczynie odpocząć i złapać trochę słoneczka 

już prawie miesiąc, a jej mąż jest już w pracy, więc chyba sama na urlopie nie siedzi na plażyepsztajnek pisze:Na razie dajcie dziewczynie odpocząć i złapać trochę słoneczka
No i co? To nic nowego że niektórzy prezenterzy całe wakacje mają wolne. Trzeba czekać i tyle, jak coś będzie konkretnie wiadomo to i tak pewnie najpierw z jakiegoś newsa się dowiemy.
W wątku cisza. Nie ma o czym gadać. W końcu ile można pytać o Fakty, albo molestować pewnego uprzejmego Pana o archiwa. Ale niska pozycja wątku na stronie lekko drażni, więc ja się może pochwalę (a co!).
To uwaga: Pani Anna Jot, ta sama o której tu piszemy, lubieżny i tajemniczy czarny charakter TVN24, równie dostępna jak księżna Cambridge, a posiadaną biżuterią na pewno by ją przyćmiła w towarzystwie. Otóż ta sławna Pani Ania... odpisała mi na e-mail :jupi: :jupi: :jupi:
No... i tyle właściwie.
Mogłem się tylko nie przedstawiać, kto ja jestem i z jakiego forum, bo na następny już nie odpowiedziała :devil:
P.S.
Przypominam, że 21 sierpnia Anna ma urodziny, więc będzie okazja na odświeżenie tematu :spiewa:
To uwaga: Pani Anna Jot, ta sama o której tu piszemy, lubieżny i tajemniczy czarny charakter TVN24, równie dostępna jak księżna Cambridge, a posiadaną biżuterią na pewno by ją przyćmiła w towarzystwie. Otóż ta sławna Pani Ania... odpisała mi na e-mail :jupi: :jupi: :jupi:
No... i tyle właściwie.
Mogłem się tylko nie przedstawiać, kto ja jestem i z jakiego forum, bo na następny już nie odpowiedziała :devil:
P.S.
Przypominam, że 21 sierpnia Anna ma urodziny, więc będzie okazja na odświeżenie tematu :spiewa:
-
Uffnouze pisze:W wątku cisza.

Poważnie odsłoniłeś karty ?Mogłem się tylko nie przedstawiać, kto ja jestem i z jakiego forum

Pod pierwszym mailem wspomniałem tylko ksywę, ale chyba nie poznała, bo odpowiedziała "drogi NOUZE"
x:
Zresztą po tym liście nawet Pan by mnie nie poznał :nie:
no ale...
22
a jeśli weszła tu po raz pierwszy, to trafiła akurat na nasze "ja bym to widział tak" :devil:

Zresztą po tym liście nawet Pan by mnie nie poznał :nie:
no ale...
więc właśnie, w tym drugim już wyszła moja bezczelnośćepsztajnek pisze:Poważnie odsłoniłeś karty ? To igranie z ogniem

a jeśli weszła tu po raz pierwszy, to trafiła akurat na nasze "ja bym to widział tak" :devil:
jeśli wierzyć telemagazynowi to od września będzie znow na antenie program AJ, czyli z tego wynika, że portal tvnfakty.pl pomylił się mówiąc ze przechodzi do "Faktów". Nouze czy można wiedzieć co AJ do ciebie napisała?
Rewolucja ma być od października, więc jeszcze spokojnie. Poczekamy na konkretne info.pkp pisze:jeśli wierzyć telemagazynowi to od września będzie znow na antenie program AJ, czyli z tego wynika, że portal tvnfakty.pl pomylił się mówiąc ze przechodzi do "Faktów".
pkp pisze:Nouze czy można wiedzieć co AJ do ciebie napisała?

Ale nie myśl że wiem od Anny coś więcej na ten temat