Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
ja jednak wolę AJ w "15 na żywo"
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Pani Redaktor 

-
- Fanatyk :)
W sprawie życzeń ... :rozglada:
W ostatnich dniach wróble niepokojąco ćwierkają po dachach, że na jesieni powróci moda na damskie grzywki :hmm:
Znając skłonności pani Anny do niezbyt udanych eksperymentów fryzjerskich, życzę tym razem aby zachowała rozsądek i ostrożność w zabawie nożyczkami
A tak przy okazji dołączam dwa ujęcia ( nie było ich w wątku ) z czasów , kiedy było krótko i ładnie

W ostatnich dniach wróble niepokojąco ćwierkają po dachach, że na jesieni powróci moda na damskie grzywki :hmm:
Znając skłonności pani Anny do niezbyt udanych eksperymentów fryzjerskich, życzę tym razem aby zachowała rozsądek i ostrożność w zabawie nożyczkami

A tak przy okazji dołączam dwa ujęcia ( nie było ich w wątku ) z czasów , kiedy było krótko i ładnie

Pytanie na Śniadanie?epsztajnek pisze:W ostatnich dniach wróble niepokojąco ćwierkają po dachach, że na jesieni powróci moda na damskie grzywki

Po temacie o "Faktach", kwestia tego jak będzie wyglądała fryzurka jest chyba największą zagadką dotyczącą powrotu Pani Ani :spiewa:
Zgoda, acz ze wskazaniem na ten drugi wariant :aniol:epsztajnek pisze:A tak przy okazji dołączam dwa ujęcia ( nie było ich w wątku ) z czasów , kiedy było krótko i ładnie
Skąd ja wiedziałem, że będziesz pamiętał?nouze pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Pani Redaktor
A dla Pani redaktor, wszystkiego co sobie sama zapragnie

-
Może nie Hi-FInouze pisze:25 lipca - przydałoby się video w porządnej jakości

Zresztą i tak najważniejsze jest ostatnie 10 sekund - ten wykrok "w lewo zwrot" ... dreszcze przechodzą :aniol:
cz I
http://www.sendspace.com/file/w5rhmd
cz II
http://www.sendspace.com/file/c1tngd
Dzięki :plus:
Ja czekałem, bo wiem że taki montaż sam się nie przygotowuje, ale później to pomyślałem że Pan zapomniał i już się zastanawiałem, jak się odgryźć
22

Choć rzeczywiście, nie tak ciekawy jak...
- to było trochę tak, jakby chciała zbagatelizować temperaturę całego wydania "oj, przecież wszystko było jak zawsze..."
...a zrobiło się tylko goręcej
Ja czekałem, bo wiem że taki montaż sam się nie przygotowuje, ale później to pomyślałem że Pan zapomniał i już się zastanawiałem, jak się odgryźć

A ten spacerek o 15.02, zaraz po zapowiedziach, po których zapomnieli puścić przerywnik?epsztajnek pisze:Zresztą i tak najważniejsze jest ostatnie 10 sekund

Choć rzeczywiście, nie tak ciekawy jak...
i ten przystanek bucikiem o bucikepsztajnek pisze:ten wykrok "w lewo zwrot" ... dreszcze przechodzą

...a zrobiło się tylko goręcej

-
Zagubienie się w virtualu daje czasami, jak widać, zaskakująco ciekawe efektynouze pisze:...i ten przystanek bucikiem o bucik

W czasie tych dwóch miesięcy prawie sobie łapska odgryzłem, powstrzymując się od napisania że tęsknię za Anną
x:
Bo po co pisać o czymś, co wszyscy bywalcy tego wątku wiedzą :spiewa:
Ale nareszcie
Już jutro
20
wraca do nas Pani Redaktor :jupi: :jupi: :jupi:
choć reklamy 15 na żywo jeszcze nie widziałem :rozglada:

Bo po co pisać o czymś, co wszyscy bywalcy tego wątku wiedzą :spiewa:
Ale nareszcie

Już jutro

wraca do nas Pani Redaktor :jupi: :jupi: :jupi:
choć reklamy 15 na żywo jeszcze nie widziałem :rozglada:
Dzisiaj Anna wpasowała się w kolorystykę uczniowską 

This is not the end, this is not the beginning.
To wejście było efektowne, a raczej, Pani Ania zapomniała jak stanąć i była za blisko ściany, więc weszła jak duch.
-
Jest dobrze, nic nie popsute, za to ( jednak ) włoski coraz dłuższe.nouze pisze:Po temacie o "Faktach", kwestia tego jak będzie wyglądała fryzurka jest chyba największą zagadką dotyczącą powrotu Pani Ani
A więc :brawa: :brawa: :brawa: