Katarzyna Zdanowicz
Moderator: Łukasz
Re: Katarzyna Zdanowicz
1. Masz jakieś konkretne dane liczbowe dotyczące wszystkich prezenterów - ile razy ich serwisy kończą się pokazywaniem prezentera w studio a ile razy jakimś innym widokiem?
2. O podsumowanie tygodnia warto zapytać u źródła, może obowiązuje hierarchia (dawniej "nowi" zaczynali od Poranków), może Zdanowicz sama nie chce prowadzić podsumowań tygodnia, a może jest jeszcze inna przyczyna? Adres mailowy jak coś jest standardowy jak do wszystkich w tvn.
3. Jak już będziesz pytał w mailu o podsumowanie tygodnia to przy okazji zapytaj o "antenowe fatałaszki" - komu stacja je kupuje, a kto przychodzi w swoich.
PS. W tvn24 są ekspresy do kawy, nie trzeba kupować kawy w słoiku.
2. O podsumowanie tygodnia warto zapytać u źródła, może obowiązuje hierarchia (dawniej "nowi" zaczynali od Poranków), może Zdanowicz sama nie chce prowadzić podsumowań tygodnia, a może jest jeszcze inna przyczyna? Adres mailowy jak coś jest standardowy jak do wszystkich w tvn.
3. Jak już będziesz pytał w mailu o podsumowanie tygodnia to przy okazji zapytaj o "antenowe fatałaszki" - komu stacja je kupuje, a kto przychodzi w swoich.
PS. W tvn24 są ekspresy do kawy, nie trzeba kupować kawy w słoiku.

Strzelcu doskonały,
proszę,
nie denerwuj Nouze
umieszcza piękne fotki :brawa: :brawa: :brawa:
... a ja nawet nie mogę sciągąć tych wideło ze strony .... chyba mój program antywirusowy wariuje
... ale staram się !
proszę,
nie denerwuj Nouze

umieszcza piękne fotki :brawa: :brawa: :brawa:
... a ja nawet nie mogę sciągąć tych wideło ze strony .... chyba mój program antywirusowy wariuje

... ale staram się !

Nie potrzebuję danych - często oglądam nagrania i zawsze zwracam uwagę na ostatnie ujęcie w serwisie. No i napisałem o tym raczej w ramach luźnej uwagi, niż świętego oburzenia...arrow2 pisze:Masz jakieś konkretne dane liczbowe dotyczące wszystkich prezenterów - ile razy ich serwisy kończą się pokazywaniem prezentera w studio a ile razy jakimś innym widokiem?
arrow2 pisze:Adres mailowy jak coś jest standardowy jak do wszystkich w tvn.
Coś jeszcze? Bo już się rozpędzam i przygotowuję ten list :>arrow2 pisze:Jak już będziesz pytał w mailu o podsumowanie tygodnia to przy okazji zapytaj
No masz - ale rozpusta!arrow2 pisze:W tvn24 są ekspresy do kawy, nie trzeba kupować kawy w słoiku
dzieki za foty, dzis akurat ogladałem:)
nouze czyni ewidentnie jakąś złośliwośc, a szkoda... serio czy nie, to nie sądze by tak pełna klasy kobieta, dała się na jaką falę. widać, że jest twarda, nie taki typ milusińskiej.... pewnie ja jeszcze w podsumowaniu zobaczymy, może teraz jeszcze nie chce...
mam nadzieje, ze zamiast uszczypliwosci zobaczymy wiecej fotek
ps. widzialem dzis rozmowe z facetem ze sportu , swoja drogą świetna
nouze czyni ewidentnie jakąś złośliwośc, a szkoda... serio czy nie, to nie sądze by tak pełna klasy kobieta, dała się na jaką falę. widać, że jest twarda, nie taki typ milusińskiej.... pewnie ja jeszcze w podsumowaniu zobaczymy, może teraz jeszcze nie chce...
mam nadzieje, ze zamiast uszczypliwosci zobaczymy wiecej fotek

ps. widzialem dzis rozmowe z facetem ze sportu , swoja drogą świetna
Nie taka była intencja, ale faktycznie można to było tak odebrać, więc już się zamykammeteorrs pisze:nouze czyni ewidentnie jakąś złośliwośc, a szkoda...

Piękna kobieta, bardzo ładnie wygląda (zmieniłabym jej aby te bluzkę
) ogólnie Pani Kasia daje rade.

-
- Początkujący
a czy nouze bądź ktoś inny dołączyłby jakieś zdjęcia z dzisiaj pani Kasi ? proszę
dziękuję
dziś przegapiłam w tv a chciałam zobaczyć jak Pani Kasia wyglądała i fajnie ją ubrali i umalowali tylko fryzurka jakaś taka zwykła.

-
- Nowicjusz
Wyglądała lepiej z długimi włosami.
Dziś kobiecy "Dnż" 

Dziś już prowadzi "Podsumowanie tygodnia"
-
- Fanatyk :)
A jednak warto było upomnieć się o "podsumowanie tygodnia"
22

:jupi:epsztajnek pisze:A jednak warto było upomnieć się o "podsumowanie tygodnia"22