Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
tylko opalenizna nie taka na jaką czekałem :spiewa:
rany, pięć minut nie mogłem wysłać posta :hmm:
rany, pięć minut nie mogłem wysłać posta :hmm:
To jest denerwujące, żeby nie powiedzieć wk... Coraz częściej mi się to zdarza.nouze pisze: rany, pięć minut nie mogłem wysłać posta :hmm:
KKK
Podsumowując, imidż bez rewolucji, ale sukienka i buciki wcześniej niespotykane

-
- Fanatyk :)
drobna różnica w kroju sukienki, a cieszy
22

W tej białej bluzce jednak lepiej widać opaleniznę Pani Redaktor (o tym co widać jeszcze pod tą bluzką już kiedyś pisałem)
Sugerując się programem z A.Kutz w TTV, przydałaby się "15 na żywo. Anna na wakacjach" :spiewa:

Sugerując się programem z A.Kutz w TTV, przydałaby się "15 na żywo. Anna na wakacjach" :spiewa:

-
- Fanatyk :)
Albo chociaż taka "mocna" reklamówka "15-tej"nouze pisze:Sugerując się programem z A.Kutz w TTV, przydałaby się "15 na żywo. Anna na wakacjach"]

Przynajmniej przez jakiś czas, problemów z oglądalnością na pewno by nie było 

Nouze, ostatnie zdjęcie p. A.J. :brawa:
Właśnie ze względu na ten piękny uśmiech zdecydowałem się dziś dodać capsy
(w drugiej kolejności na to, co starałem się pokazać na trzech pierwszych kadrach
)

To chyba już wtedy nie 15, a 23 na żywo. :devil:nouze pisze: Sugerując się programem z A.Kutz w TTV, przydałaby się "15 na żywo. Anna na wakacjach" :spiewa:
KKK
Albo mój wcześniejszy pomysł - 15 na gorąco
22

Wprawdzie nieraz już obdarzała nas uśmiechami, ale rzeczywiście po urlopie wygląda na naprawdę rozpromienioną (może po moim mailu
) Nawet ta "przejściowa" fryzurka zaczęła mi się bardziej podobać :aniol:
Choć gdyby się uczepić, to nieco się to kłóci ze wszystkimi wyobrażeniami o Pani Redaktor (nie tylko moimi), z którymi było mi bardzo dobrze
22
Muszę się jednak wam wyżalić (bo komu się przyznam do niezdrowych fascynacji dziennikarką z TV?) - po ponad trzech tygodniach wróciłem do roboty i okazało się że przesunęli mi godziny tak, że 15 na żywo pooglądać mogę tylko z nagrań
21
dopiero pod koniec października może coś się odwróci
24
4

Choć gdyby się uczepić, to nieco się to kłóci ze wszystkimi wyobrażeniami o Pani Redaktor (nie tylko moimi), z którymi było mi bardzo dobrze

Muszę się jednak wam wyżalić (bo komu się przyznam do niezdrowych fascynacji dziennikarką z TV?) - po ponad trzech tygodniach wróciłem do roboty i okazało się że przesunęli mi godziny tak, że 15 na żywo pooglądać mogę tylko z nagrań

dopiero pod koniec października może coś się odwróci